- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.101
günaydın arkadaslar nasılsınız ne var ne yok kac gündür dirmemiştim.inş. güzel haberler vardır ?
günaydın arkadaslar nasılsınız ne var ne yok kac gündür dirmemiştim.inş. güzel haberler vardır ?
günaydın kızlar....bol hamiş haberleri alıcamız güzel bi hafta olsun inş.
haftasonu full temizlikle geçirdim,kocişle beraber dip köşe temizledik evimizi ohhh misler gibi oldu
bu arada suaycım 3-4 gündür karnım ağrıyo benim,normalde adet olduğum gün ağrır benim ama herhalde ayaklarımı üşüttüm
onun dışında pek belirti yok gibi,ben haftasonu çok erken olmasına rağmen dayanamadım test yaptım tabiki negatif çıktı...ne bileyim bu aydan çok ümidim yok gibi hayırlısı artık
canım şimdiden test sonucu çıkmaz kendını hayal kırıklığına sokma dur bakalım karnının ağrıması normal bıde okadar tenmizlik yapmışsın dikkat et canım hasta olma
inş. güzel haberler verirsin bıze
günaydın kızlar...sabah kanımı verdim hormon testi için ay çok korktum verirken.klomene başlıyorum bugün tekrardan hayırlısı bakalım....
kızlar günaydın ben hastalandım haberiniz olsun istedim şimdilik çok üzgünüm .......
suaycım eşim benden daha meraklı bana kalsa günüm geçmeden yapmıcam,biliyorum hayal kırıklığı oluyo ama onun ısrarlarınıda kıramıyorum...ayy ben ona hiç sürpriz yapamıcam galiba
benden daha iyi takip ediyo :)) inş.canım bayram öncesi güzel haberler veririmm
hayatcım günaydın...inş.sonuçların güzel çıkar canım
mervecimm üzülme lütfen,daha önümüzde çok zaman var,inş.bidahaki aya müjdeli heberi verirsin
bu arada senin kaçıncı ayın
3 ayım bitti canım 4 girdim
herkse güzel bir hafta diliyorummbol hamişli
günaydın kızlar ...dün bişeyler araştırıyordum yumurtlamadan önce olursa erkek yumurtlamadan sonra olursa kız falan gibi yazılar vardı.benim anlamadığım yumurtlama olmadan bebek nasıl olacakki cinsiyeti ona göre olsun biz boşunamı yapıyoruz testleri.birde geç yumurtlayanın adetide geç olurmuş ben geç yumurtladım ama adetim pek şaşmaz.banada kaldı 9 gün cuma ya kadar nette olurum sonra tatil bayram sonrası ne haber vercem bakalım...
şimdi gördüm yazını
yumurtlamadan öncede hamile kalınıyor
ama yumurtlamada %90 sa öncesinde bu oran %30-40 oluyor ama var yani
çünkü kızımda yumurtlama günümde hamile olduğumu öğrendim
yani çokdan hamile kalmıştım ve kızdı
ben inanıyorum bu teoriye
şimdi oğlumdada tuttu
çok şükür
cevabın için teşekkürderim cnm benimde bir kızım var denememizde 3.ay haziranda kimyasal gebelik oluştu geçen ay tutmadı bakalım bu ay ne olacak ben cinsiyete takılmıyorumda dediğim gibi yumurta çatlamadan bebek nasıl oluyor ona takıldım.yumurtlamadan 1 gün öncesini ve ogünleri değerlendirdik bakalım ne olcak .
hepinize güzel hafta sonları kızlar 22merve ve nesta adetler yaklaştı varmı belirtiler
belfücüm meleğim bıtanem canımıniçi nerelerdesin ya meraktan çatlıcam
günaydın kızlar....bol hamiş haberleri alıcamız güzel bi hafta olsun inş.
haftasonu full temizlikle geçirdim,kocişle beraber dip köşe temizledik evimizi ohhh misler gibi oldu
bu arada suaycım 3-4 gündür karnım ağrıyo benim,normalde adet olduğum gün ağrır benim ama herhalde ayaklarımı üşüttüm
onun dışında pek belirti yok gibi,ben haftasonu çok erken olmasına rağmen dayanamadım test yaptım tabiki negatif çıktı...ne bileyim bu aydan çok ümidim yok gibi hayırlısı artık
günaydın kızlar...sabah kanımı verdim hormon testi için ay çok korktum verirken.klomene başlıyorum bugün tekrardan hayırlısı bakalım....
kızlar günaydın ben hastalandım haberiniz olsun istedim şimdilik çok üzgünüm .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?