ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın arkadaslar nasılsınız ne var ne yok kac gündür dirmemiştim.inş. güzel haberler vardır ?

Tatlım sana ne kadar teşekkür etsem azdır Allah razı olsun senden verdiğin tarif o kadar işe yaradıkı yavaş yavaş şikayetlerim azalıyor eşime de söyledim Allah razı olsun kadınlar klübünde birinin yardımıyla şikayetımden kurtuluyorum yavas yavas dedım çok sağol . ama sonradan okudum ki yumurtlama zamanında sirke zararlıymıs geçti bolunun pazarı :)

bugünde çift çizgi var bakalım değerlendirebilecekmiyiz.bugün çok kötüydüm ben belimden aşağı heryerim ağrıyordu belim ağrğıyordu yumurtalıklarıma sancılar giriyordu midem bulanıyordu bağırsaklarım fena ayaklarım ağrıyordu birde üstüne oruç akşamı zor ettim.yediğimiz bişeyden kaynaklı zehirlendik heralde birde üstüne yumurtlama ağrıları mahvoldum bendekide şans yani tam ovulasyona denk geldi

kızlar benimde adetin 7.ve 8. gün karın ağrıarı ve bel ağrısı çekiyoyorum yaa valla yumurtlama yakın herhalde henüz test yapmadım.. geçen ay test yaptığımda adetin 15. günü pozitifti inşlhh buay hamiş kalırım..

hepinize güzel hafta sonları kızlar 22merve ve nesta adetler yaklaştı varmı belirtiler

belfücüm meleğim bıtanem canımıniçi nerelerdesin ya meraktan çatlıcam

günaydın kızlar....bol hamiş haberleri alıcamız güzel bi hafta olsun inş.

haftasonu full temizlikle geçirdim,kocişle beraber dip köşe temizledik evimizi ohhh misler gibi oldu

bu arada suaycım 3-4 gündür karnım ağrıyo benim,normalde adet olduğum gün ağrır benim ama herhalde ayaklarımı üşüttüm

onun dışında pek belirti yok gibi,ben haftasonu çok erken olmasına rağmen dayanamadım test yaptım tabiki negatif çıktı...ne bileyim bu aydan çok ümidim yok gibi hayırlısı artık

canım şimdiden test sonucu çıkmaz kendını hayal kırıklığına sokma dur bakalım karnının ağrıması normal bıde okadar tenmizlik yapmışsın dikkat et canım hasta olma
inş. güzel haberler verirsin bıze

günaydın kızlar...sabah kanımı verdim hormon testi için ay çok korktum verirken.klomene başlıyorum bugün tekrardan hayırlısı bakalım....

suaycım eşim benden daha meraklı bana kalsa günüm geçmeden yapmıcam,biliyorum hayal kırıklığı oluyo ama onun ısrarlarınıda kıramıyorum...ayy ben ona hiç sürpriz yapamıcam galiba

benden daha iyi takip ediyo :)) inş.canım bayram öncesi güzel haberler veririmm

günaydın kızlar...sabah kanımı verdim hormon testi için ay çok korktum verirken.klomene başlıyorum bugün tekrardan hayırlısı bakalım....

hayatcım günaydın...inş.sonuçların güzel çıkar canım

kızlar günaydın ben hastalandım haberiniz olsun istedim şimdilik çok üzgünüm .......

mervecimm üzülme lütfen,daha önümüzde çok zaman var,inş.bidahaki aya müjdeli heberi verirsin

bu arada senin kaçıncı ayın

3 ayım bitti canım 4 girdim

3 ayım bitti canım 4 girdim

benimde bu 4.ayım...aslında biz biraz evham yapıyoruz,hemen olsun istiyoruz ama her ay şansımız % 25...

ramazanın başında çok yakın arkadaşımın hamilelik haberini aldık...onlarında korunmasız 6 .ayıydı...ve hiç stres yapmadığı düşünmediği bi ay hamile kaldı.

