- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.301
canım senı üzmek istemem ama progestanın hiç bir faydası yok sen bence hemen aspirin içmeye başla ama ne olursa olsun sakın kendini üzme eğer yaşayacağı varsa taş taşısan yınede senınle kalır bende 8 haftalık düşük yaptım üç ay önce banada o ilacı verdiler ama bebeğim düştü başka bir dr. aspirin kullansaydın keşke dedi ama korkarak bekleme başka dr. git hemen
canım senın bu koca sanırım bebek istemıyor insan zehır bıle içer benım eşim hem keçiboynuzu suyunu hemde pekmezinı aynı anda kullandı
ama hep düşük tehlikesi olunca bu hapı veriyolaraspirin ne işe yarıyomuş..yani bebeğe zararı olmaz mı kafam karıştı
gözün aydın cnm değerin çok güzel.bende eczaneden değişik bir test alıp sabah mı yapsam şuanda bel ağrım yine başladı tam popomun üst kısmı sendede varmıydı böyle ağrı daha önce hiç bu kadar ağrı çekmedim ben biraz sürer geçerdi ya yumurtlama döneminde yada reglinin ilk günü
Cnm dundü. Cnm dün sabah iliskiden sonra kan geldi simdiye kadar birsey yok ya bakalim ne olacakCanımıniçi ne zaman bat peki ?
Aaa şahanee tebrikler canımm :) Sağlıkla kavuş bebişine inşallah
Kuzucum bugün belimin ağrısı bitti, bu seferde şişkinlik ve hazımsızlık hat safhadadoğal olarakta halsizim.
Kuzucum az kaldı bat a hemen acaba kötülüklerine girme, sabırla bekleyeceğizi minik yiğenimi
cnm uzulme sikilma olacagi varsa olur ins sagsalim dogur guzelimkızlar çok teşekkür ederim,rabbim hepinize nasip etsin inşallah...ben de lekelenmeden korkuyorum arada kan geliyo,yattığım sürece sorun yok,sadece tuvalete kalkıyorum peçeteyle silince kan oluyogünlük pede çok az bulaşmış sabahtan beri napıyım sizce kızlar..progestan alıyorum 8 saatte bir...yarın tekrar kan testi yaptıcam doktorla konuşcam..yoğun kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama ne biliyim ben çok korkuyorum
iklem arkadaşım tebrik ederim seni de
Cnm dundü. Cnm dün sabah iliskiden sonra kan geldi simdiye kadar birsey yok ya bakalim ne olacak
cnm uzulme sikilma olacagi varsa olur ins sagsalim dogur guzelim
kızlar kan testi yaptırdımm 1765 çıktı :44:
öğle arası kan verdim biraz önce de sonucu mail atmışlar
bütün bunları eşime haber vermeden nasıl yaptım inanın bilmiyorum ama kesin emin olmadan ona söylemek istemedim...
şimdi ona nasıl söyleyeceğim derdi başladı
ama kızlarr bunu onunla paylaşmadan sevinemiyorum resmen, bir yanım eksik gibi...
Allah hepinize nasip etsin, hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
günaydın kızlar ...sabah test yaptım yine tek çizgi 3 gün oldu gelen giden yok bel ve karın ağrısı devam birde dün akşam beyaz akıntı geldi ....sanırım eklemekten başka çare yok silikde olsa 2.çizgiyi görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum .kimyasal gebelikte bile sonradan silik çizgi olmuştu
teşekkür ederim canım darısı başına
benim de regl başlamadan belim ağrırdı dün filan yine ağrıdı hatta karnım bile ağrıyo regl olucakmışım gibi
bence hemen idrar testi alıp yap
hemen çıktı çift çizgi bende hemde kopkoyu
test sonucu iyimi gerçekten?
Canım hayırlısıyla gelir inşallah miniğin :) Güzel haberler ver bize inşallah
Suayım kuzucumm çok halsizim bugün pek yazamadım, yarın görüşürüz canımıniçi
günaydın kızlar ...sabah test yaptım yine tek çizgi 3 gün oldu gelen giden yok bel ve karın ağrısı devam birde dün akşam beyaz akıntı geldi ....sanırım eklemekten başka çare yok silikde olsa 2.çizgiyi görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum .kimyasal gebelikte bile sonradan silik çizgi olmuştu
Alllahima sonsuz hamd ve sukurler olsun
Allahim herkesle beraber kucagima saglicakla sihatle hayirla sevincle almayi nasip etsin
4. Kez anne olmayi nasip etsin Yarabbim muhammed ummedi ile beraber
Kiz oglan hangisini uygun gordu ise o nasip olsun insAllah
Sabah yaptigim idrar testinde ikinci cizgi solukta olsa hamile oldugumu ogrendim cok sukur
Daha yeni 13 gunluk yesin annesi pitircigimi
Alllahima sonsuz hamd ve sukurler olsun
Allahim herkesle beraber kucagima saglicakla sihatle hayirla sevincle almayi nasip etsin
4. Kez anne olmayi nasip etsin Yarabbim muhammed ummedi ile beraber
Kiz oglan hangisini uygun gordu ise o nasip olsun insAllah
Sabah yaptigim idrar testinde ikinci cizgi solukta olsa hamile oldugumu ogrendim cok sukur
Daha yeni 13 gunluk yesin annesi pitircigimi
günaydın kızlar çat çat çatlatıyom yumurtaları heralde kasıklar ağrıyo.ama akıntı yok hiç
canım sağlıkla al kucağına bebişini
günaydın kuzucum önemli değil canımıniçi sen iyi oldayazmasanda olur mınnoşum umarım şimdi iyisindir
canım sabırlı ol bazı gebelık testleri yanıltıcı oluyor 2-3 gün daha bekle gelmezse git kan testi yaptır hemen çıkar
canım benım yaaaa gurbetcim cok sevindimsonunda rabbım sanada nasip etti her topiğe yazdım bu ay hamiş olurum dıye bak canım benım mayıs topiği senı beklıyor inş. bende güzel haberlerle gelirim canım bak türkiye havası ıyı geldı sana
sağlıkla kucağına al bebişini ufaklıklara kardeş geliyor
Muhteşem bir haber canım :) Tebrik ederimmm
Sağlıkla kavuş miniğine inşallah :)
Çatlasın pıt pıt minnüş yavrular olsun kuzucuk
Suayım balımm günaydınn
Sıra sende artık gözleri sana devirdim bekliyorum.
