ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın kızlar nasılsın kızlar çalışmalar nasıl gidiyor hadi bakalım batlara son kaç gün kaldı benım 2 agustos

GÜNAYDIN.ben iyyim sizler nasılsınız?çalışmalar durdubatımı da bilmiyorum kötü olanı.Allahım ben delirmessem iyidir valla.10 undan 15 ine atladı gecen ay bugün ay olmuş 17 hala gelen giden bişey yok.netten hesaplattıgımda 18 adet günüm görünüyor bakalım.adet belirtileri dün yaşadım bugün bişey yok.inş. gelmezler.hayırlısı Allahtan

Günaydınnn kızlar,

keyifleriniz nasıl bakalım:)

Suayım bugün nasılsın

günaydınnn.bende keyifler gıcır gelen giden henüz yok gerci umudumda yok ama zaten hep umutsuz oldugun zaman oluyor ya cogu sey bekliyorum bende.sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ?

Günaydınnn kızlar,

keyifleriniz nasıl bakalım:)

Suayım bugün nasılsın

iyiyim tatlım sağol çok şükür bir sıkıntı yok sıcak dışında ay ben bu sıcakları hiç sevmiyorum

tatlım inş. hamişsindir gelen giden olmasın bebeiş gelsin bakalım
yarın kırmızılar gelmezse eğer 19 bekle ogünde gelmezse tets yap bakalım :18:

tamam yaparım inş. gelmezler ama nedense hiçbişey hissetmiyorum yada hiç umudum yok.inş. olmustur.benim kesin cıkması için 2 hafta beklemem lazım aslında normal adet gününmü bilmiyorum ikincisi de ben b keresinde psikolojik olarak 9 gün geciktirmiştim.bütün belirtilerini yaşadım,9 gün de gecikti daha ne olsun dedim kesin hamileyim test yaptım negatifi görünce beyne sinyal gitti galiba o gece hasta olmustum

Günaydınn tatlımm,
Ne zaman gelmesi gerekiyordu hadi inşallah hamişsindir , valla şahane olur :)
Halsizlik , eklem ağrıları, baş ağrısı, mide idare ediyoruz:)

Kuzucum bu sıcaklar hele beni delirtiyor.Şıp şıp damlıyorumm

BELFÜ CÜM bende bilmiyorum ki tarihim ne zaman.bana kalsa gecti ama netten bi kere hesaplattım döngüm 33 cıktı bu ay adet olmam gereken tarih de 18 cıktı.ama önceki aylarda hep 10-11-9 unda olurdum.gecen ay annemle alakalı üzüldüm baya 15 inde geldi gecikmeli.bu ay da hala ollmadım.inş. hammişlikten olmuyorumdur.yoksa düzünsiz mi adetim bilmiyorum.işte öyle

biraz anlatsana hamilelik nasıl bişey ? hissediyor musun ? kıpırdamalar oluyor mu yada ne bileyim duyguların nasıl ?

İnşallah hamişliktir canımcımBu ay her zamankinden farklı bi ağrı akıntı yaşadın mı peki yumurtlama sonrası.

Canım hissetmek için oldukça erken bi dönemdeyim hala.4.aydan sonra hissedebilirim sanırım:)
Ama nerede olduğunu biliyorum.Eskiden sağ tarafta alttaydı.Şimdi az daha sola gelmeye ve yukarı çıkmaya başladı.Bu haftalarda duyma algısı oluştuğu için artık konuşuyorum onunla ve seviyorum onu :) Yatma poziyonu ile alakalı erken olmasına rağmen arada sıkıntı yaşıyorum.Rahatsız olduğunu hissettiriyor hemen.sol tarafa yatış pozisyonu rahat ettikleri durummuş.
Şu sıralar iyi besleniyormuyum ona yetebiliyormuyum tribindeyim.Merakla randevu günümüzü bekliyorum

testlerim gelmişşşş :))))) kargodan daha elime ulaşmadı bu bu testleri ikinci kullanışım bakalım bu sefer ne olacak şimdi o testte kopkoyu 2. çizgiyi görünce kaç saat sonra yumurtam çatlıyor acaba işte onu unuttum

valla hiç dikkat etmedim ki ben cok hassas birisi değilim daha dogrusu dikkatli değilim.ama gecen ay ki adetim 2 gün sürdü o cok tuhafıma gitmişti.bende cok istiyordum şubatta bebeğimin olmasını ama olmadı ben şubat dogumluyum da takıntı yapmıstım biraz.yatma pozisyonuyla alakala cok sıkıntı cekerim heralde ben cünkü yüzüstü yatmayı seviyorum daha dogrusu öyle alısmısım karnımın üstüne hamile olunca sırtüstü nasıl yatıcam bilmiyorum.her gıdadan bol bol ye canım.bi liste yap hatta kendine ben öyle yapıcam neler yiyorum neler yemiyorum bilirim diye.merak ettim şimdi kız mı erkek mi aceba Allahımmm isim düşündünüz mü ?

