• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

arkadaşlar ben bu ay yeni kullanmaya başladım ovalasyon testini. Dün ilkini kullandım tek çizgiydi bugün biri koyu diğeri çok belli değil çizginin. Bu yumurtlamanın olmak üzere olduğunu gösterir yoksa bir anlamı yok mu. Birde başka bir soru her ay tek bir yumurta mı olgunlaşır yumurtlamanın olmadığı ay olabilir mi ve benim sağ tüpüm tıkalı sol yumurtalığımdan yumurtladığım ay mı hamile olma ihtimalim fazlalaşıyor

ya rüyalarıma giriyo saçma sapan şeyler görmeye başladım . bu bebiş düşüncesi çok etkiliyo artık beni. bu ay gelsin bebişim arık banaaaaaaa:52::52::52::52::52:

içini ferah tut rabbım büyük cok kafaya taktığın için görüyorsun canım rahat ol bakalım :34:

kızlar hepinize iyi akşamlar :54:
kuzucum sanada iyi akşamlar yarın görüşürüz :38:

kızlar günaydın sizlerle pek yazışamadık ama ben sizi hep takip ettim,ovulasyon testiyle gebeliğe hazırlandığım için:1: bu mutlu haberimi sizlerle de paylaşmak istedim..benim yaklaşık 6-7 aydır adete 10 gün kala lekelenme sorunum oluyodu bunun için doktora gittim ve bana hap verdi bu ay hep hap kullandığım için ve özellikle nette bu hap için hep adet geciktirici olarak yazdığından ihtimal vermedim:3: neyse adet günümde kahverengi lekelnme başladı,adet oluyorum sandım ve sökülmesini bekledim bi türlü sökülmedi,o arada bayram girdi araya tatile gittik dağ tepe bayır gezdik akıntı gittikçe arttı ben hala sökülecek diye bekliyorum..neyse sökülmedi heralde bu hap bana geciktirici etki yaptı dedim ve dün doktora gittim durumu anlattım..alttan muayene etti,rahim temiz,güzel kalınlaşmış dedi..%90-95 gebelik yok ama biz yine de bi kanda baktıralım ona göre bi söktürücü ilaç veriyim dedi..kanı verdim 2 saat sonra netten bakabilirsiniz dediler..1,5 saat sonra nette ölesine takılırken bi giriyim bakıyım dedim ve 80,67 rakamını gördüğümde binlerce saç telimden aşağı kaynar suyun dökülüp,ayak tırnaklarımdan çıktığını hissettim inanılmaz heyecanlandım:52::53: hemen doktoru aradım hayırlı olsun gebesin dedi,sesi hala kulaklarımda,progestan ve folik asit verdi..8 saatte bir lıyorum 200mg..inşallah şu lekelneme geçer çok korkuyorum:14::14::14: akşam eve geldik eşimle otururken kalktı içeri gitti ben de o arada mesaj attım telefonuna;
"babacığım;şimdilik annemleyim' 9 ay sonra da kucağında olacağım inşallah:) bu zorlu süreçte lütfen anneme destek ol..sağlıcakla kavuşmak dileğiyle,seni çok seviyorum,ilk göz ağrın,minik bebeğin:)"
döndü bana baktı ben ağlıyorum gerçekten mi dedi gerçekten dedim ve o da sarıldı bana ağladık güldük mükemmel bi andı,rabbim herkese yaşatsın inşallahhh:nazar::16:
ne göğüslerim şiş,ne kasıkta batma var..ara ara başım dönüyo,adet ağrısı giriyo,çıkyo ve çok gazım var..mide bulantım falan yok,sizce bu durumu ciddiye almalı mıyım?

