- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.421
Hersabah ayni saatte yatsktsn kalkmadan olcum yapicaksin yukselise gectigi vakit ates ovulaysxonun gerceklesecegi habetini verir yumurta cahlafigi zaman ates duser anlaki yumurtan catladi ondan sonra iliski onerlir
Burda okuduktan sonra gittim aldım, bugün ilk kez denedim, hemen çift çizgiyi gördüm. Hesaplamalarıma göre de zaten yumurtlama dönemimdeyim. İnşallah bu ay hamiş olurum artık
cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
haberler sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Gurbetgüzelimm günaydınn nasılsın kuzu ne var ne yok.
Atlatırız hayırlısıyla canımıniçi
Geldiğinde senle de yaparız hep beraber
Canım nerlerdesin ya, nasıl gidiyor hamişlik :)
evet seninkinin işi daha zormul :)
günaydınnn fıstıklarrr varyaaa benim kistler gitmişayyy çok sevindim yaa oleyy be içim çok rahatladı ya 3 aydır ölü gibi dolaşıyodum bu çok iyi geldi atrık bende çalışmalara başlıcam yuppiii
İns canımumarım hepimiz pesi sıra hamile kalırız.burdan duyururuz
gurbetcim hala gelen giden yok :18: gelmez inş. bugün bugünü atlatırsam eğer yarın test yaparım yada perşembe
kuzucum hala gelen giden yok karnımda suan hiç ağrımıyor :18: inş. bebeişlerimzle beraber eğneniriz:124:
tatlım çok güzel haber ya hadi bakalım güzel haberler beklıyoruz artık bebişin gelsın hayırlısıyla
gurbetcim hala gelen giden yok :18: gelmez inş. bugün bugünü atlatırsam eğer yarın test yaparım yada perşembe
kuzucum hala gelen giden yok karnımda suan hiç ağrımıyor :18: inş. bebeişlerimzle beraber eğneniriz:124:
tatlım çok güzel haber ya hadi bakalım güzel haberler beklıyoruz artık bebişin gelsın hayırlısıyla
Aramiza Bir hamile daha mı geliyor nehayırlısı canım ins .hayirli haberlerini bekliyoruz.
hadi inşallah canım gelmezler
ağrılar, sancılar herkes diyor adet belirtisi ile aynı diye ama benim her adetimden önce illa bi sivilcem çıkardı, bu sefer çıkmadı mesela o da bir belirti :)
İnşallah canım.Rabbim hepimize anneliği tattırsın. 8-9 aydır olmuyor, birde bu testleri kullanayım dedim. İnşallah güzel sonuç alırım.
Bunu bilmiyordum çok sagol.aldigim testin icinde kullanma kılavuzu yoktu,int almıştım .ilk idrarı bilmiyordum.yapmadan 2-3saat sıvı alınmayacak onu biliyordum.
İs yerinde yapmam gerek o zaman) nasıl yapacagım ? Evde bir kaba yapıp ondan alıyordum.iste nasıl yaparım bilmiyorum :) tekrar tesekkur ederim bilgi icin
bendede bu ay sivilce cıkmadı ama afedrsin ama sankı vajınamda hafif yanma var neden acaba bol bol su içiyorum
sende bebeğini sağlıkla kucağına al inş.
bendede bu ay sivilce cıkmadı ama afedrsin ama sankı vajınamda hafif yanma var neden acaba bol bol su içiyorum
sende bebeğini sağlıkla kucağına al inş.
evet biraz pis bir iş
tuvalette uzun kalman gerekiyor hele işyerinde bayan nüfusu fazlaysa benim gibi
ay gerçekten tuhaf konular ama testlerin herbiri ayrı paketteyse (benimki öyleydi, lab... marka olan) ben direkt pakatleri kullandım vallaay çok afedersin gerçekten ama fikir için söyledim çünkü bende ilk birkaç gün neyapsam ne etsem diye epey zorlandım işyerinde :)
ohhhhhhhhhhhh super haber buuuu cnmmmmmBurda okuduktan sonra gittim aldım, bugün ilk kez denedim, hemen çift çizgiyi gördüm. Hesaplamalarıma göre de zaten yumurtlama dönemimdeyim. İnşallah bu ay hamiş olurum artık
yarin hamileyim diye yazdigini gormek istiyorum insssssssssssssgurbetcim hala gelen giden yok :18: gelmez inş. bugün bugünü atlatırsam eğer yarın test yaparım yada perşembe
hadi inşallah canım gelmezler
ağrılar, sancılar herkes diyor adet belirtisi ile aynı diye ama benim her adetimden önce illa bi sivilcem çıkardı, bu sefer çıkmadı mesela o da bir belirti :)
günaydınnn fıstıklarrr varyaaa benim kistler gitmişayyy çok sevindim yaa oleyy be içim çok rahatladı ya 3 aydır ölü gibi dolaşıyodum bu çok iyi geldi atrık bende çalışmalara başlıcam yuppiii
Belfum beklemedeyim 4 hafta cabucak gecerde bebegimi gorurum insAllah
Hadi gozun aydin calismalara basla bakalim
En son satin ne zamandi
slım kızlarrrr.... Ya anlayamadığım bişey var . Ben bu ovu. Testlerinden aldım dün akşam ve bugün öğleden sonra test yaptım hep negatif verdi buraya kadar iyi fakat benim yumurtlama sıvım geliyor bugün yoğunlaştı ama testim hala negatif neden acaba ?
hadi ama birileri bişey desin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?