• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

540386_445154898861972_12906525_n.jpg
bucürum buradayim anne diyorrr:31:

kızlar günaydın hepinize çok teşekkür ederim ama maalesef değer katlamadı:( sabahın köründe gittim kan verdim çarş.günü 80,bugün 82 çıktı:( doktorum kimyasal dedi:( telefonda moral verdi ama ben çok kötüyüm:( allahtan kimseye söylemedik:( en azından hamile kalabiliyorum,tüpler falan açık amaaan ne biliyim çok kötüyüm:14::14::14::14::14::14:

canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde başıma geldi bi kaç ay önce..yine olucak inşallah.evet dediğin gibi hamile kalabildiğimizi bilmek bile güzel ...birde kimyasal gebeliği farkında olmadan bile yaşıyormusuz inşallah bebişlerimizi alıcaz kucağımıza:49::49::49:

kızlar günaydın hepinize çok teşekkür ederim ama maalesef değer katlamadı:( sabahın köründe gittim kan verdim çarş.günü 80,bugün 82 çıktı:( doktorum kimyasal dedi:( telefonda moral verdi ama ben çok kötüyüm:( allahtan kimseye söylemedik:( en azından hamile kalabiliyorum,tüpler falan açık amaaan ne biliyim çok kötüyüm:14::14::14::14::14::14:

canım moral bozmak istemem ama aklında olsun diye söylüyorum. ben bi dış gebelik gecirdim. önce 15 iki gün sonra 23 cıktı degerim. sonra kanamam basladı. dr. adet olduguna göre kimyasal olmus, adetle beraber atılacak dedi. ama adet bittikten sonra her ihtimale karsı die bi test daha yaptım 100 ün üstünde cıktı. ve daha sonra dıs gebelik oldugu anlasıldı. temkinli davran derim ben. takibi bırakma canım

canım benim seni çok iyi anlıyorum benimde başıma geldi bi kaç ay önce..yine olucak inşallah.evet dediğin gibi hamile kalabildiğimizi bilmek bile güzel ...birde kimyasal gebeliği farkında olmadan bile yaşıyormusuz inşallah bebişlerimizi alıcaz kucağımıza:49::49::49:

inşallah canım..allah beterinden korusun,bi daha yaşatmasın inşallah:48:

canım moral bozmak istemem ama aklında olsun diye söylüyorum. ben bi dış gebelik gecirdim. önce 15 iki gün sonra 23 cıktı degerim. sonra kanamam basladı. dr. adet olduguna göre kimyasal olmus, adetle beraber atılacak dedi. ama adet bittikten sonra her ihtimale karsı die bi test daha yaptım 100 ün üstünde cıktı. ve daha sonra dıs gebelik oldugu anlasıldı. temkinli davran derim ben. takibi bırakma canım

çok geçmiş olsun canım..allah korusun inşallah yokturn öyle bişey..doktorumda testi pazar günü tekrarlamamı istedi zaten,hayırlıs olsun:31:

canım benım inş. hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin kuzucum benımde evlilik yıldönümümle doğum günüm aynı gün oldu ama ben düğünden 1 ay önce nikah yaptım yani 24 mayıs hem nikah hem doğum günü:9: valla valla benım seferde cimrilik yaptı nerden karlı cıkarım dıye cadı işte :9:
emi bızımkı gibi uyanık aman siz mutlu olunda gerisi boş kuzucum
:16: ay ay banada en güzel müjdeyi verdin git güzel güzel yiğenımı izle sana en büyük hediye bu bence bıtanem benım
ay ne güzel bende bebiş odası yapmak isterim ama salon oturma odası ayrı bır oda da misafir odası zaten kıracıyım yatak odasına yatak alırım sanırım ben 3+1 evım benım yınede kısmet tabıkı hayırlsı olsun :nazar::38::38:

Bizim adamlar cin çıktı desene kuzu:47::47:
Sizde çok çok mutlu olun miniğinizle beraber inşallah:nazar:

Göreceğiz bakalım ufaklık ne alemde canımıniçi , meraklardayım bakalım:17:

Bizim evde 3+1 bi odayı boşaltıcam , kiracıyım bende.

bucürum buradayim anne diyorrr:31:

Daha kocaman olacak o annesi :)

Son düzenleme:

[ımg]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/540386_445154898861972_12906525_n.jpg[/ımg]bucürum buradayim anne diyorrr:31:

oooooooooof.................. Offfffffffffffffffffff.............................
Bende böle silik çizgiyi görmüştüm 3-4 ay evvel ama 15 gün sonra kanamam oldu ve hiçbişey anlamamıştım o zaman demek benimkide kimyasal gebelikmiş..... çok üzgünüm aynı bu resimdeki gibiydi çizgim hemde 3 tane test yapmıştım o zaman 3 de hemen hemen aynı idi :((((.... O günden sonra hiç göremedim o çizgileri :14::14::14::14:

inşallah canım..allah beterinden korusun,bi daha yaşatmasın inşallah:48:

inşallah canım ilişki günleri sonrasında her ihtimale karşı cocuk aspirini ve progestan kullan derim...sonuçta gebelik olusuyo ve tutunamayıp düşüyo bunlar kimyasal gebeliğe engel olabilir.doktorum öyle dedi bende kullanıyorum

durum ne doktorun ne dedi tam olarak ?