dualarınızı esirgemeyin nolur rabbim hayırla ve sağlıkla bağışlasın meleğimi:14:

egeem hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.benimde bat dündü bu sabh test yaptım tek çizgi kırmızılarda gelmedi.yanlız çok iyi değerlendiremesemde çift çizgiyi 18.ve 19.günde gördüm bebiş olsa bile çok küçüktür.bendede 1 haftadır belim çok ağrıyordu ve dün akşamdan beride acayip şişim ve gaz var yediğim birşeyden olamaz.arada karnım ağrıyor ama c.tesi düğünvar ozaman gelmesinde kırmızılar yada hiç gelmesin :49::49::49:
eğer adet olmazsam p.tesiye kadar eve gidince kan testi yaptırıcam

Tatlım başın sağolsun :(
Olumsuzlukların üzerine güzel haberler alırsın inşallah canımcım.
Geçmiş bayramın kutlu olsun :38:
Bat kaç canım

Tebrikler :emir_bebek: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:49:

Günaydın canımm:38:Hadi inşalhah , sevindir bizi:49:
Cnm ins guzelim bnm

günaydın bebebğim benım gelir gelmez işler önüme yığıldı valla :25:
senı çok özledim minnoşum :38: tatil güzel geçti eğlendik güldür dr. dediği günüde değerlendirdik gece 3 de yetiştik ve o saatde yaptık :17:
rabbım inş. yüzümüzü güldürür kuzucum sen nasılsın bayram nasıl geçti yiğenım:emir_bebek: nasıl canımiçi :nazar: :54:

canım başınsağolsun üzüldüm
bebişinde inş. çabuk gelir evine yerleştin mi :28:

tebrikler canım sağlıkla kucağına al bebişini :16::54:

bol şanslar tatlım hadii bebiş gelsin inş.

tatlım hamiş olabılırsın bence test yap :18:
cnm ins sizler aci keder gormeyin ins

EGEMN TATLIM gozunaydin:54:

içini ferah tut rabbım büyük cok kafaya taktığın için görüyorsun canım rahat ol bakalım :34:

kızlar hepinize iyi akşamlar :54:
kuzucum sanada iyi akşamlar yarın görüşürüz :38:

haklısın kafaya çok taktım...klomenimi artırsam acaba günde 5 tane falan kaç tane yumurtlarım acaba hehe:52::52::52:

kızlar günaydın sizlerle pek yazışamadık ama ben sizi hep takip ettim,ovulasyon testiyle gebeliğe hazırlandığım için:1: bu mutlu haberimi sizlerle de paylaşmak istedim..benim yaklaşık 6-7 aydır adete 10 gün kala lekelenme sorunum oluyodu bunun için doktora gittim ve bana hap verdi bu ay hep hap kullandığım için ve özellikle nette bu hap için hep adet geciktirici olarak yazdığından ihtimal vermedim:3: neyse adet günümde kahverengi lekelnme başladı,adet oluyorum sandım ve sökülmesini bekledim bi türlü sökülmedi,o arada bayram girdi araya tatile gittik dağ tepe bayır gezdik akıntı gittikçe arttı ben hala sökülecek diye bekliyorum..neyse sökülmedi heralde bu hap bana geciktirici etki yaptı dedim ve dün doktora gittim durumu anlattım..alttan muayene etti,rahim temiz,güzel kalınlaşmış dedi..%90-95 gebelik yok ama biz yine de bi kanda baktıralım ona göre bi söktürücü ilaç veriyim dedi..kanı verdim 2 saat sonra netten bakabilirsiniz dediler..1,5 saat sonra nette ölesine takılırken bi giriyim bakıyım dedim ve 80,67 rakamını gördüğümde binlerce saç telimden aşağı kaynar suyun dökülüp,ayak tırnaklarımdan çıktığını hissettim inanılmaz heyecanlandım:52::53: hemen doktoru aradım hayırlı olsun gebesin dedi,sesi hala kulaklarımda,progestan ve folik asit verdi..8 saatte bir lıyorum 200mg..inşallah şu lekelneme geçer çok korkuyorum:14::14::14: akşam eve geldik eşimle otururken kalktı içeri gitti ben de o arada mesaj attım telefonuna;
"babacığım;şimdilik annemleyim' 9 ay sonra da kucağında olacağım inşallah:) bu zorlu süreçte lütfen anneme destek ol..sağlıcakla kavuşmak dileğiyle,seni çok seviyorum,ilk göz ağrın,minik bebeğin:)"
döndü bana baktı ben ağlıyorum gerçekten mi dedi gerçekten dedim ve o da sarıldı bana ağladık güldük mükemmel bi andı,rabbim herkese yaşatsın inşallahhh:nazar::16:
ne göğüslerim şiş,ne kasıkta batma var..ara ara başım dönüyo,adet ağrısı giriyo,çıkyo ve çok gazım var..mide bulantım falan yok,sizce bu durumu ciddiye almalı mıyım?

