• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Allhim ins yaaaaaaa amin main herkesle beraberr

ins gulum bnde ev tasiycam bakalim ne olacak cnm kendimi yormadan devam ederim ins

ah be gulum bnmde geen sene silik cizigiyi gordum ve dr onayladi hamilesin dedi ve 10 hafta tasidim bebegimi derken kalbi durdu ve kaybettim bir yil sonra yeniden nasip oldu saglicakla kucagima alayim ins

amin gulum aminnnnn insssss:54:

ewet bendede daha olmadı gebelik ondan sonra sanırım 4 ay oldu :((( neyapalım kısmet.... canım şimdi ben ilk defa bu ay ovu testi aldım netten az evvel geldi testlerim, şimdi ayım 14 de adet oldum 8 gün sürdü adetim.. şimdi VİRÜSbu testi nezaman yapim ben ??? biraz anlatın kızlar bana :))

540386_445154898861972_12906525_n.jpg
bucürum buradayim anne diyorrr:31:

maşallah bebiş geliyor süper:52:

Bizim adamlar cin çıktı desene kuzu:47::47:
Sizde çok çok mutlu olun miniğinizle beraber inşallah:nazar:

Göreceğiz bakalım ufaklık ne alemde canımıniçi , meraklardayım bakalım:17:

Bizim evde 3+1 bi odayı boşaltıcam , kiracıyım bende.

Daha kocaman olacak o annesi :)

rabbım inş. bıde bize güzel bir ev nasip eder kuzucum :16: evet ah bu kocişler:47: :9: yınede kıyamıyoruz işte :9:
inş. kuzucum senın hislerin bu ay çok kuvvetli bakalım az kaldı sabırla beklıyorum :18:canımıniçi

ewet bendede daha olmadı gebelik ondan sonra sanırım 4 ay oldu :((( neyapalım kısmet.... canım şimdi ben ilk defa bu ay ovu testi aldım netten az evvel geldi testlerim, şimdi ayım 14 de adet oldum 8 gün sürdü adetim.. şimdi VİRÜSbu testi nezaman yapim ben ??? biraz anlatın kızlar bana :))
canım adetyin bittiyse başla yapmaya

Son düzenleme:
canım ben ovulasyon testleri ile gebelik tespiti eger ovulasyon testi adete cok yakın bi tarihte de iki çizgi koyu cıkarsa oluyor diye biliyordum. yani ov. testinde 2. çizginin silik cıkması gebelik tespit etmiyo her zaman çünkü lh hormonu vücütta az da olsa bulunabiliyormus die duymustum ama yanlıs mı acaba?

Cnm gebelik testi yaptim silik cikti
Ovu testide silik cikti
Cogu bu sekilde ogrenmis ancak benim iki haftalik henuz yeni
O yuzden silik adete yakin cok yatim gebelik olmadigi icin tek cizgi cikti haftaya tekrarliycam testleri o zaman buyumus olcek velet
Suay bu ay sende umudluyum hadi bakalim

Ovu testide silik cikti
O yuzden silik adete yakin cok yatim gebelik olmadigi icin tek cizgi cikti haftaya tekrarliycam testleri o zaman buyumus olcek velet

inş. tatlım bende burda güzel haberler veririm ama rabbım hayırlısını verisn inş.:16:
p.tesi test yapacağım bakalım dr. hamile kalırsan bebe aspirinine başlıcaz dedi daha önce düşük yaptığım için

Ovu testide silik cikti

gurbet ben 3 aydır gülenyüz kullanıyordum ama malesef tutturamadım şimdi diyorum ki gülenyüze o kadar para vermesem bitti geçen ay çünkü...ucuz testlerden alsam hangisini önerirsin laboqick diye bişey kullandım ama çoğu hatalı çıkmıştı o markanın haricinde önerebileceğin bişey var mı...gülenyüzleri heder ettim ben yumurta var sperm yoookk...ne diye o kadar vereyim ki de mi:50:

