• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım senı üzmek istemem ama progestanın hiç bir faydası yok sen bence hemen aspirin içmeye başla ama ne olursa olsun sakın kendini üzme eğer yaşayacağı varsa taş taşısan yınede senınle kalır bende 8 haftalık düşük yaptım üç ay önce banada o ilacı verdiler ama bebeğim düştü başka bir dr. aspirin kullansaydın keşke dedi ama korkarak bekleme başka dr. git hemen

canım senın bu koca sanırım bebek istemıyor insan zehır bıle içer benım eşim hem keçiboynuzu suyunu hemde pekmezinı aynı anda kullandı

valla bnde anlamadım istiyor hemde çoookkk... ama ben uğraşmim diyor :(

ama hep düşük tehlikesi olunca bu hapı veriyolar:14: aspirin ne işe yarıyomuş..yani bebeğe zararı olmaz mı:5: kafam karıştı:14::14::14:

canım bebek aspirinin hiç bir zararı yok kanı sulandırıyor düşüğü engellıyor evet progestan düşük engellemek için veriyorlar ama faydası yok ben çok araştırdım

gözün aydın cnm değerin çok güzel.bende eczaneden değişik bir test alıp sabah mı yapsam şuanda bel ağrım yine başladı tam popomun üst kısmı sendede varmıydı böyle ağrı daha önce hiç bu kadar ağrı çekmedim ben biraz sürer geçerdi ya yumurtlama döneminde yada reglinin ilk günü

teşekkür ederim canım darısı başına

benim de regl başlamadan belim ağrırdı dün filan yine ağrıdı hatta karnım bile ağrıyo regl olucakmışım gibi :1:
bence hemen idrar testi alıp yap
hemen çıktı çift çizgi bende hemde kopkoyu

test sonucu iyimi gerçekten?

Canımıniçi ne zaman bat peki ?

Aaa şahanee tebrikler canımm :) Sağlıkla kavuş bebişine inşallah:nazar:

Kuzucum bugün belimin ağrısı bitti, bu seferde şişkinlik ve hazımsızlık hat safhada :( doğal olarakta halsizim.
Kuzucum az kaldı bat a hemen acaba kötülüklerine girme, sabırla bekleyeceğizi minik yiğenimi:38::38::38::38:
Cnm dundü. Cnm dün sabah iliskiden sonra kan geldi simdiye kadar birsey yok ya bakalim ne olacak
kızlar çok teşekkür ederim,rabbim hepinize nasip etsin inşallah...ben de lekelenmeden korkuyorum arada kan geliyo,yattığım sürece sorun yok,sadece tuvalete kalkıyorum peçeteyle silince kan oluyo:14::14::14::14: günlük pede çok az bulaşmış sabahtan beri:5: napıyım sizce kızlar..progestan alıyorum 8 saatte bir...yarın tekrar kan testi yaptıcam doktorla konuşcam..yoğun kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama ne biliyim ben çok korkuyorum:14::14::14::14::14:

iklem arkadaşım tebrik ederim seni de:nazar::16:
cnm uzulme sikilma olacagi varsa olur ins sagsalim dogur guzelim

Cnm dundü. Cnm dün sabah iliskiden sonra kan geldi simdiye kadar birsey yok ya bakalim ne olacak
cnm uzulme sikilma olacagi varsa olur ins sagsalim dogur guzelim

Canım hayırlısıyla gelir inşallah miniğin :) Güzel haberler ver bize inşallah:38:

Suayım kuzucumm çok halsizim bugün pek yazamadım, yarın görüşürüz canımıniçi:38::38::38:

günaydın kızlar ...sabah test yaptım yine tek çizgi 3 gün oldu gelen giden yok bel ve karın ağrısı devam birde dün akşam beyaz akıntı geldi ....sanırım eklemekten başka çare yok silikde olsa 2.çizgiyi görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum .kimyasal gebelikte bile sonradan silik çizgi olmuştu :43::43::43:

kızlar kan testi yaptırdımm 1765 çıktı :44:

öğle arası kan verdim biraz önce de sonucu mail atmışlar
bütün bunları eşime haber vermeden nasıl yaptım inanın bilmiyorum ama kesin emin olmadan ona söylemek istemedim...

şimdi ona nasıl söyleyeceğim derdi başladı
ama kızlarr bunu onunla paylaşmadan sevinemiyorum resmen, bir yanım eksik gibi...

