- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.401
günaydın kızlar nasılsın kızlar çalışmalar nasıl gidiyor hadi bakalım batlara son kaç gün kaldı benım 2 agustos
Günaydınnn kızlar,
keyifleriniz nasıl bakalım:)
Suayım bugün nasılsın
Günaydınnn kızlar,
keyifleriniz nasıl bakalım:)
Suayım bugün nasılsın
GÜNAYDIN.ben iyyim sizler nasılsınız?çalışmalar durdubatımı da bilmiyorum kötü olanı.Allahım ben delirmessem iyidir valla.10 undan 15 ine atladı gecen ay bugün ay olmuş 17 hala gelen giden bişey yok.netten hesaplattıgımda 18 adet günüm görünüyor bakalım.adet belirtileri dün yaşadım bugün bişey yok.inş. gelmezler.hayırlısı Allahtan
günaydınnn.bende keyifler gıcırgelen giden henüz yok gerci umudumda yok ama zaten hep umutsuz oldugun zaman oluyor ya cogu sey bekliyorum bende.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ?
iyiyim tatlım sağol çok şükür bir sıkıntı yoksıcak dışında ay ben bu sıcakları hiç sevmiyorum
tatlım inş. hamişsindir gelen giden olmasın bebeiş gelsin bakalım
yarın kırmızılar gelmezse eğer 19 bekle ogünde gelmezse tets yap bakalım :18:
GÜNAYDIN.ben iyyim sizler nasılsınız?çalışmalar durdubatımı da bilmiyorum kötü olanı.Allahım ben delirmessem iyidir valla.10 undan 15 ine atladı gecen ay bugün ay olmuş 17 hala gelen giden bişey yok.netten hesaplattıgımda 18 adet günüm görünüyor bakalım.adet belirtileri dün yaşadım bugün bişey yok.inş. gelmezler.hayırlısı Allahtan
günaydınnn.bende keyifler gıcırgelen giden henüz yok gerci umudumda yok ama zaten hep umutsuz oldugun zaman oluyor ya cogu sey bekliyorum bende.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ?
iyiyim tatlım sağol çok şükür bir sıkıntı yoksıcak dışında ay ben bu sıcakları hiç sevmiyorum
tatlım inş. hamişsindir gelen giden olmasın bebeiş gelsin bakalım
yarın kırmızılar gelmezse eğer 19 bekle ogünde gelmezse tets yap bakalım :18:
BELFÜ CÜM bende bilmiyorum ki tarihim ne zaman.bana kalsa gecti ama netten bi kere hesaplattım döngüm 33 cıktı bu ay adet olmam gereken tarih de 18 cıktı.ama önceki aylarda hep 10-11-9 unda olurdum.gecen ay annemle alakalı üzüldüm baya 15 inde geldi gecikmeli.bu ay da hala ollmadım.inş. hammişlikten olmuyorumdur.yoksa düzünsiz mi adetim bilmiyorum.işte öyle
biraz anlatsana hamilelik nasıl bişey ? hissediyor musun ? kıpırdamalar oluyor mu yada ne bileyim duyguların nasıl ?
İnşallah hamişliktir canımcımBu ay her zamankinden farklı bi ağrı akıntı yaşadın mı peki yumurtlama sonrası.
Canım hissetmek için oldukça erken bi dönemdeyim hala.4.aydan sonra hissedebilirim sanırım:)
Ama nerede olduğunu biliyorum.Eskiden sağ tarafta alttaydı.Şimdi az daha sola gelmeye ve yukarı çıkmaya başladı.Bu haftalarda duyma algısı oluştuğu için artık konuşuyorum onunla ve seviyorum onu :) Yatma poziyonu ile alakalı erken olmasına rağmen arada sıkıntı yaşıyorum.Rahatsız olduğunu hissettiriyor hemen.sol tarafa yatış pozisyonu rahat ettikleri durummuş.
Şu sıralar iyi besleniyormuyum ona yetebiliyormuyum tribindeyim.Merakla randevu günümüzü bekliyorum
tamam yaparım inş. gelmezler ama nedense hiçbişey hissetmiyorum yada hiç umudum yok.inş. olmustur.benim kesin cıkması için 2 hafta beklemem lazım aslında normal adet gününmü bilmiyorum ikincisi de ben b keresinde psikolojik olarak 9 gün geciktirmiştim.bütün belirtilerini yaşadım,9 gün de gecikti daha ne olsun dedim kesin hamileyim test yaptım negatifi görünce beyne sinyal gitti galiba o gece hasta olmustum
Günaydınn tatlımm,
Ne zaman gelmesi gerekiyordu hadi inşallah hamişsindir , valla şahane olur :)
Halsizlik , eklem ağrıları, baş ağrısı, mide idare ediyoruz:)
Kuzucum bu sıcaklar hele beni delirtiyor.Şıp şıp damlıyorumm
İnşallah hamişliktir canımcımBu ay her zamankinden farklı bi ağrı akıntı yaşadın mı peki yumurtlama sonrası.