dualarınızı esirgemeyin nolur rabbim hayırla ve sağlıkla bağışlasın meleğimi:14:

Canım tebrikler:nazar:Allah nazarlardan korusun.Sağlıkla al bebeğini kucağına :)
Bu sıralar dikkat et kendine bişeycik olmaz Allah'ın izniyle:)

egeem hayırlı olsun darısı başımıza inşallah.benimde bat dündü bu sabh test yaptım tek çizgi kırmızılarda gelmedi.yanlız çok iyi değerlendiremesemde çift çizgiyi 18.ve 19.günde gördüm bebiş olsa bile çok küçüktür.bendede 1 haftadır belim çok ağrıyordu ve dün akşamdan beride acayip şişim ve gaz var yediğim birşeyden olamaz.arada karnım ağrıyor ama c.tesi düğünvar ozaman gelmesinde kırmızılar yada hiç gelmesin :49::49::49:

Belki geç döllenmedir, kırmızılar görünmeden hiç birşey belli olmaz canım unutma.

Cnm ins guzelim bnm

cnm ins sizler aci keder gormeyin ins

EGEMN TATLIM gozunaydin:54:

Canım nerelerdesin, bitirdin mi işlerini:38:

Suayım kuzucum durumlar nasıl:38:

hadi bakalım inşallah canım..allah razı olsun..herkese dua ediyorum inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırla ve sağlıkla herkese nasip etsin:nazar:,yarın test yaptırcam tekrar umarım değer katlar,lekelenmem geçer................

gurbet güzeli canım allah razı olsun,inşallah rabbim sizleri de hayırlısıyla daha fazla bekletmez:16:

Canım tebrikler:nazar:Allah nazarlardan korusun.Sağlıkla al bebeğini kucağına :)

sağol canım çok teşekkür ederim..inşallah bişey olmaz dikkat etmeye çalışıyorum,,sen de inşallah sağlıkla ve hayırla kucaklarsın,rabbim herkese nasip etsin:16::16::16:

Belki geç döllenmedir, kırmızılar görünmeden hiç birşey belli olmaz canım unutma.

Isler bitti toparlanmam lazim tasinicam ya hemen karsi trafta ki daireye buronun ustu bakalim gelen giden oluyor neyle ugrascam bilmiyom dun iliski sonrasi kan geldi dedim adet oldum dun sabahtan bu ya tik yok ne gebelige nede adete dair bir belirti yok ya

tebrikler canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

darısı bizlerin başına kızlarrr

buarada ben hala test yapamadım, bildiğin korkuyorum :18::18:
bugün 3. gün :18:

tebrikler canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

darısı bizlerin başına kızlarrr

buarada ben hala test yapamadım, bildiğin korkuyorum :18::18:
bugün 3. gün :18:

Iklemcim korkunun ecele faydasi yok gulum yapta sevinelim yavrum

günaydın kızlarrr... bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadık :( ama olmadı hala bebişim... bende bu ay test denemek istiyorum sizce hangi marka testi yapmalıyım bana biraz bilgi verirmisiniz kızlar....

günaydın kızlarrr... bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadık :( ama olmadı hala bebişim... bende bu ay test denemek istiyorum sizce hangi marka testi yapmalıyım bana biraz bilgi verirmisiniz kızlar....