kafamızdan biraz atsak bu düşünceyi,stres yapmasak çok daha iyi olucak ama maalesef yapamıyoruz...yinede inş.Rabbim çok bekletmez

herkse güzel bir hafta diliyorummbol hamişli

ahhh inş.canımmmm

günaydın kızlar ...dün bişeyler araştırıyordum yumurtlamadan önce olursa erkek yumurtlamadan sonra olursa kız falan gibi yazılar vardı.benim anlamadığım yumurtlama olmadan bebek nasıl olacakki cinsiyeti ona göre olsun biz boşunamı yapıyoruz testleri.birde geç yumurtlayanın adetide geç olurmuş ben geç yumurtladım ama adetim pek şaşmaz.banada kaldı 9 gün cuma ya kadar nette olurum sonra tatil bayram sonrası ne haber vercem bakalım...

ne kadar doğru bilmiyorum ama
hem ovulasyonla hamile kaldım
hemde ovulasyondan önce korundum
sonra bıraktım
çünkü erkek istiyordum kızım var diye
ve çok şükür Allaha tuttu
alakası varmı bilmiyorum
ama denedik gördük
ve şimdi oğluşum geliyor inşallah
örnek olsun diye yazıyorum
bilginiz olsun diye
Allah hepinizin gönlüne göre versinnnnnnn

şimdi gördüm yazını
yumurtlamadan öncede hamile kalınıyor
ama yumurtlamada %90 sa öncesinde bu oran %30-40 oluyor ama var yani
çünkü kızımda yumurtlama günümde hamile olduğumu öğrendim
yani çokdan hamile kalmıştım ve kızdı
ben inanıyorum bu teoriye
şimdi oğlumdada tuttu
çok şükür

cevabın için teşekkürderim cnm benimde bir kızım var denememizde 3.ay haziranda kimyasal gebelik oluştu geçen ay tutmadı bakalım bu ay ne olacak ben cinsiyete takılmıyorumda dediğim gibi yumurta çatlamadan bebek nasıl oluyor ona takıldım.yumurtlamadan 1 gün öncesini ve ogünleri değerlendirdik bakalım ne olcak .

Merhaba kk nın güzelleri dun reglmn 15.günüydü sabah test yaptm nerdyse iki cızgıde aynı renkteydı kacırmadık tabıkı hemen akabnde calısma yaptk Bugun tekrar yapıcam testı aksam ama hıssedebılıyorum da zaten bı karıncalanma gıbı ınca ınce sızlamalarım var sancı gıbı ufak ufak gırıp cıkıyor ınsallh yumurtluyormdurda bu ay kabul olur dıleklerim

doktorum dedi ki
her zaman hamile kalma ihtimali var dedi bazılarının adetliyken bile
hamile kalma ihtimali oluyormuş
akıl alacak bişey değil ama işte Allahın hikmeti
Allah hakkınızda hayırlısını versin canımmmmm

Günaydın kızlar,

Hepimize güzel bir hafta diliyorum, bol hamiş haberli :)

hepinize güzel hafta sonları kızlar 22merve ve nesta adetler yaklaştı varmı belirtiler

belfücüm meleğim bıtanem canımıniçi nerelerdesin ya meraktan çatlıcam

Suayım balımm nasılsın, işlerden anca giriyorum canım.
İyiyim merak etme, sadece keyifsiz ve iştahsızım bugün.

Sen neler yaptın bakalım, keyifler nasıl kuzucm

Günaydınn canım,

İnşallah güzel haberlerini alıcaz, sen içini ferah tut

Canımcım bereketli bir ay olsun inşallah, sonuçlarında güzel gelsin inşallah

kızlar günaydın ben hastalandım haberiniz olsun istedim şimdilik çok üzgünüm .......

Yeni bir ay başlıyor, üzüntüyü bir kenara bırakıp kafayı rahatlatmak ve relax olmak gerek.Umarım bu ay güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…