- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.421
bu ay doğru düzgün çalışamadık tatildeydik ama bakalım nasipse olur benimde bat 26 temmuzz 9 gün var.yanlız 2 gündür gögüslerim acayip ağrıyor tabi bu yumurtlama belirtisimi adet belirtisimi yoksa hamilelikmi bilmiyorum.
bende şubat annesi olmak için çok çabaladım tutmadı(öğrt.olduğum için iyi olacaktı o zaman doğması)
geçen ay idrar testim çok silik çıktı batı 3 gün geçince kan tahlili yaptırdım aile hekimi pozitif dedi ama bhcg çok düşüktü aynı gün regl oldum aynı gün hem sevinci hem üzüntüyü yaşadım.akşam acilde tekrar baktırdık bhcg düşmüştü 8.3 dü.
valla hiç dikkat etmedim ki ben cok hassas birisi değilim daha dogrusu dikkatli değilim.ama gecen ay ki adetim 2 gün sürdü o cok tuhafıma gitmişti.bende cok istiyordum şubatta bebeğimin olmasını ama olmadıben şubat dogumluyum da takıntı yapmıstım biraz.yatma pozisyonuyla alakala cok sıkıntı cekerim heralde ben cünkü yüzüstü yatmayı seviyorum daha dogrusu öyle alısmısım karnımın üstüne hamile olunca sırtüstü nasıl yatıcam bilmiyorum.her gıdadan bol bol ye canım.bi liste yap hatta kendine ben öyle yapıcam neler yiyorum neler yemiyorum bilirim diye.merak ettim şimdi kız mı erkek mi aceba Allahımmm isim düşündünüz mü ?
tatlım öncelikle inş. olmazsın ama adet düzenini iy takıp etmen lazım bu çok önemli bir kenara yaz birde kafanı rahat bırak bebeğin sağlıkla sana gelsin canım olur olmaz dıye bırsey yok ama herşeyden önce sağlık
ayyy kuzum benımo nasıl bır sıcak öyle sen şimdi gercekten kendini soğuk sulara bırak ay bi hoş oldum ne güzel olur ama demi hayali bile güzel sakın klima önünde durma haaa
ay maşallah süpanallahteyzesi yesin onu emi kuzucum iyice büyüsünde ultrason resmını koyarsın artık allahım senıde onuda hep korusun her duamda dileğimdesin mınnoşum
ben sana söyleyim belfünün bebişini lüle lüle saçları boncuk boncuk gözleri fındık gibi burnu kiraz gibi ağzı minnak minnak eli ayağı tontiş tıpkı annesi gibi şekermi şekr kızı olacak bende oğlan doğurcam oğluma alacağım yiğenimi sonra dünürolacağız
arkadaşlar konu dışında olacak ama bişey sormam lazım.birinci evlilik yıldönümümüz yaklasıyor.ve ben hediye filan almadım daha.istediğim hediyeyi de bulamıyorum gerci.sizler neler yaptınız? ne yemekler hazırladınız ,ne hediyeler aldınız nasıl gecirdiniz o günü ? bana yardım edinnn
Aslında çok dikkat etmemek daha iyi acaba şundan ay yoksa bundan dolayı mı oluyorsun.Boşver canımcım o halde dikkat etmemeye devam.Rivayete göre hamilelik öncesi dengen bi şaşarmış düzensizleşirmişsin, bende yaşamıştım son 3-4ayda.
Sağlıklı sıhhatli olsunlar da tatlım gerisi boş.Benim içinde çok sıkıntılı bir dönem aslında çünkü işlerimin en yoğun olduğu dönem.O dönemde bensiz ne yapacaklar bilmiyorum üstüne patron afrası ve daha bilmiyor hamiş olduğumu :)
Hamilelikte yüzüstü yatamayacaksın ne yazık ki ama alırsın canımcım, hayırlısıyla bi gelsin kuzucukta bak nelere alışıyorsun:)
Canım önümüzdeki hafta 2li teste öğrenirsek bakalım olmadı 16.haftada.
Kız ismini ben koyucam,erkeği kocim:)
Canımsın kuzucumm.Ptesi doktor sonrası güzel haberlerle beraber koyarım inşallah canımcım.Sende çalışmalar ne alemde
Dünürlük yapcaz birbirimize kuzucumla :)Yavrucuklarımız sağlıklıca doğsunlarda hayırlısıyla bırakmam seni zatenn :)
Evet yemek fikri güzel, hoş bir sofra eşliğinde :)
Neye ilgisi var ne onu çok şaşırtır canım.
