- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #3.781
kızlar bu silik çigi hep çıkcak mı 6 gündür test yapıyorum silikte olsa çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlarrr... şöle bi gözattımda gittigidiyordan ovulasyon testi alıp kullananlar var ben geçen ay eczaneden almıştım. bu ay netten daha fazla alıp hergün yapayım diorum...baktım laboquik, one step, core markaları vardı kullananlar varsa hangisini tavsiye edersiniz yada bunun dışında tavsiye etceğiniz bi marka varmı
canım klomenide denersin olmazsa...herşeyi sırasıyla deniyoruz işte....geldimi kırmızılar üzülme önümüzdeki ay çalışmalara yoğunlaş sen
üzülme sakın canım daha ağustosun başı yine ağustosta olursun bu ay inş
canım benım hayırlısı olsun zaten bu ay ümidim yoktu sağlık olsun ha bu arada bu klomen nasıl kullanılıyor hapmı ayrıa ne işe yarıyor canım anlatsana
üzülmüyorum canım sağlık olsun bu ay doğru düzgün çalışmadık zaten pek ümidim yoktu koçiş çok hastaydı çünkü doğru oğustosun başı daha canım valla testler nıye hergün silik çıkıyor senım bır anlam veremedim ama sen istersen biraz bekle canım çok koyu olduğunda ilşkide bulun
ya valla bende adetin.23.25.26.27. günlerde de silikte olsa çift çizgi çıkıyıor yaw ben ikikere yumurtluyorum galiba yaa
evet kuzuzcum özür dilerim kafam karişti yorgunluktan bana progestoron vermişti bu arada benim kırmızılar erken geldi bugün
canım bak anlatim:))))) bende bu ay ilk defa denedim..adetin 3 üncü günü içiyorsun sabah akşam birer hap yutuyosun beş gün boyunca buda yumurtlama zamanında birden fazla yumurta üretmeni sağlıyo benim sağda 3 solda 2 yumurta oluştu bu ay ikisi çatlamış ikisi çatlasın diyede çatlatma iğnesi verdi biri küçükmüş onu boşver dedi.yani 4 yumurtamda gelişmiş.işte çatlatma iğnesini yapınca ertesi gün sonraki gün ilişkiye girin demişti bana.benim öncesinde de ilişki oldu belki kendiliğinden çatlayan yumurtalardan biri tutumuştur inşallah sonrada düşük engelleyici ilaca başlıyoosun....umarım işe yarar bilmiyorum klomenle hamile kalan çok tabi bide coğul gebelik riskide var
herkese hayırlı sabahlar arkadaslar.inş. hepiniz iyisinizdir.
arkadaslar benim bildiğim şudur.
bu testler lh hormonunu ölçerek yumurtlamayı tespit ediyor.
lh hormonu normal düzeyde her insanda bulunuyor zaten onun için de silik cıkıyor ancak yumurtlama baslayacagı zaman o hormon arttıgından çizgi koyulasıyor.onun için sürekli cıkan silik çizgiye değilde silikten sonra koyulasan çizgiye dikkat edin.o koyulasmaya basladıgı zamanları degerlendirin derim.
canım benim yaa hiç üzülme.Allah öncelikle sağlık versin.inş. eşin sağlıgına kavusmustur.bu ay daha güzel olur inş. bebiş bu ay gelir
herkese hayırlı sabahlar arkadaslar.inş. hepiniz iyisinizdir.
arkadaslar benim bildiğim şudur.
bu testler lh hormonunu ölçerek yumurtlamayı tespit ediyor.
lh hormonu normal düzeyde her insanda bulunuyor zaten onun için de silik cıkıyor ancak yumurtlama baslayacagı zaman o hormon arttıgından çizgi koyulasıyor.onun için sürekli cıkan silik çizgiye değilde silikten sonra koyulasan çizgiye dikkat edin.o koyulasmaya basladıgı zamanları degerlendirin derim.