Gulen yuz dijtal test guvenli cnm netten bak nette ucuz oluyor

kızlarrr

beni destekleyip test yaptırdınız ve çift çizgi çıkttııııı :53:
inanamıyorum yaaa

hemen gidip kan testi de yaptırmam lazımmm

kzılar ne yazacağımız bilemiyorum elim ayağm titriyorr

canım benım tebrik ederim :16: bebeğini sağlıkla kucağına al inş. :emir_bebek::nazar:rabbım sana bağışlasın miniğini okurken bıle göz yaşlarımı tutamadım darısı başımıza :16:

inş. gelmez canım inş. hamişsindir :34:

haklısın kafaya çok taktım...klomenimi artırsam acaba günde 5 tane falan kaç tane yumurtlarım acaba hehe:52::52::52:

sen böyle 5 hap on hap içeyim dersen sonun hiç iyi olmaz kendine yaparsın
ben senı uyarayımda sonra pişman olma bu ayda olmazsa git aşılama yaptır devletde benım kuzenım 2 aşılaması tuttu mesela sende dene

kuzucum günaydın ben iyiyim tatlım ne olsun işte uğraşıyoruz iş güç sen nasılsın belinin ağrısı nasıl oldu mınnosum :28:
yaaa benım gögüslerim acaip ağrıyor ve sızlıyor acaba adetmi olacağım :18:

kızlarrr

inanamıyorum yaaa

canım benım tebrik ederim :46: bak minik meleğine kavuştum sağlıkla gelsin darısı başımıza :16:
hemen kan testi yaptır ve muhakkak folik asit içmeye başla:34:

Isler bitti toparlanmam lazim tasinicam ya hemen karsi trafta ki daireye buronun ustu bakalim gelen giden oluyor neyle ugrascam bilmiyom dun iliski sonrasi kan geldi dedim adet oldum dun sabahtan bu ya tik yok ne gebelige nede adete dair bir belirti yok ya

Canımıniçi ne zaman bat peki ?

kızlarrr

inanamıyorum yaaa

Aaa şahanee tebrikler canımm :) Sağlıkla kavuş bebişine inşallah:nazar:

canım benım tebrik ederim :16: bebeğini sağlıkla kucağına al inş. :emir_bebek::nazar:rabbım sana bağışlasın miniğini okurken bıle göz yaşlarımı tutamadım darısı başımıza :16:

inş. gelmez canım inş. hamişsindir :34:

sen böyle 5 hap on hap içeyim dersen sonun hiç iyi olmaz kendine yaparsın
ben senı uyarayımda sonra pişman olma bu ayda olmazsa git aşılama yaptır devletde benım kuzenım 2 aşılaması tuttu mesela sende dene

kuzucum günaydın ben iyiyim tatlım ne olsun işte uğraşıyoruz iş güç sen nasılsın belinin ağrısı nasıl oldu mınnosum :28:
yaaa benım gögüslerim acaip ağrıyor ve sızlıyor acaba adetmi olacağım :18:

canım benım tebrik ederim :46: bak minik meleğine kavuştum sağlıkla gelsin darısı başımıza :16:
hemen kan testi yaptır ve muhakkak folik asit içmeye başla:34:

Kuzucum bugün belimin ağrısı bitti, bu seferde şişkinlik ve hazımsızlık hat safhada :( doğal olarakta halsizim.
Kuzucum az kaldı bat a hemen acaba kötülüklerine girme, sabırla bekleyeceğizi minik yiğenimi:38::38::38::38:

maaşallah ne güzel bi topik burası yaa.... birsürü hamiş var... kızlar sizcede ben ovülasyon testi ile gebe kalabilirmiyim iki yldır olmadı. pek bi sorunumuzda yok eşimin spermleri hareketi az sadece bende tüpler dahil herşey açık şükür ama olmadı işte bu ayda ovü yü denesem diyorum ama kararsızım ne yapsam ki acep....:26::26::26::26:

kızlarrr

inanamıyorum yaaa

ya cok sevindim kan testinide yaptır rahatla.püf noktaları alalım senden:49::49::49:

Back