inş. tatlım bende burda güzel haberler veririm ama rabbım hayırlısını verisn inş.:16:
p.tesi test yapacağım bakalım dr. hamile kalırsan bebe aspirinine başlıcaz dedi daha önce düşük yaptığım için
ins be gulum bnmde dusugum var biliyon ins bu sefer olacak tum kalbimle inaniyorum
gurbet ben 3 aydır gülenyüz kullanıyordum ama malesef tutturamadım şimdi diyorum ki gülenyüze o kadar para vermesem bitti geçen ay çünkü...ucuz testlerden alsam hangisini önerirsin laboqick diye bişey kullandım ama çoğu hatalı çıkmıştı o markanın haricinde önerebileceğin bişey var mı...gülenyüzleri heder ettim ben yumurta var sperm yoookk...ne diye o kadar vereyim ki de mi:50:
Cnm ya en garantili olan gulen yuz au cok tahmini yumurtlamaxi biliyon netten al ucuz olur
Labogick onuda cogu kisi kullaniyor bu ikisinden haric ben bilmiyorum cnm ibs bu ay gelsin bisey daha var ates olcmeye basla oda garanti bence

Nihayet günün sonuna geliyoruz :)

Uykum geldi valla, eve gidip dinlenmek istiyorummm.

kuzucum benım git eve bol bol dinlen bende saçımı boyatmaya gideceğim şimdi :16:
sonra eve geçerim koçiş geç gelecek canımıniçi p.tesi görüşürüz tatlım canımıniçi hem bebiş göreceksin hemde en mutlu günün mınnosum benım :38::38:
iyi tatiller :54::3:

ins be gulum bnmde dusugum var biliyon ins bu sefer olacak tum kalbimle inaniyorum

Cnm ya en garantili olan gulen yuz au cok tahmini yumurtlamaxi biliyon netten al ucuz olur
Labogick onuda cogu kisi kullaniyor bu ikisinden haric ben bilmiyorum cnm ibs bu ay gelsin bisey daha var ates olcmeye basla oda garanti bence

inş. tatlım p.tesi güzel haberi vermek nasip olur öpüyorum sizi bana dua et canım :54:

540386_445154898861972_12906525_n.jpg
bucürum buradayim anne diyorrr:31:

Merhaba.tebrik ederim,Allah (c.c) hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.uzun zamandır takip ediyorum,tecrübelerinizden faydalanmak icin ilk sayfadan itibaren okudum ;) İnsaallah Allah (c.c) isteyen herkese hayırlısını verir.

İlk ay ovu testi kullandım laboquick,ovu gunlerinde 2 kez iliski olmustu isten gucten ben umitliydim ama olmadı,2.ay kullanmadım ovu dan once basladik ovu gunu biraktik yine olmadı. Önümüzdeki ay İnsaallah hayirlisiyla yüzüm güler.

Birbirinize karsı olan ilginiz,sorularınıza verdiginiz cevaplar çok hoş.bir aile gibisiniz,beni de bu aileye kabul ederseniz çok sevinirim.

kuzucum benım git eve bol bol dinlen bende saçımı boyatmaya gideceğim şimdi :16:
sonra eve geçerim koçiş geç gelecek canımıniçi p.tesi görüşürüz tatlım canımıniçi hem bebiş göreceksin hemde en mutlu günün mınnosum benım :38::38:
iyi tatiller :54::3:

Kuzucummm sana da iyi tatilller canımıniçi:38::38::38:
Ptesi büyük gün, hemen buraya gelicem.Erkenden test yaparsan mesaj at kuzucumm aklım sende.

Git süslen koci yokken , benim beyazlar saklanmıyor artık :)

inş. tatlım p.tesi güzel haberi vermek nasip olur öpüyorum sizi bana dua et canım :54:

Merhaba.tebrik ederim,Allah (c.c) hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.uzun zamandır takip ediyorum,tecrübelerinizden faydalanmak icin ilk sayfadan itibaren okudum ;) İnsaallah Allah (c.c) isteyen herkese hayırlısını verir.

İlk ay ovu testi kullandım laboquick,ovu gunlerinde 2 kez iliski olmustu isten gucten ben umitliydim ama olmadı,2.ay kullanmadım ovu dan once basladik ovu gunu biraktik yine olmadı. Önümüzdeki ay İnsaallah hayirlisiyla yüzüm güler.

Birbirinize karsı olan ilginiz,sorularınıza verdiginiz cevaplar çok hoş.bir aile gibisiniz,beni de bu aileye kabul ederseniz çok sevinirim.

Hoşgeldin canım:54:

Sağlıkla kısa zaman da kavuşursun inşallah

kızlar bebek aspirini almak şaartmıki?bende hala gelen giden yok yarın alıp içsem günde bir tane faydası olurmu?

Back