ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Hemde ne razil var ya tahammül edilecek durumu yok
İşe gelmeyi klima sebebiyle çok sever oldum
Gel beraber gidelim denizlere kuzucum, sabahtan girdim bi 5-10dk çok yosunluydu kaçtım.
Haftaya doktor muaynemiz var ve de ikili testimiz, stres bastı beni şimdiden.Herşey yolunda gider umarım

slmm kızlar
dayanamadıım bu ovülasyonu yapmim diyodum yine yaptım günü oluncada... yumurtlama gerçekleşiyo şuan fena kasık ağrım var hayırlısı bakalımm

kuzum klimanın önünde çok durma hasta olursun çarpar senı allah korusun
tatlım inş. gireriz çok fazla denizede girme kuzum mikrop kapma valla kıskandığımdan değil mikrop kapma
kuzucum herşey yolunda gitcek ben sana şimdiden söyleyim ense kalınlığı çok iyi olacak birde meleğim dr.nevranın sitesini sürekli takip et bebeğin gidişatını nasıl beslenceğin nelerin zararlı olup olmadığı dr. kontrollerin sen tarihi giriyorsun oda sana hemen liste yapıyor meleğim

merhaba bayanlar; ovulasyon testi ile gebeliği öğrenen var mı varsa adete kaç gün kala öğrendi yanıt veren olursa sevinirim.

Kizlar unutmayin ki Ovulasyon testi icin Sabahin ilk idrari Lh hormonunu daha iyi saptadigindan testlerinizi sabah yapmaniz net sonuclar verecektir.

merhaba bende yeni katıldım aranıza.2 aydır deniyoruz bizde.bende bu ay clearblue kolay hamilelik mönitörünü aldım.17. günüm hala seviye 1 deyim.buarada dün uyuyakalmışım test yapamadım bişey olur mu?ayrıca geçen yaptığım testte bozuk çıktı test sayım bir tane eksik şuan.20 tane ister diyorlar ilk ay.yeni paket alıp ordan mı kullanmalıyım?

Yok kuzucum direk maruz kalmıyorum zaten
Çok girmiyorum zaten, ama ay sonu akçay tarafına gitmeyi planlıyoruz bildiğin buzlu su orada bol bol yüzmeyi planlıyorum kuzucum.
Çok teşekkürler fıstığım inşallah, hemen tıkladım zaten çoookkk teşekkürlerr.

merhaba bayanlar; ovulasyon testi ile gebeliği öğrenen var mı varsa adete kaç gün kala öğrendi yanıt veren olursa sevinirim.

Ben 5gün kala hala koyuluk devam edince kanda baktırdım ve hamileydim.Ama yanıltıcı da olabiliyor.

kızlarr 11 inde yumurtlamam oldu
yumurtlamamdan 3 gün sonra test yaptım çok çok silikti..
bugn yaptım bayaa artmış çizgi koyulaşmış..
acaba hamile miyim,bu şekilde öğrenen çok kişi okumuştum..
inşallah bende hamileyimdir. :)

Ben 5gün kala hala koyuluk devam edince kanda baktırdım ve hamileydim.Ama yanıltıcı da olabiliyor.

inşallah sorunsuz bir gebelik yaşarsınız ben bugun yaptım ovulasyon testini silki 2. çizgi çıktı 19 u adet günüm acaba olabilir mi dedim neyse hakkımızda hayırlısı olsun dediğiniz gibi koyu degil yani benim ki

Yapmaya devam edin koyulaşabilir.Hakkınızda hayırlısı olsun, en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah bebeğinize.
Güzel temennileriniz için teşekkürler:)

Son düzenleme:
Yapmaya devam edin koyulaşabilir.Hakkınızda hayırlısı olsun, en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah bebeğinize.
Güzel temennileriniz için teşekkürler:)

amin Rabbim isteyen herkesin kucagını tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatla doldursun bende size teşekür ederim :)

canım çok geçmiş olsun.
ovulasyon testi ile yumurtlama zamanını belirlerek hamile kalma şansını artırırsın.bu testi kullanarak birçok arkadaşımız hamile kaldı.
hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimizi alırızı inşallah.

kızlar normalde benim yumurtlama tarihim 7-12 si arasıydı ama bugün bel ve karın ağrım var acaba yenimi yumurtluyorum test alıp baksam olurmu

günaydın kızlar nasılsın kızlar çalışmalar nasıl gidiyor hadi bakalım batlara son kaç gün kaldı benım 2 agustos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…