canım benim yaa hiç üzülme.Allah öncelikle sağlık versin.inş. eşin sağlıgına kavusmustur.bu ay daha güzel olur inş. bebiş bu ay gelir
tatlım kafama göre ilaç kullanmam doğru olurmu adetin 4 günü dr. gitcem söylesem mı dr. acaba
sağol tatlım evet koçiş iyileşti inş. canım hayırlısı olsun sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
ya canım benim ilk yaptıgımda kop koyu sonra silikleşmeye başladı peki o neden hastalıgımın bittigi birinci gününde kacırdım mı ben şimdi
tatlım kafama göre ilaç kullanmam doğru olurmu adetin 4 günü dr. gitcem söylesem mı dr. acaba
sağol tatlım evet koçiş iyileşti inş. canım hayırlısı olsun sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor
ya canım benim ilk yaptıgımda kop koyu sonra silikleşmeye başladı peki o neden hastalıgımın bittigi birinci gününde kacırdım mı ben şimdi
Allah iyiliğini versin inş..ben de iyi sayılırım.2 gündür pek keyfim yok.dün ve bugün mide bulantısı başladı.iştahsızlık,uykusuzluk,şişkinlik.
şimdide midem bulanıcak gibi sanki üşütmüşüm gibi öyle bi bulantı var kötü kötü.2 gün öncesine kadar süperdim ne belirti vardı ne iştahsızlık ne bulursam yiyordum şimdi düşününce midem bulancak gibi oluyor.öyle işte
valla canım tam bilgim yok o kadar ama zannetmiyorum adet biter bitmez yumurtlama olsun.ama sen doktoruna söyle bi yumurta takibine baslayın şüphelerini de söyle baksın bi ymurta var mı yok mu
canım ne güzel rabbım sonunu hayırlı getirsin inş. ya geçer sen merak etme 2 aya hiç birseyin kalmaz
ben iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim ya doktor cok rahat işte bişey olmaz boşver olur yine takma falan filan dedi ama bende hani ne yapılacaksa yapalım yumurta takibi falan dedim beklemek istemiyorum artık dedim o da istersen klomen yazayım sana dedi bir yerine iki yumurtlarsın dedi ve bende aldım ve bu ay kendi kendime başladım içmeye ve o dotoruda bıraktım bu arada adetten 13 gün sonra başka doktora gittim oda 5 yumurtan oluşmuş dedi...bazıları klomeni içtikten sonra doktora bile gitmiyo ama yumurtalar büyüyüp çatlamazsa kist yapıyomus ondan doktora gitmek şart en azından bakıp yumurtalara çatlayıp çatlamamasına göre çatlatma iğnesi veriyor.sende doktoruna gidince bi sor bakalım klomene başlasammı falan diye.ben biraz kafama göre kullanıp gittim doktora ama iyide oldu 5 tane yumurtlamışım..olmazsa bu ay hormon teslerini yaptırcam...ama bilmiyorum psikolojik heralde böle akşamları acayip uykum geliyo canım birden bişey istiyo.eşimde noluyo sana diyo...kendimi o kadar hazırlamışımki hamileliğe belirtilerini yaşar gibiyim daha erken üstelik adet günüme var daha....ay herkesin bebişi olur İNŞALLAH
aminnnnn inş. canım Allah razı olsun.ne kadar sürer hiç bilmiyorum valla.3.-4. aydan sonra olmaz demi hiç.yoksa 9 ay boyunca olur mu? iş yerini de ona göre ayarlıycam ben kendmi kötü hissedersem cıkarım diyordum aama yasal hakkım doluymus bi sürü.inş. 5.6 aya kadar daha agırlasmam.dogum izni varmıs,süt izni varmıs,bebek paraası varmıs,tazminatı,işsizlik maası bunları iyice öğrensemde ona göre cıksam
canım neden işten cıkmayı düşünüyorsun insan kendi ayaklarının üstünde durmalı bence hem emeklide olursun inş. bence çalış benım burda bırarkadaşım hamıle kaldığında kız 9 ay kusmuş sürekli serum vermişler hafta sonları ama hiç işini aksatmamış tabı dr. sana rapor veriri dinlenırsın bu doğal hakkın senın ne iş yapıyorsun sen nerde çalışıyorsun
kızlar benım cızgıler halen aynı cuma gununden berı. bırı koyu bırı sılık ıste. 5 gunu tamamladım sımdı ne yapayım devam edeyım mı. onumuzdekı ay mı yapayım ?