- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.381
teşekkürler meleğimkuzucum ya tv gördüm istanbul trafi berbakmış bırde çok sıcakmış :82: gerçi burasıda sıcak:82:
ayyy ne olacak bu sıcaklar kuzucum meleğim valla süper olmuş denize gitmen bende çok özledim denizi :84: bir dahakıne benım yerimede girersin minnoşum
yiğenimde yüzmüş ne güzel
Hemde ne razil var ya tahammül edilecek durumu yok
İşe gelmeyi klima sebebiyle çok sever oldum
Gel beraber gidelim denizlere kuzucum, sabahtan girdim bi 5-10dk çok yosunluydu kaçtım.
Haftaya doktor muaynemiz var ve de ikili testimiz, stres bastı beni şimdiden.Herşey yolunda gider umarım
slm canım nasılsınSelam kızlarr.. Kimse var mıııı
slmm kızlar
dayanamadıım bu ovülasyonu yapmim diyodum yine yaptım günü oluncada... yumurtlama gerçekleşiyo şuan fena kasık ağrım var hayırlısı bakalımm
slm canım nasılsın
iyiyim canım saol.. sıcaklarla boğuşup çalışmaya calışıyoruz. sen nasılsın
Kizlar unutmayin ki Ovulasyon testi icin Sabahin ilk idrari Lh hormonunu daha iyi saptadigindan testlerinizi sabah yapmaniz net sonuclar verecektir.
kuzum klimanın önünde çok durma hasta olursun çarpar senı allah korusun
tatlım inş. gireriz çok fazla denizede girme kuzum mikrop kapma valla kıskandığımdan değil mikrop kapma
kuzucum herşey yolunda gitcek ben sana şimdiden söyleyimense kalınlığı çok iyi olacak birde meleğim dr.nevranın sitesini sürekli takip et bebeğin gidişatını nasıl beslenceğin nelerin zararlı olup olmadığı dr. kontrollerin sen tarihi giriyorsun oda sana hemen liste yapıyor meleğim
merhaba bayanlar; ovulasyon testi ile gebeliği öğrenen var mı varsa adete kaç gün kala öğrendi yanıt veren olursa sevinirim.
Ben 5gün kala hala koyuluk devam edince kanda baktırdım ve hamileydim.Ama yanıltıcı da olabiliyor.
inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsınız ben bugun yaptım ovulasyon testini silki 2. çizgi çıktı 19 u adet günüm acaba olabilir mi dedim neyse hakkımızda hayırlısı olsun dediğiniz gibi koyu degil yani benim ki
slm canım nasılsın
iyiyim canım saol.. sıcaklarla boğuşup çalışmaya calışıyoruz. sen nasılsın
bende sıcaklarla uğraşıyorum canım iş yerindeyim saat : 18:30 olsada çıksak eve geçsek
Yok kuzucum direk maruz kalmıyorum zaten
Çok girmiyorum zaten, ama ay sonu akçay tarafına gitmeyi planlıyoruz bildiğin buzlu su orada bol bol yüzmeyi planlıyorum kuzucum.
Çok teşekkürler fıstığım inşallah, hemen tıkladım zaten çoookkk teşekkürlerr.
Ben 5gün kala hala koyuluk devam edince kanda baktırdım ve hamileydim.Ama yanıltıcı da olabiliyor.
kuzucum valla süper bende kocişe diyorum ki bayramda kapadokya ya gidelim çok istiyorum bakalım akçayda çok güzel kuzum temiz hava doğa muhteşem nede olsa balıkesir istanbula yakın oh vallaha iyisinsen git memnun kalırsan bızede tavsiye edersin
kuzucum çok güzel bir site detaylı anlatıyor meleğim bende hamileyken orayı takip ediyordum
kızlarr 11 inde yumurtlamam oldu
yumurtlamamdan 3 gün sonra test yaptım çok çok silikti..
bugn yaptım bayaa artmış çizgi koyulaşmış..
acaba hamile miyim,bu şekilde öğrenen çok kişi okumuştum..
inşallah bende hamileyimdir. :)
tatlım inş. hamişsindir ama en güzeli adet geçikmeni bekle çok yanıltıcı oluyor
Yapmaya devam edin koyulaşabilir.Hakkınızda hayırlısı olsun, en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah bebeğinize.
Güzel temennileriniz için teşekkürler:)
mrb bayanlar ben kk nın baska bır topigine üyeyim 2yıllık evliyim ve iki kaybım var ikisindede cok kolay ve kısa sürede hamile kaldım 2.bebegimi kaybedeli 10ay oldu hala hamile kalmadm önce süt hormonu sonra kist bu ay kistim eridi cok şükür ama hala dogum kontrol hapı kullanmk zorundayım cünkü bırakırsam adet olurmusum adet olmama hapa göre 14gün var sonra adet olacam doktora gidecem doktor yumurtalıklarıma bakacak şimdilik ne dicek bilmiyorm bundn sonra hamile kalırsn dedi ama ben bir ay dogum kontrol hapı kullandm diye korkuyorm sanki yumurtlama olmıcakmıs gibi şimdi yazınızı bastan sona okuyamadm daha önce ovelasyn testide hiç denemedm deneyenler gercektn fayda gördümü bende bu ay kullanayım diyorm yardımcı olursanz sevinirm beklemek gercektn cok zor bebegimi kaybettim ve acısı hala cok taze yenisi gelmednde unutamıcam yardmlarınızı bekliyorm
bende sıcaklarla uğraşıyorum canım iş yerindeyim saat : 18:30 olsada çıksak eve geçsek
kuzucum valla süper bende kocişe diyorum ki bayramda kapadokya ya gidelim çok istiyorum bakalım akçayda çok güzel kuzum temiz hava doğa muhteşem nede olsa balıkesir istanbula yakın oh vallaha iyisinsen git memnun kalırsan bızede tavsiye edersin
kuzucum çok güzel bir site detaylı anlatıyor meleğim bende hamileyken orayı takip ediyordum
tatlım inş. hamişsindir ama en güzeli adet geçikmeni bekle çok yanıltıcı oluyor
Kuzucum akçaya daha evvelde gittim, kesinlikle tavsiye ederim.
Hele soğuk su seviyorsan şiddetle git derim.
Benim kaynanam yaz dönemin de orada takı satıyor.Hem ziyaret hem tatil:)
Kuzucum hayırlısıyla yiğenim gelcek beraber yürücez genesen içini ferah tut canımın içi
Kuzucum akçaya daha evvelde gittim, kesinlikle tavsiye ederim.
Hele soğuk su seviyorsan şiddetle git derim.
Benim kaynanam yaz dönemin de orada takı satıyor.Hem ziyaret hem tatil:)
Kuzucum hayırlısıyla yiğenim gelcek beraber yürücez genesen içini ferah tut canımın içi
ya ne güzel kuzucumkayınvaliden işini biliyo oh hayat ona güzel şimdi ne güzeldir oralar
ben oraları çok seviyorum zaten
inş. kuzum hayırlısı olsun tatlım sağlıkla gelsin önemli olan o benım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?