canım adet kanaması gibi kanama yaşıyorum şuan,yani adet oldum...her ay olduğu gibi hiç bi farkı yok..progestan almıyorum artık..pazar günü testi tekrarla dedi doktor..ona göre konuşcaz yine..ama şuan için kimyasal dedi......pazar günü de düşmesi gerekiyo değerin:31:

inşallah canım ilişki günleri sonrasında her ihtimale karşı cocuk aspirini ve progestan kullan derim...sonuçta gebelik olusuyo ve tutunamayıp düşüyo bunlar kimyasal gebeliğe engel olabilir.doktorum öyle dedi bende kullanıyorum

tamam canım..bebe aspirinimi kullancam? yumurtlamadan ne kadar sonra kullanıyım? progestanı günde 3 defa kullanıyodum,adet bitince ne kadar kulanıyım?

canım adet kanaması gibi kanama yaşıyorum şuan,yani adet oldum...her ay olduğu gibi hiç bi farkı yok..progestan almıyorum artık..pazar günü testi tekrarla dedi doktor..ona göre konuşcaz yine..ama şuan için kimyasal dedi......pazar günü de düşmesi gerekiyo değerin:31:

Anladım geçmiş olsun canım sakın üzülme tamam mı ? biliyorum demesi kolayda sen yine de üzülmemeye gayret et

maaşallah bücürüne:nazar: tebrik ederim,rabbim tamamına erdirsin inşallah:16:
Allhim ins yaaaaaaa amin main herkesle beraberr
Bizim adamlar cin çıktı desene kuzu:47::47:
Sizde çok çok mutlu olun miniğinizle beraber inşallah:nazar:

Göreceğiz bakalım ufaklık ne alemde canımıniçi , meraklardayım bakalım:17:

Bizim evde 3+1 bi odayı boşaltıcam , kiracıyım bende.

Daha kocaman olacak o annesi :)
ins gulum bnde ev tasiycam bakalim ne olacak cnm kendimi yormadan devam ederim ins
oooooooooof.................. Offfffffffffffffffffff.............................
Bende böle silik çizgiyi görmüştüm 3-4 ay evvel ama 15 gün sonra kanamam oldu ve hiçbişey anlamamıştım o zaman demek benimkide kimyasal gebelikmiş..... çok üzgünüm aynı bu resimdeki gibiydi çizgim hemde 3 tane test yapmıştım o zaman 3 de hemen hemen aynı idi :((((.... O günden sonra hiç göremedim o çizgileri :14::14::14::14:
ah be gulum bnmde geen sene silik cizigiyi gordum ve dr onayladi hamilesin dedi ve 10 hafta tasidim bebegimi derken kalbi durdu ve kaybettim bir yil sonra yeniden nasip oldu saglicakla kucagima alayim ins
canım çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah her isteyen bebişine kavuşşun :1:

amin gulum aminnnnn insssss:54:

tamam canım..bebe aspirinimi kullancam? yumurtlamadan ne kadar sonra kullanıyım? progestanı günde 3 defa kullanıyodum,adet bitince ne kadar kulanıyım?

canım bebe aspirini hergün al bir tane hiç bir zararı yok.ben unutuyodum hergün içmeyi ama doktorun söylediği ilişki günlerinde ve adete kadar hep içiyorum..bide benim öncede hamileliğim oldu bebek yoktu belki kan pıhtılaşması olmustur dedi doktor o yüzdende aspirin içerek önlem alıyorum. progestanı ben günde bir tane kullanıyorum...doktorun söylediği yumurtalama tarihleri bitince progestanada başlarsın doktor zaten söylemiştir hangi gün başlayacağını...ben dün başladım içmeye bakalım

293172_445185455525583_583018897_n.jpg
549635_445185358858926_1945545631_n.jpg
ovu testi ile gebelik varmi diye baktim ve sonuc

bunlarda normal gebelik testim

528048_445155028861959_1024492210_n.jpg
bilginiz olsun ovu testide gebelik gosteriyo

Anladım geçmiş olsun canım sakın üzülme tamam mı ? biliyorum demesi kolayda sen yine de üzülmemeye gayret et
çok teşekkürn ederim...üzülmemeye çalışıyorum napıyım hayırlısı olsun:31:
canım bebe aspirini hergün al bir tane hiç bir zararı yok.ben unutuyodum hergün içmeyi ama doktorun söylediği ilişki günlerinde ve adete kadar hep içiyorum..bide benim öncede hamileliğim oldu bebek yoktu belki kan pıhtılaşması olmustur dedi doktor o yüzdende aspirin içerek önlem alıyorum. progestanı ben günde bir tane kullanıyorum...doktorun söylediği yumurtalama tarihleri bitince progestanada başlarsın doktor zaten söylemiştir hangi gün başlayacağını...ben dün başladım içmeye bakalım

tamam canım çok teşekkür ederim adet bitsin kontrole giderim o zaman bilgilendirir zaten beni..:54:

293172_445185455525583_583018897_n.jpg
549635_445185358858926_1945545631_n.jpg
ovu testi ile gebelik varmi diye baktim ve sonuc

bunlarda normal gebelik testim

528048_445155028861959_1024492210_n.jpg
bilginiz olsun ovu testide gebelik gosteriyo

canım ben ovulasyon testleri ile gebelik tespiti eger ovulasyon testi adete cok yakın bi tarihte de iki çizgi koyu cıkarsa oluyor diye biliyordum. yani ov. testinde 2. çizginin silik cıkması gebelik tespit etmiyo her zaman çünkü lh hormonu vücütta az da olsa bulunabiliyormus die duymustum ama yanlıs mı acaba?

Back