- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #4.381
Eki Görüntüle 496611
♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara
Eki Görüntüle 496612
canımıniçi seni çok seviyorum bebişin eşinle uzun mutlu huzurlu yıllar dilerim
Canımıniçi ne güzel bir karşılama bu
Beraber güzel yıllar paylaşırız sağlıkla bebişlerimizle inşallah :)
Durumlar nasıl kuzu, okuduğum kadarıyla gelen giden yok şükürler olsun ki.
Kuzucum dayanabilirsen bekle çarşambaya kadar
Biz çok iyiyiz.Benim ufaklık anasına sürpriz yaptı meğersem kızmış.Artık net belli detaylıca gördük kukusunu :)
Sağlıyı yerinde haftasıyla uyumlu kuzucum:)
günaydın güzel anne adayları yeni haftaya başlıyoruz inşallah herkez için hayırlısı olur herkez bebişlerine kavuşur.. gurbet güzelim bebegin hayırlı olsun tekrardan.. belfücüm yeni yaş günün kutlu olsun bebeginle inşallah hayırlı bi evlat olur ..
Canım çookk teşekkür ederim.Darısı senin başına inaşallah
belfü doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler gör evlatlarınla ve eşinle....
kızlar bişey sorucam benim adet döngün çok düzenlidir ama haziranda kimyasal gebelik oldu temmuzda 2 gün önce oldum ağustostada 4 gün sonra ne oluyor anlamadım neden bu düzensizlik ....bu ay yine test kullanıcam ateş ölçmekten daha kolay geliyor geçen ay 18.19.günde görmüştüm bakalım bu ay kaçında görücem nete göre 3-9 eylül arası diyor ovulasyon umarım verimli geçer yoksa bir süre bıraıcam bebek fikrini şubata kadar...
Fatmacım canım çok teşekkür ederim, sağlıkla sende kavuşursun inşallah
Gurbetgüzelim artık bariz belli.Hayırlı uğurlu olsun miniğin sağlıkla gelsin inşallahh