Allah hepinize nasip etsin, hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

aa canım tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin inşlhh.Rabbim bizede nasip etsin

Alllahima sonsuz hamd ve sukurler olsun
Allahim herkesle beraber kucagima saglicakla sihatle hayirla sevincle almayi nasip etsin
4. Kez anne olmayi nasip etsin Yarabbim muhammed ummedi ile beraber
Kiz oglan hangisini uygun gordu ise o nasip olsun insAllah

Sabah yaptigim idrar testinde ikinci cizgi solukta olsa hamile oldugumu ogrendim cok sukur
Daha yeni 13 gunluk yesin annesi pitircigimi

günaydın kızlar çat çat çatlatıyom yumurtaları heralde kasıklar ağrıyo.ama akıntı yok hiç

günaydın kızlar ...sabah test yaptım yine tek çizgi 3 gün oldu gelen giden yok bel ve karın ağrısı devam birde dün akşam beyaz akıntı geldi ....sanırım eklemekten başka çare yok silikde olsa 2.çizgiyi görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum .kimyasal gebelikte bile sonradan silik çizgi olmuştu :43::43::43:

Evet cnm bn iki sefer test yapmistim silik cikmisti
Ardindan adet oldum

teşekkür ederim canım darısı başına

benim de regl başlamadan belim ağrırdı dün filan yine ağrıdı hatta karnım bile ağrıyo regl olucakmışım gibi :1:
bence hemen idrar testi alıp yap
hemen çıktı çift çizgi bende hemde kopkoyu

test sonucu iyimi gerçekten?

canım sağlıkla al kucağına bebişini :emir_bebek::nazar:

Canım hayırlısıyla gelir inşallah miniğin :) Güzel haberler ver bize inşallah:38:

Suayım kuzucumm çok halsizim bugün pek yazamadım, yarın görüşürüz canımıniçi:38::38::38:

günaydın kuzucum önemli değil canımıniçi sen iyi olda :16:yazmasanda olur mınnoşum :54: umarım şimdi iyisindir :38::38::38:

canım sabırlı ol bazı gebelık testleri yanıltıcı oluyor 2-3 gün daha bekle gelmezse git kan testi yaptır hemen çıkar :34:

Allahim herkesle beraber kucagima saglicakla sihatle hayirla sevincle almayi nasip etsin

Sabah yaptigim idrar testinde ikinci cizgi solukta olsa hamile oldugumu ogrendim cok sukur

canım benım yaaaa gurbetcim cok sevindim :16:sonunda rabbım sanada nasip etti her topiğe yazdım bu ay hamiş olurum dıye bak canım benım mayıs topiği senı beklıyor inş. bende güzel haberlerle gelirim canım bak türkiye havası ıyı geldı sana :34:
sağlıkla kucağına al bebişini ufaklıklara kardeş geliyor :nazar::emir_bebek:

Muhteşem bir haber canım :) Tebrik ederimmm:38::38::38:
Sağlıkla kavuş miniğine inşallah :)

günaydın kızlar çat çat çatlatıyom yumurtaları heralde kasıklar ağrıyo.ama akıntı yok hiç

Çatlasın pıt pıt minnüş yavrular olsun kuzucuk:emir_bebek:

günaydın kuzucum önemli değil canımıniçi sen iyi olda :16:yazmasanda olur mınnoşum :54: umarım şimdi iyisindir :38::38::38:

canım sabırlı ol bazı gebelık testleri yanıltıcı oluyor 2-3 gün daha bekle gelmezse git kan testi yaptır hemen çıkar :34:

canım benım yaaaa gurbetcim cok sevindim :16:sonunda rabbım sanada nasip etti her topiğe yazdım bu ay hamiş olurum dıye bak canım benım mayıs topiği senı beklıyor inş. bende güzel haberlerle gelirim canım bak türkiye havası ıyı geldı sana :34:

Suayım balımm günaydınn:38:
Sıra sende artık gözleri sana devirdim bekliyorum.
Minik yiğenim gelsin bakalımmmm

inş. kuzucum benım bıtanem inan okadar çok korkuyorum kı bu sefer :18: ya olmazsa çok ümitlendim bu ay gerçekten ama rabbım yınede hayırlsıını versin mınnosum
zaten p.tesi sabah test yapacağım :18: ilaçlarda bitti bugün dr. ilaç bittikten 2 sonra test yap dedi bakalım 27 senın doğum:124: gününde inş. bu güzel müjdeyı sana veririm canımıniçi :38: :38: :38:
sen nasıl oldun bugün iyimisin biraz miden nasıl :26:

kızlar günaydın hepinize çok teşekkür ederim ama maalesef değer katlamadı:( sabahın köründe gittim kan verdim çarş.günü 80,bugün 82 çıktı:( doktorum kimyasal dedi:( telefonda moral verdi ama ben çok kötüyüm:( allahtan kimseye söylemedik:( en azından hamile kalabiliyorum,tüpler falan açık amaaan ne biliyim çok kötüyüm:14::14::14::14::14::14:

Amin gulum amin ns
Ins hadi sende gel bni yanliz birakma glum:54:

