• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Farklı şeylerle uğraşmanı öneririm, zevk alacağın yeni aktiviteler bul mesela :)
Ne kadar rahat olursan o kadar çabuk gelir bebeğin tatlımm:49:

Hayatım çok teşekkürler :) Darısı sana inşallah fıstığımm

Günaydınnn kuzucumm:38:
Strestende başlamış olabilir, dur hele bugünü bi atlatalım :) Allah hayırlısını verir inşallah canımıniçi:54::54:

Gayet iyiydi akşam kocim işyerime geldi çiçek ve pasta ile :) sonrada fasıla gittik.Keyifli bir gündü.
Sabah beraber gitmiştik doktora zaten :) Adam duruldu birden kızı olucağını duyunca şimdiden iki kadınla ne yapcam diyor :))
ama sevinçli

canım doğum günündü dün sanırım .yeni yaşın ve kızın hayırlı olsun:)
eşin 2 kadınla ne yapıcam diye düşünüyo bizimkinin durumu daha vahim napıcam sizinle 3 tane oldunuz diyo:)

zaten bende bugünü atlatmanın derdindeyim ama hayırlısı minnoşum :18:

ayyy ne güzel fasıla bayılırım :34:
emi senı nasıl sevdiği belli bence 2 tane :nazar: melek gibi prensese sahip olduğu için dünyalar onundur kesin şimdi senden daha heyecanlıdır kuzucum sağlığıyla bereketiyle gelsin yiğenım :38::54::54:

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haberler sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:52:

Gurbetgüzelimm günaydınn nasılsın kuzu ne var ne yok.

zaten bende bugünü atlatmanın derdindeyim ama hayırlısı minnoşum :18:

ayyy ne güzel fasıla bayılırım :34:
emi senı nasıl sevdiği belli bence 2 tane :nazar: melek gibi prensese sahip olduğu için dünyalar onundur kesin şimdi senden daha heyecanlıdır kuzucum sağlığıyla bereketiyle gelsin yiğenım :38::54::54:

Atlatırız hayırlısıyla canımıniçi :52:

Geldiğinde senle de yaparız hep beraber:38:

canım doğum günündü dün sanırım .yeni yaşın ve kızın hayırlı olsun:)
eşin 2 kadınla ne yapıcam diye düşünüyo bizimkinin durumu daha vahim napıcam sizinle 3 tane oldunuz diyo:)

Canım nerlerdesin ya, nasıl gidiyor hamişlik :)
evet seninkinin işi daha zormul :)

günaydınnn fıstıklarrr varyaaa benim kistler gitmiş :52: ayyy çok sevindim yaa oleyy be içim çok rahatladı ya 3 aydır ölü gibi dolaşıyodum bu çok iyi geldi atrık bende çalışmalara başlıcam yuppiii:32::32:

Belfum beklemedeyim 4 hafta cabucak gecerde bebegimi gorurum insAllah
günaydınnn fıstıklarrr varyaaa benim kistler gitmiş :52: ayyy çok sevindim yaa oleyy be içim çok rahatladı ya 3 aydır ölü gibi dolaşıyodum bu çok iyi geldi atrık bende çalışmalara başlıcam yuppiii:32::32:

Hadi gozun aydin calismalara basla bakalim
En son satin ne zamandi

Sabah 8-9 gibi uygun su icilmiyor ya bn hep ole yspardim

Sabah 8 benim icin ideal olacak sanırım.uyanir uyanmaz .calistigim icin 12 de yapamam.
Peki sabah aksam testi tekrarlayayim mı?
Isı kontrolü de yapmak istiyorum bu ay.Onu nasıl yapacagım,bazal vücut ısısı olculecek değil mı? Kac dereceleri gormek uygun olur?

ben 12-16 arası herhangi bi saatte yaptım hep. ama yapmadan önce 3 saat filan su içmedim cnm

Tesekkur ederim.calistigim icin sabah erken saatler benim icin daha uygun olur sanırım.aksam mesai olursa geç çıkıyorum.3 saat sıvı tüketmeme gibi bir durumum olmuyor öyle olunca.su,kahve(az) ,cay ,sigara.
Geçtiğimiz aylarda sadece 1 ay denedim ovulasyon testini ama aksam isten çıkıp eve gider gitmez yaptıgım icin yanıltti sanırım.simdi daha dikkatli olacağım ;)

Tesekkur ederim.calistigim icin sabah erken saatler benim icin daha uygun olur sanırım.aksam mesai olursa geç çıkıyorum.3 saat sıvı tüketmeme gibi bir durumum olmuyor öyle olunca.su,kahve(az) ,cay ,sigara.
Geçtiğimiz aylarda sadece 1 ay denedim ovulasyon testini ama aksam isten çıkıp eve gider gitmez yaptıgım icin yanıltti sanırım.simdi daha dikkatli olacağım ;)

sabah ilk idrarınla yapmayacaksın yalnız buna dikkat et. ben o yüzden öğle arasına denk getiriyordum, ben de çalışıyorum.

:9:
Sabah 8 benim icin ideal olacak sanırım.uyanir uyanmaz .calistigim icin 12 de yapamam.
Peki sabah aksam testi tekrarlayayim mı?
Isı kontrolü de yapmak istiyorum bu ay.Onu nasıl yapacagım,bazal vücut ısısı olculecek değil mı? Kac dereceleri gormek uygun olur?

Hersabah ayni saatte yatsktsn kalkmadan olcum yapicaksin yukselise gectigi vakit ates ovulaysxonun gerceklesecegi habetini verir yumurta cahlafigi zaman ates duser anlaki yumurtan catladi ondan sonra iliski onerlir

sabah ilk idrarınla yapmayacaksın yalnız buna dikkat et. ben o yüzden öğle arasına denk getiriyordum, ben de çalışıyorum.

Bunu bilmiyordum çok sagol.aldigim testin icinde kullanma kılavuzu yoktu,int almıştım .ilk idrarı bilmiyordum.yapmadan 2-3saat sıvı alınmayacak onu biliyordum.

İs yerinde yapmam gerek o zaman :o) nasıl yapacagım ? Evde bir kaba yapıp ondan alıyordum.iste nasıl yaparım bilmiyorum :) tekrar tesekkur ederim bilgi icin ;)

Back