ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

aa evet canım olabilir valla ay inşlhh hamilesindir bi hamiş daha çıksın dimi sırayla rabbim nasip etsin..

amin canım benim inşallah hamileyizdir hepimiz sırayla hamile kalalım nu ararlar benim ailem bebeğe takmış durumda babam kuzenının dede oldugunu anlatıyor ,annem anneanne olmak ıstıyor kardeşim artık bir tane yapın dayı dıye dolansın dıyor tabı kımse bızım ne kadar istediğimizi ve denediğimizi bilmiyor umarım bu ay olur çok istiyorum ovulasyon testine de güvenim kalmadı çünkü adetimin son günü gordum cızgıyı adetlyken yumurtluyor olmam mumkun degıl eger oyleyse o sekılde ilişki mumkun değil karmakarısık bı durum bu ne yapacagımı bılemedım kaldı 5 gün bata bakalım ne olacak

selam,

klomeni doktor vermeden de kullanabiliyor muyuz.. ?

kullanabilirsin ama adetin 10-15 gün gibi kesin doktora gözükmen gerek cunku çatlamamıs yumurta varsa çatlatma iğnesi şart.ama doktor kontrolünde başla derim klomene.ben içtikten sonra gittim doktora ama öncesinde gitmek daha iyi

yok doktor içtikten sonra gel dedi ama gitmem gereken tarihler bayrama denk geliyo ondan ne yapcam bilmiyorum...cunku bakıp çatlatma iğnesi vermesi gerek

yok doktor içtikten sonra gel dedi ama gitmem gereken tarihler bayrama denk geliyo ondan ne yapcam bilmiyorum...cunku bakıp çatlatma iğnesi vermesi
gerek

canım sende ara tlf söyle dr. böyle böyle anlat sonuçta senın sağlığında önemlı ben olsam dr. arar acıl giderim bayram sonunu beklemem yarın git bence ara randevu al deki benım durumum acıl sorumluluk kabul ediyormusun de kasıklarım ağrıyor kanamam var de bıraz yalan at sende

inşlhh canım Rabbim çok büyük en kısa zamanda nasip etsin.. valla aynı bizimkilerde öyle hele annem nasıl üzülüyor bize bizim durum daha kötü canım biz 3 kere tüp denedik olmadı en son amaeliyat oldum atık tüp denemeden önce ovul. testine başladım bakalım nezaman bebişimiz olucak inşlhh hayırlısıya olur. vakti saati gelmeden olmuyor hiçbirşey arkadaşım, bi kafamızı rahat olsa:44:

slm kızlar nasılsınız...bayram öncesi yoğunuz biraz anca gelebildim

bu arada yarın adet günüm bakalım bu ay gelecekmi kırmızılar,şu anda pek belirti yok,ama oruçlu olmama rağmen sabahtan beri 5-6 kere wc ye gittim,sizce bu normalmi

2 gündür böyleyim,daha önce 1-2 kere anca giderdim,üstelik bugün sol tarafımda hafif batmalar var,ara ara bacağımada vuruyo

aslında hamilelik belirtileri arasında bunlarda var ama ben hiç heveslenmiyorum,dün geceden beri içime bi rahatlık geldi

kadir gecesi çok dua ettim,inanın burdaki herkesi tek tek aklımdan geçirdim,Rabbim hepimiz hakkında hayırlısı ne ise onu versin

eğer bu ay olmazsa bebiş vardır elbet olmamasının bi sebebi deyip çalışmaya devam edicem,ben elimden geleni yapıcam gerisi Rabbime kalmış,ne zaman ol derse o zaman olur.

stres yapmıcam artık kendime..

bayram öncesi erken oluyor gitmek için bayram sonrasıda geç olur diye korkuyorum arıycam artık söylicem bayramda bakamıcana göre yumurtalarıma bayramın ikinci günü falan çatlatma iğnemi vurayım mı kendime diye sorcam

canım benım bunlar çok güzel belirtiler :18: bebekmi geliyor yoksa sakın adetın geçmeden test yapma bende kair gecesi hepiniz için dua ettim umarım dualarımız kabul olur nestacım umut her zamn var olmalı

canım benim zaten onun için diyorum yarın git yumurtalıklarına baksınlar durumunu anlat dr. belkı sana sugün iğneyi al vurul der

canım benım bunlar çok güzel belirtiler :18: bebekmi geliyor yoksa sakın adetın geçmeden test yapma bende kair gecesi hepiniz için dua ettim umarım dualarımız kabul olur nestacım umut her zamn var olmalı

Canım benim inş.dualarımız kabul olur...