Minik yiğenim gelsin bakalımmmm
Amin gulum amin nscanım sağlıkla al kucağına bebişini
günaydın kuzucum önemli değil canımıniçi sen iyi oldayazmasanda olur mınnoşum umarım şimdi iyisindir
canım sabırlı ol bazı gebelık testleri yanıltıcı oluyor 2-3 gün daha bekle gelmezse git kan testi yaptır hemen çıkar
canım benım yaaaa gurbetcim cok sevindimsonunda rabbım sanada nasip etti her topiğe yazdım bu ay hamiş olurum dıye bak canım benım mayıs topiği senı beklıyor inş. bende güzel haberlerle gelirim canım bak türkiye havası ıyı geldı sana
sağlıkla kucağına al bebişini ufaklıklara kardeş geliyor
Allah razi olsun cnm bnmMuhteşem bir haber canım :) Tebrik ederimmm
Sağlıkla kavuş miniğine inşallah :)
Çatlasın pıt pıt minnüş yavrular olsun kuzucuk
Suayım balımm günaydınn
Sıra sende artık gözleri sana devirdim bekliyorum.
Minik yiğenim gelsin bakalımmmm
allahim yeniden nasip etsin en azindan beklemeyeksin aynen calismaya devam insAllahkızlar günaydın hepinize çok teşekkür ederim ama maalesef değer katlamadısabahın köründe gittim kan verdim çarş.günü 80,bugün 82 çıktı doktorum kimyasal dedi telefonda moral verdi ama ben çok kötüyüm allahtan kimseye söylemedik en azından hamile kalabiliyorum,tüpler falan açık amaaan ne biliyim çok kötüyüm
inş. kuzucum benım bıtanem inan okadar çok korkuyorum kı bu sefer :18: ya olmazsa çok ümitlendim bu ay gerçekten ama rabbım yınede hayırlsıını versin mınnosum
zaten p.tesi sabah test yapacağım :18: ilaçlarda bitti bugün dr. ilaç bittikten 2 sonra test yap dedi bakalım 27 senın doğum:124: gününde inş. bu güzel müjdeyı sana veririm canımıniçi
sen nasıl oldun bugün iyimisin biraz miden nasıl :26:
kızlar günaydın hepinize çok teşekkür ederim ama maalesef değer katlamadısabahın köründe gittim kan verdim çarş.günü 80,bugün 82 çıktı doktorum kimyasal dedi telefonda moral verdi ama ben çok kötüyüm allahtan kimseye söylemedik en azından hamile kalabiliyorum,tüpler falan açık amaaan ne biliyim çok kötüyüm
kızlar günaydın hepinize çok teşekkür ederim ama maalesef değer katlamadısabahın köründe gittim kan verdim çarş.günü 80,bugün 82 çıktı doktorum kimyasal dedi telefonda moral verdi ama ben çok kötüyüm allahtan kimseye söylemedik en azından hamile kalabiliyorum,tüpler falan açık amaaan ne biliyim çok kötüyüm
Amin gulum amin ns
Ins hadi sende gel bni yanliz birakma glum
Allah razi olsun cnm bnm
allahim yeniden nasip etsin en azindan beklemeyeksin aynen calismaya devam insAllah
Kuzucum bu ay kuvvetli hissettik bunu seninle beraber, hayırlısıyla göreceğiz hislerimizin karşılığını sen içini ferah tut
Aksi bi durum olsa da gene de kuvvetli olacağız, beraber neler yaşadık neler paylaştık gene herşeyin üstesinden geliriz.Dualarım senle canımıniçi
Pazartesi 11-12 gibi gelmiş olurum ben de kuzucum hemen buraya zırplarım.Doktor kontrolümüz var miniğimizi doğum günümde ve evlilik yıldönümümüz de görelim dedik (Emi hediyede cimrilik yapmak için ikisini birden aynı gün yaptık) Bakalım net cinsiyetimiz, sağlığımız ne.
Bi de üzerine senden güzel haberler alırsam değme keyfime :)
Ben bugün daha iyiyim,şişkinlik gene var ama haftasonu toparlanır diye düşünüyorum.İşler var zati Ufaktan bebek odası boşaltma durumuna giriyoruz:)
Canım benim hissettiklerini dindirecek bi söz bulamıyorumDediğin gibi iyi tarafından bakmak durumundayız , en kısa zaman da kavuşursun bebeğine hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?