ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

evet arkadaşım bunu bende biliyorum ilk duyduğumda bende şaşırmıştım; ben yoğurt, ayran çok severimde ama yumurtlama günlerimde açıkçası dikkat etmemiştim. bundan sonra biraz dikkat ediyim bari..

suay
sat: 01-agustos
bat:28-agustos

fatmaipek
sat: 24-temmuz
bat: 22-agustos

taylaninannesi
sat: 09-agustos
bat:06-eylül
2 bebek çalışması

22merve22
sat: 19-temmuz
bat: 16-agustos

DaisyB
sat: 22-temmuz
bat: 21-agustos

nestam
sat: 21-temmuz

ilkem
sat: 20-temmuz

blowhole25
sat: 05-agustos
bat: 02-eylül

belfü
sat:02-mayıs
tahmini doğum: 06-şubat-2013

Son düzenleme:

tatlım kusura bakma bugün enerji bakanlığına gittik öğleden sonra gedim yetiştirmem gerekenler vardı şimdi girebildim tatlım nasılsın bıtanem
yüğenımde artık kocaman oluyor maşallah süpanallah
ohhh be sonunda cuma bugün ve tatil kuzucum bızım çalışmalar tam gaz devam kasıklarım çok ağrıyo hiç böyle olmadım bu klomen yapıyor sanırım :18:
inş. bu ay rabbım yüzümü güldürür benım kuzende bugün aradı onada aşılama yaptılar 2 kez birincisi tutmadı 2 ncisi tuttu çok şükür 4 haftalık hamişmiş daha 22 yaşında bana inş. sende hamiş kalırsında beraber doğururuz diyor

yeni gelen arkadaslar olmus hosgeldiniz diyorum

gurbetcim canım ben herkesi yazdım sana kolaylık olsun diye listeyi tabloya geçirirsin oldumu

tatlım kusura bakma bugün enerji bakanlığına gittik öğleden sonra gedim yetiştirmem gerekenler vardı şimdi girebildim tatlım nasılsın bıtanem
yüğenımde artık kocaman oluyor maşallah süpanallah
ohhh be sonunda cuma bugün ve tatil kuzucum bızım çalışmalar tam gaz devam kasıklarım çok ağrıyo hiç böyle olmadım bu klomen yapıyor sanırım :18:
inş. bu ay rabbım yüzümü güldürür benım kuzende bugün aradı onada aşılama yaptılar 2 kez birincisi tutmadı 2 ncisi tuttu çok şükür 4 haftalık hamişmiş daha 22 yaşında bana inş. sende hamiş kalırsında beraber doğururuz diyor

yeni gelen arkadaslar olmus hosgeldiniz diyorum

gurbetcim canım ben herkesi yazdım sana kolaylık olsun diye listeyi tabloya geçirirsin oldumu

bende varım
sat 11 ağustos
bat 6 eylül

suay
sat: 01-agustos
bat:28-agustos

fatmaipek
sat: 24-temmuz
bat: 22-agustos

taylaninannesi
sat: 09-agustos
bat:06-eylül
2 bebek çalışması

22merve22
sat: 19-temmuz

DaisyB
sat: 22-temmuz

nestam
sat: 21-temmuz

ilkem
sat: 20-temmuz

blowhole25
sat: 05-agustos
bat: 02-eylül

belfü
sat:02-mayıs
tahmini doğum: 06-şubat-2013

hayat365
sat: 11-agustos
bat: 06-eylül

nihayet kk ya girebildim...bakım vardı sanırım

ya bu arada kızlar bugün benim belim çok ağrıyo,bide arada karnım...sanki adet olucakmışım gibi.

ama daha bat a 1 hafta var...bu kadar erken belirtim olmazdı normalde

Canımıniçi kendini çok yorma ama yavaş yavaş yap ben seni hep beklerim kuzucum İyi ol sen yeter ki.
Canım hayırlısıyla bu ay yüzümüz gülücek minik meleğein benimde yiğenim gelecek havalara uçucak.

Haftasonu geldi valla şükürler olsun, bol bol dinlen güzel yürekli arkadaşım.
Seni çok ama çok seviyorum

sonunda çift çizgiyi gördüm testte ( 18.günde ) dün çalışma yapmıştık zaten kaç gün daha yapsakki bide hergünmü yapsak acaba biraz zor olacak ama fındık fıstık yiyip enerjimizi artıralım bari

tatlım sabırlı ol az kaldı inş. hamişsindir

kuzucum valla bu hatfa acaip yoruldum inanılmaz
bende senı çok ama çok seviyorum

sanada güzel haftasonları meleğim benım cimcimem bitanem p.tesi görüşürüz canımıniçi bye

Anlayamadıgım ne biliyor musunuz. Mayıstaki tüp denemede ilaçları 18 gün kullanıp ancak büyütebilmişlerdi ve sonra toplamışları.. ( tabi sonuç negatif oldu ) . Ama 2 aydır test yapıyorum hep 7. 9 . Gün gibi çift çizgiyi görüyorum. Test bana şaka mı yapıyor acaba ??

canım bende çok şaşırmıştım ama herşeyi denedim bundan ne çıkarki dikkat ediyim yemeyim dedim tabi bunları yemediğimden bebişim oldu demiyorum ben bunun yanında kür falan da uygulamadım ama paylaşmak istedim sizlerle yumurtlama zamanı dediğimiz 1 hafta için falan geçerli zaten yemesek nolur ki sende yeme istersen tatlım sen bilirsin yani.

geçti tatlım ben yedim bile

günaydın arkadaslar nasılsınız ne var ne yok kac gündür dirmemiştim.inş. güzel haberler vardır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…