bilmiyorum ki suaycım belirtilere çokta takılmak istemiyorum,testide kesinlike bidaha adetim geçmeden yapmıcam,gerçekten moral bozucu oluyo

günaydın kızlar tatlıle az kaldı
yarın cuma yuppiiii
sabah dr. gideceğim hadi hayırlısı dua edin kızlar inş. sonuçlar güzel çıkar

günaydın kızlarrr
güzel bir gün olsun hepimize

ben de yarın doktora gidiyorum. bata 5 gün var ama 3 ay ilaç kullandığım için bitince gel demişti, bakalım eğer bebiş varsa görür heralde

bebiş olmamasına üzülmemde eğer yine kist olmuşsa ona çok üzülürüm işte :44:

Günaydınn kızlarr,

Hepimize güzel bir gün olsun ve zamanlı hızlıca aksın:) haftasonu tatil gelsin artık:)
Bu haftadan itibaren blogumda hafta hafta gebelik durumumu paylaşmaya başladım:)
İlgilenenler takip edebilir..
Gebelik Günlüğü - 16.Hafta | Chichom Make Up

günaydın kızlar tatlıle az kaldı
yarın cuma yuppiiii
sabah dr. gideceğim hadi hayırlısı dua edin kızlar inş. sonuçlar güzel çıkar

Günaydınn balımm
Yarın güpgüzel haberlerle gelicen ben inanıyorumm

Hayırlısı olsun canım.Umarım sende bizi sevindirecek haberlerle gelirsin :)

ilkem bende bu ay ilk kez klomen kullandım adetin 3 günü yarın 17 günüm bakalım inş. senınde sonuçların güzel cıkar ve bebişin gelir bol şanslar

canımıniçi günaydın bak ben senın sıkı takıpcın olacağım kuzucum benımde içimde güzel hisler var ama ümitlenmek istemıyorum hayırlısı artık mınnosum benım
pırtlamış göbiş ne yapıyor akılllı duruyormu

ayyy senın o göbişini yesinler nasılda çıkmış göbiş
kuzucum emi senın koçiş oluyor sanırım emiye söyle daha bu ne çok şişecek karın eeee içinde bebiş var nede olsa alıştırsın kendini sen yesende yemesende spor yapsanda yapmasanda o göbiş çıkacak kuzucum ve sen çok mükemmel bir anne olacaksın ve benden çok şey öğreneceğim bıtanem benım

ilkem bende bu ay ilk kez klomen kullandım adetin 3 günü yarın 17 günüm bakalım inş. senınde sonuçların güzel cıkar ve bebişin gelir bol şanslar

canım ben klomen kullanmadım hiç.
3 ay önce doktor adet düzenleyici ilaç vermişti, bitince gel bakalım demişti onun için gideceğim.

banada klomen verir inşallah da şansım artar bu ay

senden de yarın 4-5 yumoş haberi alırız, hepsi de çatlamış olur inşallah

Bende seni yerim valla kuzucummm
Emi benim kocim :) Evet elbette pırtlak olacak,zamanla alışcak koci de napalım :)

Canımıniçisin vallaBen senden çok şey öğreniyorum bile, daha süper şeyler yaşayacağız , senin minik bebişinde katılacak aramıza o zaman değme keyfimize

İçimde güzel hisler var ve oldukça kuvvetli kuzucumm

canım ben klomen kullanırken dr çalışma günü verdi biz o günleri hep değerlendirdik ve bitti sanırım benım yumoşlar çoktan çatlamıştır bıle 15 yanı dünde duphaston başladım onuda dr. verdi bebek olursa tutunsun diye inş. canım hepimiz hamiş oluruz

sağol minnoşum benım ya iyiki varsın iyiki senı tanımışım ben kuzucum umarım dostluğumuz sanalalem dışındada sürer canımıniçi mükemmel bır dost oluruz inş.
mınnosum senın böyle söylemen benı dahada motive ediyor gerçekten çok güzel moral veriyorsun sağol
valla tatlım 7-9-11-13-14-15-hep çalıştık bugünde 16 çalışcaz eeee inş. yeterlı olmuştur rabbım inş. nasip eder banada

Son düzenleme:
günaydın kızlar...bugün adet olmam lazım ama şu anda gelen giden yok...ne kadarda stres yapmıcam desemde rahat olamıyorum yaa

sabaha kadar saçma sapan rüyalar gördüm,bi tanesinde deprem ve sel gördüm offf hala etkisindeyim,üstelik rüya yorumlarına baktım hiçte iç açıcı şeyler yazmıyo

üstelik bi yerde eğer rüyayı gören hamile ise çocuğunu düşüreceğine işaretmiş diye yazıyodu,gelde canını sıkma şimdi...oysa dün nekadar relax dım

içim nasıl daralıyo anlatamam kızlar,sanki boğulacakmışım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…