ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

selam kızlar...nasılsınız...geçmişe şöyle bi göz attım,yeni hamişler var...çok çok tebrik ederim,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

darısı isteyenlerin başına olsun

bu arada ben bebiş çalışmalarına biraz ara vericem kızlar...2 aydır psikolojim bozuldu resmen...üstelik durmadan kilo alıyorum,yılbaşından beri 16 kg aldım...şu anda 87 kg olmuşum

bu halde hamile kalırsam kaç kg yla doğuma giderim kimbilir...o yüzden önce kg verip sonra kısmetse hamile kalmak istiyorum...az önce diyetisyenden randevu aldım,inş.istediğim kg ya sağlıklı bi şekilde inerim

hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum,dilerim kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...Allaha emanet olun...

Cnm saglasin gun asiri ilidkiye gir yat kalkma ins omuzdeki ay bebisin gelir
Gurbet ilk pozitif 14. Gün
Yumurta 24-36 saat sonra çatlayacak
Yani 15. Yasa 16. Gün
Öyle değil mı?
14. Catladi ve sen hangi saatte olctu isrn ondan 24-36 saat hesap et yum catlacaktir

Yani burada
Hangi gün yumurta catlamis
14. Catlamis cnm

Hakkımızda hayırlısı olsun canım.
Dediğin gibi kolay değil. Tamam düşünmeyeceğim diyor insan ama aklından çıkmıyor bebek düşüncesi ee kafaya takinca da biraz bekletiyor bizi.
Ben doktora gittiğimde kafanı dagit,tatile git,gez toz öyle bebek yap demişti.is güçten çok imkan olmuyor tabi ama dediği çok doğru.bircok tanıdığım tatilde hamile kaldı.
Allah (c.c) ne zaman ol derse o zaman olur ,bunu da unutmamak gerek.
Dilerim en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşır ,istediğin vakitte hamile kalıp hayirlisiyla kucagina alırsın.
Sen de Allah a emanet ol canım :)

Hoşgeldin canım

Sağlıkla kısa zaman da kavuşursun inşallah
Eki Görüntüle 496611

♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye… Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım “harika bir yıldı” dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara…

Eki Görüntüle 496612

canımıniçi seni çok seviyorum bebişin eşinle uzun mutlu huzurlu yıllar dilerim

bu sabah yaptigim gebelik testim
cuma gunu yaptigim gebelik testim ne dersiniz gelisme varmi kizlarr

suayim ne yaptin guzelim ya haberler sende cnm cok merak ettim seni

olmazmı baya fark var canım maşallah kan testi yaptırdınmı değerin ne
gurbetcim valla cesaret edip yapamadım eşimde çarşambaya kadar yapmayalım dedi istemedi çok korkuyoruz
ama belkı yarın akşam yada çarşamba sabahı yaparım eğer kırmızılar gelmezse benım asıl adet günüm yarın ama dr. birgün önce yapabılırsın dedi ama ben yapmayacağım ayrıca hiç ne karnım ağrıyor ne gögsüm ne kasıklarım hiç bir belirti yok bende o yüzden ümidim kırldı sankı

günaydın güzel anne adayları yeni haftaya başlıyoruz inşallah herkez için hayırlısı olur herkez bebişlerine kavuşur.. gurbet güzelim bebegin hayırlı olsun tekrardan.. belfücüm yeni yaş günün kutlu olsun bebeginle inşallah hayırlı bi evlat olur ..

belfü doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneler gör evlatlarınla ve eşinle....

kızlar bişey sorucam benim adet döngün çok düzenlidir ama haziranda kimyasal gebelik oldu temmuzda 2 gün önce oldum ağustostada 4 gün sonra ne oluyor anlamadım neden bu düzensizlik ....bu ay yine test kullanıcam ateş ölçmekten daha kolay geliyor geçen ay 18.19.günde görmüştüm bakalım bu ay kaçında görücem nete göre 3-9 eylül arası diyor ovulasyon umarım verimli geçer yoksa bir süre bıraıcam bebek fikrini şubata kadar...

cnm cok cok sagolm Allhim herkese nasip etsin sagliklisindan hayirlisindan insAllah
cnm bnm yaaa ins senden hamissindir duacinim guzelim bnmmm belirtilere takilma bnm hic bir belirtim olmadi sadece bariz kasik agrisi cektim onun disinda herzamanki belirtiler vardiyani yasadigim seyler onu da gebeliktenmi yoksa normal mi anlamadim guzelim nice nice guzel dogum gunleri yasa omrun uzun ve hayirli olsun guzelim

cnm yaa bnm de bole dengesiz oldu sonra pat diye hamis kaldim bide biz trden geldik yorgunuz kafalar karisik kayinpederi yogun bakimda biraktik geldik o arada geldi bizim velet herserde bir hayir vardir kayinpeder öldü ve ben o siralar hep tesbihle kuranla mesgul oldum cok sukur temeli iyi attik elhamdülillAllah

canım ya bariz fark var ben burdayım diye bağrıyo resmen. darısı başımıza darısı başımıza

cnm bnm yaa ins ins tez vakitte gelin arkamdan ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…