Allah razi olsun cnm bnm

kızlar günaydın hepinize çok teşekkür ederim ama maalesef değer katlamadı:( sabahın köründe gittim kan verdim çarş.günü 80,bugün 82 çıktı:( doktorum kimyasal dedi:( telefonda moral verdi ama ben çok kötüyüm:( allahtan kimseye söylemedik:( en azından hamile kalabiliyorum,tüpler falan açık amaaan ne biliyim çok kötüyüm:14::14::14::14::14::14:
allahim yeniden nasip etsin en azindan beklemeyeksin aynen calismaya devam insAllah

inş. kuzucum benım bıtanem inan okadar çok korkuyorum kı bu sefer :18: ya olmazsa çok ümitlendim bu ay gerçekten ama rabbım yınede hayırlsıını versin mınnosum
zaten p.tesi sabah test yapacağım :18: ilaçlarda bitti bugün dr. ilaç bittikten 2 sonra test yap dedi bakalım 27 senın doğum:124: gününde inş. bu güzel müjdeyı sana veririm canımıniçi :38: :38: :38:
sen nasıl oldun bugün iyimisin biraz miden nasıl :26:

Kuzucum bu ay kuvvetli hissettik bunu seninle beraber, hayırlısıyla göreceğiz hislerimizin karşılığını sen içini ferah tut:38::38::38:
Aksi bi durum olsa da gene de kuvvetli olacağız, beraber neler yaşadık neler paylaştık gene herşeyin üstesinden geliriz.Dualarım senle canımıniçi:38::38:

Pazartesi 11-12 gibi gelmiş olurum ben de kuzucum hemen buraya zırplarım.Doktor kontrolümüz var miniğimizi doğum günümde ve evlilik yıldönümümüz de görelim dedik (Emi hediyede cimrilik yapmak için ikisini birden aynı gün yaptık :P ) Bakalım net cinsiyetimiz, sağlığımız ne.

Bi de üzerine senden güzel haberler alırsam değme keyfime :)

Ben bugün daha iyiyim,şişkinlik gene var ama haftasonu toparlanır diye düşünüyorum.İşler var zati Ufaktan bebek odası boşaltma durumuna giriyoruz:)

Canım benim hissettiklerini dindirecek bi söz bulamıyorum:( Dediğin gibi iyi tarafından bakmak durumundayız , en kısa zaman da kavuşursun bebeğine hiç merak etme :38:

canım benım üzülme ne olur peki ben ne yapayım 8 haftalık bebeğimin kalbı atarken düşük yaptım en azından onu görmedim rabbım sağlıkla nasip etsin belkı sorunlu olacaktı herşeyin hayırlısı olsun peki şuan ne yapacaklar senmı düşmesi bekleyeceksın yoksa düştümü ne oldu :54:

Amin gulum amin ns
Ins hadi sende gel bni yanliz birakma glum:54:
Allah razi olsun cnm bnm

allahim yeniden nasip etsin en azindan beklemeyeksin aynen calismaya devam insAllah

tamam canım dua et bana inş. arkandan gelirim hayırlısı artık :54:

Kuzucum bu ay kuvvetli hissettik bunu seninle beraber, hayırlısıyla göreceğiz hislerimizin karşılığını sen içini ferah tut:38::38::38:
Aksi bi durum olsa da gene de kuvvetli olacağız, beraber neler yaşadık neler paylaştık gene herşeyin üstesinden geliriz.Dualarım senle canımıniçi:38::38:

Pazartesi 11-12 gibi gelmiş olurum ben de kuzucum hemen buraya zırplarım.Doktor kontrolümüz var miniğimizi doğum günümde ve evlilik yıldönümümüz de görelim dedik (Emi hediyede cimrilik yapmak için ikisini birden aynı gün yaptık :P ) Bakalım net cinsiyetimiz, sağlığımız ne.

Bi de üzerine senden güzel haberler alırsam değme keyfime :)

Ben bugün daha iyiyim,şişkinlik gene var ama haftasonu toparlanır diye düşünüyorum.İşler var zati Ufaktan bebek odası boşaltma durumuna giriyoruz:)

Canım benim hissettiklerini dindirecek bi söz bulamıyorum:( Dediğin gibi iyi tarafından bakmak durumundayız , en kısa zaman da kavuşursun bebeğine hiç merak etme :38:

canım benım inş. hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin kuzucum benımde evlilik yıldönümümle doğum günüm aynı gün oldu ama ben düğünden 1 ay önce nikah yaptım yani 24 mayıs hem nikah hem doğum günü:9: valla valla benım seferde cimrilik yaptı nerden karlı cıkarım dıye cadı işte :9:
emi bızımkı gibi uyanık aman siz mutlu olunda gerisi boş kuzucum
:16: ay ay banada en güzel müjdeyi verdin git güzel güzel yiğenımı izle sana en büyük hediye bu bence bıtanem benım
ay ne güzel bende bebiş odası yapmak isterim ama salon oturma odası ayrı bır oda da misafir odası zaten kıracıyım yatak odasına yatak alırım sanırım ben 3+1 evım benım yınede kısmet tabıkı hayırlsı olsun :nazar::38::38:

arkadaşlar çok teşekkür ederim...zaten adet kanaması gibi kanamam başladı doktorum bu şekilde olacağını söyledi,pazar günü tekrar test yaptır dedi..şuan her ay nasıl regl oluyosak o durumdayım...kanama bitince de kontrole giderim heralde:2:

Back