Canım hissetmek için oldukça erken bi dönemdeyim hala.4.aydan sonra hissedebilirim sanırım:)
Ama nerede olduğunu biliyorum.Eskiden sağ tarafta alttaydı.Şimdi az daha sola gelmeye ve yukarı çıkmaya başladı.Bu haftalarda duyma algısı oluştuğu için artık konuşuyorum onunla ve seviyorum onu :) Yatma poziyonu ile alakalı erken olmasına rağmen arada sıkıntı yaşıyorum.Rahatsız olduğunu hissettiriyor hemen.sol tarafa yatış pozisyonu rahat ettikleri durummuş.
Şu sıralar iyi besleniyormuyum ona yetebiliyormuyum tribindeyim.Merakla randevu günümüzü bekliyorum
valla hiç dikkat etmedim ki ben cok hassas birisi değilim daha dogrusu dikkatli değilim.ama gecen ay ki adetim 2 gün sürdü o cok tuhafıma gitmişti.bende cok istiyordum şubatta bebeğimin olmasını ama olmadıben şubat dogumluyum da takıntı yapmıstım biraz.yatma pozisyonuyla alakala cok sıkıntı cekerim heralde ben cünkü yüzüstü yatmayı seviyorum daha dogrusu öyle alısmısım karnımın üstüne hamile olunca sırtüstü nasıl yatıcam bilmiyorum.her gıdadan bol bol ye canım.bi liste yap hatta kendine ben öyle yapıcam neler yiyorum neler yemiyorum bilirim diye.merak ettim şimdi kız mı erkek mi aceba Allahımmm isim düşündünüz mü ?
ilk evlilik yıldönümümüzde k.v ve kaynım bizdeydi ne güzel kutlama dimi.
canım şimdiden kutlu olsun yıldönümüüz.ben ilk yıldönümümüzde evdeçok güzel bi masa hazırlamıştım. evde güzel vakit geçirömiştik filim falan izledik, hediye olarak o bana spor ayakkabı almıştı bende gömlek almıştım:))
canım sen bari hazırlık yapsaydın önceden.gerci bunu eşinin düşünmesi lazım ama sen önceden duyursaydın anlayışlı olmazlar mıydı ?
çok teşekkür ederim canım. ben nasıl ne hazırlasam aceba.et yemeği mi yapsam elimden geldiği kadar yoksa dışardan söylesem ben yaptım mı desemmum filan da alsam mı yanında kırmızı sarap töbe ya haram ama görüntü olsun :) yaş pasta da alsam mı yoksa eşime mi bıraksam ya bi de almazsa hayal kırıklıgı yaşarım :d onun için kendi kendimi tatmin ediyorum bi türlü aslında unutmasından korkuyorum galiba.
hediye de almadım daha.ne alsam hiç bilmiyorum.aslında oyuncak kumandalı helikopterler var ya onların hastası ama 200 ü geckin fiyatı bana şimdi cok gelir bi de oyuncak yani işe yarar bişey olsa neyse.aklıma da bişey gelmiyor.kıyafet düşünmüyorum zaten bi sürü gömleği filan var.ona oyuncak tarzı bişey bulmam lazım hatta direk o heliyi almam lazım ama ucuz fiyata nerden bulucam ben
günaydın kızlar nasılsın kızlar çalışmalar nasıl gidiyor hadi bakalım batlara son kaç gün kaldı benım 2 agustos
evimde yatılı kalıyorlardı şehirdışından gelmişlerdi k.v. asla hiçbir tarihi unutmaz.hediyemizi bile almıştı
canım internete çok güzel yemek masası örnekleri var ben ordan bakarak yapmıştım:)) mum evet gerçekten güzel oluyıor haffif loş ortam. valla bende hediyem biraz aceleci olmuştu oyüzden gömlek almıştım ama o çok beğenmişti..oyuncakj fikride çok güzel cidedn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?