tatlım öncelikle inş. olmazsın ama adet düzenini iy takıp etmen lazım bu çok önemli bir kenara yaz birde kafanı rahat bırak bebeğin sağlıkla sana gelsin canım olur olmaz dıye bırsey yok ama herşeyden önce sağlık

ayyy kuzum benım o nasıl bır sıcak öyle sen şimdi gercekten kendini soğuk sulara bırak ay bi hoş oldum ne güzel olur ama demi hayali bile güzel sakın klima önünde durma haaa

ay maşallah süpanallah teyzesi yesin onu emi kuzucum iyice büyüsünde ultrason resmını koyarsın artık allahım senıde onuda hep korusun her duamda dileğimdesin mınnoşum

ben sana söyleyim belfünün bebişini lüle lüle saçları boncuk boncuk gözleri fındık gibi burnu kiraz gibi ağzı minnak minnak eli ayağı tontiş tıpkı annesi gibi şekermi şekr kızı olacak bende oğlan doğurcam oğluma alacağım yiğenimi sonra dünür olacağız

arkadaşlar konu dışında olacak ama bişey sormam lazım.birinci evlilik yıldönümümüz yaklasıyor.ve ben hediye filan almadım daha.istediğim hediyeyi de bulamıyorum gerci.sizler neler yaptınız? ne yemekler hazırladınız ,ne hediyeler aldınız nasıl gecirdiniz o günü ? bana yardım edinnn

canım şimdiden kutlu olsun yıldönümüüz.ben ilk yıldönümümüzde evdeçok güzel bi masa hazırlamıştım. evde güzel vakit geçirömiştik filim falan izledik, hediye olarak o bana spor ayakkabı almıştı bende gömlek almıştım:))

çok teşekkür ederim canım. ben nasıl ne hazırlasam aceba.et yemeği mi yapsam elimden geldiği kadar yoksa dışardan söylesem ben yaptım mı desem mum filan da alsam mı yanında kırmızı sarap töbe ya haram ama görüntü olsun :) yaş pasta da alsam mı yoksa eşime mi bıraksam ya bi de almazsa hayal kırıklıgı yaşarım :d onun için kendi kendimi tatmin ediyorum bi türlü aslında unutmasından korkuyorum galiba.

hediye de almadım daha.ne alsam hiç bilmiyorum.aslında oyuncak kumandalı helikopterler var ya onların hastası ama 200 ü geckin fiyatı bana şimdi cok gelir bi de oyuncak yani işe yarar bişey olsa neyse.aklıma da bişey gelmiyor.kıyafet düşünmüyorum zaten bi sürü gömleği filan var.ona oyuncak tarzı bişey bulmam lazım hatta direk o heliyi almam lazım ama ucuz fiyata nerden bulucam ben

canım sen bari hazırlık yapsaydın önceden.gerci bunu eşinin düşünmesi lazım ama sen önceden duyursaydın anlayışlı olmazlar mıydı ?

evimde yatılı kalıyorlardı şehirdışından gelmişlerdi k.v. asla hiçbir tarihi unutmaz.hediyemizi bile almıştı

canım internete çok güzel yemek masası örnekleri var ben ordan bakarak yapmıştım:)) mum evet gerçekten güzel oluyıor haffif loş ortam. valla bende hediyem biraz aceleci olmuştu oyüzden gömlek almıştım ama o çok beğenmişti..oyuncakj fikride çok güzel cidedn cnm

günaydın kızlar nasılsın kızlar çalışmalar nasıl gidiyor hadi bakalım batlara son kaç gün kaldı benım 2 agustos

bu ay doğru düzgün çalışamadık tatildeydik ama bakalım nasipse olur benimde bat 26 temmuzz 9 gün var.yanlız 2 gündür gögüslerim acayip ağrıyor tabi bu yumurtlama belirtisimi adet belirtisimi yoksa hamilelikmi bilmiyorum.
bende şubat annesi olmak için çok çabaladım tutmadı(öğrt.olduğum için iyi olacaktı o zaman doğması)
geçen ay idrar testim çok silik çıktı batı 3 gün geçince kan tahlili yaptırdım aile hekimi pozitif dedi ama bhcg çok düşüktü aynı gün regl oldum aynı gün hem sevinci hem üzüntüyü yaşadım.akşam acilde tekrar baktırdık bhcg düşmüştü 8.3 dü.

evimde yatılı kalıyorlardı şehirdışından gelmişlerdi k.v. asla hiçbir tarihi unutmaz.hediyemizi bile almıştı

wuhuuuu '' süper kaynana! '' bak sen yaaa aklıma baska baska seyler gelmişti hemen ne kadar kötü niyetliymişim ben.merak ettim ama ne hediye almıs.

teşekkür ederim :) bende bakım bulum biraz son zamana bırakırsam panikler bişey yapamam hediyede oldugu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…