ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Hersabah ayni saatte yatsktsn kalkmadan olcum yapicaksin yukselise gectigi vakit ates ovulaysxonun gerceklesecegi habetini verir yumurta cahlafigi zaman ates duser anlaki yumurtan catladi ondan sonra iliski onerlir

Tesekkur ederim bilgi icin.Tecrube başka tabi
Tedbiri elden bırakmayalım oncesi ce sonrasi yapabildiğimiz kadar yapalım değil mı?

Burda okuduktan sonra gittim aldım, bugün ilk kez denedim, hemen çift çizgiyi gördüm. Hesaplamalarıma göre de zaten yumurtlama dönemimdeyim. İnşallah bu ay hamiş olurum artık

Burda okuduktan sonra gittim aldım, bugün ilk kez denedim, hemen çift çizgiyi gördüm. Hesaplamalarıma göre de zaten yumurtlama dönemimdeyim. İnşallah bu ay hamiş olurum artık

İns canım umarım hepimiz pesi sıra hamile kalırız.burdan duyururuz

cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haberler sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gurbetcim hala gelen giden yok :18: gelmez inş. bugün bugünü atlatırsam eğer yarın test yaparım yada perşembe

kuzucum hala gelen giden yok karnımda suan hiç ağrımıyor :18: inş. bebeişlerimzle beraber eğneniriz :124:

tatlım çok güzel haber ya hadi bakalım güzel haberler beklıyoruz artık bebişin gelsın hayırlısıyla

Aramiza Bir hamile daha mı geliyor ne hayırlısı canım ins .hayirli haberlerini bekliyoruz.

hadi inşallah canım gelmezler

ağrılar, sancılar herkes diyor adet belirtisi ile aynı diye ama benim her adetimden önce illa bi sivilcem çıkardı, bu sefer çıkmadı mesela o da bir belirti :)

Aramiza Bir hamile daha mı geliyor ne hayırlısı canım ins .hayirli haberlerini bekliyoruz.

canım teşekkürler daha belli birşey yok inş. güzel dileklerin için sağol ama ben daha önce 8 haftalık düşük yaptığım için korkuyorum o yüzden şimdilik bekliyorum inş. gelmez kırmızı

ağrılar, sancılar herkes diyor adet belirtisi ile aynı diye ama benim her adetimden önce illa bi sivilcem çıkardı, bu sefer çıkmadı mesela o da bir belirti :)

bendede bu ay sivilce cıkmadı ama afedrsin ama sankı vajınamda hafif yanma var neden acaba bol bol su içiyorum
sende bebeğini sağlıkla kucağına al inş.

İnşallah canım.Rabbim hepimize anneliği tattırsın. 8-9 aydır olmuyor, birde bu testleri kullanayım dedim. İnşallah güzel sonuç alırım.

İns canım.Gonlunu ferah tut , kafana takma fazla birsey.gebe kalmak icin bir engel yoksa eger bizim rahat olmamıza, stres
Altında kalmamıza bağlı aslında . Hadi onumuzdeki ay beraber veririz ins haberleri

evet biraz pis bir iş
tuvalette uzun kalman gerekiyor hele işyerinde bayan nüfusu fazlaysa benim gibi

ay gerçekten tuhaf konular ama testlerin herbiri ayrı paketteyse (benimki öyleydi, lab... marka olan) ben direkt pakatleri kullandım valla ay çok afedersin gerçekten ama fikir için söyledim çünkü bende ilk birkaç gün neyapsam ne etsem diye epey zorlandım işyerinde :)

bendede bu ay sivilce cıkmadı ama afedrsin ama sankı vajınamda hafif yanma var neden acaba bol bol su içiyorum
sende bebeğini sağlıkla kucağına al inş.

Bebek icin uğraştığımız ay bende de olmuştu.sık iliski ve de sonrasında kalmamak sanırım yanmaya sebep oluyor.yogun değildi ama hissedilir derecede yanma vardı.bol su ictim, baktim ki kirmizilar geldi maydonoZ suyu ictim, o suyla orayı sildim.doktora gitmedim gcti yanma.dedigim gibi hafifti zaten. Sen sakın ha bu aralar maydanoz suyu falan kullanma,icme de.hamileler icin iyi değil Hayirli haberi birkaç güne erirsin ins

Valla sen söyledikten sonra ilk aklıma gelen tek kullanimlik plastik bardakti ,anatomiye daha uygun :)) ama elimde wc ye nasıl girerim bilmiyorum :) bir yolunu bulacağız artık .
Bendekilerde aynı marka canım.

ohhhhhhhhhhhh super haber buuuu cnmmmmm
yarin hamileyim diye yazdigini gormek istiyorum insssssssssssss

ay cnm bnm dudakla burnum arasinda cikti kucuk birsey aha dedim yine olmadi ama hamiyleymisim cok cok sukurrr fark ediyor iste kisiden kisiye

Slım kızlarrrr.... Ya anlayamadığım bişey var . Ben bu ovu. Testlerinden aldım dün akşam ve bugün öğleden sonra test yaptım hep negatif verdi buraya kadar iyi fakat benim yumurtlama sıvım geliyor bugün yoğunlaştı ama testim hala negatif neden acaba ?

Hadi gözünn aydın fıstığımm :) Hemencecik kavuşursun inşallahh

Belfum beklemedeyim 4 hafta cabucak gecerde bebegimi gorurum insAllah

Hadi gozun aydin calismalara basla bakalim
En son satin ne zamandi

:)) Valla beklemek çok sıkıcı ama yapacak bişey yok :))

Suayım balım olucak hayırlısıyla kuzucum hem de herşey çoookkk güzel olcakk

hadi ama birileri bişey desin (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…