teşekkürederim adetle birlikte düşmüştür sanırım tutunamadı değerler düştü ve kanama başladı.yanlız hemşire 13,7 değerine bile çok düşük biz buna gebe bile demeyiz demiştitatlım geçmiş olsun o zaman düşükmü yaptın canım çünkü değerin yine yüksek
günaydın meleğiminş. sağlıkla gelsinde yiğenim valla şu ikili tarama testini yapta bende rahatlayım mınnoşum kuzucum
melelğim çalışmalar devam ediyor ama kocişim çok hasta 3 gün rapor aldı evde yatıyor dünderdir dün gece hiç uyumadım ateş içinde yanıyor
duşa soktum sirkeli su yaptım sabaha kadar ne o nede ben uyudum sabah çıkarken bıraz ıyıydı ama işte aklım hep onda annemı arıcam bırazdan o yanına gitsin
kuzucum valla 13-14-15-16-çalıştık 17-dün çalışmadık oda üzülüyor bende senın sağlığın yerınde olsun bana yeter dedim zaten spermler uzun süre canlı kalıyormuş hayırlısı bugün iyi olmazsa yıne yapamam bben sana söylerim yıne mınnosum benımsanırım güneş çarptı
günaydın arkadaşlar nasılsınız ?? benim acayip uykum var.
şans mı şanssızlık mı bilemedim ama eşim artık 6 bucukta cıkıcak ben 5 bucukta cıkıyorum 1 saat onu bekliyorum iş yerinde sıkılıyorum,amaaaa evlilik yıldönümüne işe yarıycak. erken cıkarım yemeklerimi hazırlarım giderken kalpli bir pasta alırım.sipariş versem de yaparlar mı aceba migrosta ? yada o gün parayı gözden cıkarıcam artıkama hala hediye bulamadım :2: şu uçan kumandalı hlikopterlerden alanınız yok mu ??
Günaydın canımmm,
Gelen giden var mı durumlar nasıl öncelikle.
Uzaktan kumandalı araba almıştım bende eşime.İlgisi varsa kumandalı helikopterde olur :)
canım valla gelen giden yok ama belirtileri var.belimde agrı bir de gelmeden önce yumurtalıklar mı nereyse artık pis pis agrır ya öle var işte ama bilmiyorum ki umudum yok desem de sürekli kendime sorup duruyorum aceba hamileymiyim diye.doktor da adetin yakın demişti ama of offf
ilgisa varr hemde cok cocuk gibi bi bulsa elinden düşürmez.çok pişmanım bulmuşken almadım da şimdi kıvranıyorum böyle heli diye
bir de sen iye misin milupanın sayfasına.ordan bilgilendirme adına kitapcıklar numuneler gönderiyorlar.ben baya önce üye olmusum profilimde 39 haftalık hamiş görünüyorum tahmini dogum 20 temmuz gercekten hamile olsaymsısım o zaman şimdi bebişimi seviyor olabilirdim :2:
Hadi inşallah, hamilelik belirtileri ile aynı regli belirtileri:)İnşallah hep beraber seviniriz.
Tatlım avmlere git oralardan bulabilirsin, oyuncakçılarda vardır.Seviyorsa kaçırma al derim:)
Üyeyim canım henüz gelen giden bişey yok:)
Hayatımdüşünme artık bunları. yeni bir yoldasın kendini üzme lütfen.
Sağlıkla miniğine kavuşucaksın
evet aslında belirtileri benzermiş ama bilmiyorum bakalım sabırsızlıkla bekliyorum
hediyeleri 6 aylık olunca gönderiyorlarmıs.benimki 39. hafta göründüğü için eski eve gelmiş komsum aradı söyledi.dün almaya gittim baktım ıslak mendille krem vardı.bir de eğitici kitapçık ve cd. kitapçıgını ben aldım kremle, mendili komsuya bıraktım.onunda 1 aylık bebeği var.sen biliyomusun ordan nasıl değiştiricem bebek bilgisini yokki benm bebeğim yada bu ay başlatsam hiç olmazsa yakın tarih olurdu en kısa zamanda olursa tabi :)
Kuzucumm çok geçmiş olsun kocişineAllah acil şifalar versin inşallah.
Canım sağlık herşeyden önemli, siz ikiniz iyi olunda herşey olur hayırlısıyla.En büyük mükafat ikinizsiniz birbirinize kocaman sevginiz kuşumm.
Tekrardan çok çok geçmiş olsun canımcımm
Merhaba kızlar sizlere bişey danışıcam. 7 aydır hamile kalmak için uğraşanlardanım.Bu ay Ovulasyon testi kullanmaya karar verdim çünkü yumurtlama tarihlerimi bilmiyorum. Daha dün elime ulaştı testler bu sabah başlamaya karar verdim ve yaptım. Nitekim bugün 8. günüm yani 3 gündür akıntım vardı şüphelendim acaba adetten sonra mı yumurtlayanlardanım diye. Ve sonuç;
Eki Görüntüle 467228
Şimdi ben yumurtluyormuyum acaba yoksa biraz silik gibi bitiyo mu bileydik değerlendirirdik ya
tatlım sen bugünü değerlendir yarın yıne yap sabah yarın yine çizgi çıkarsa yıne çalış
silkte olsa çalışmaya devam et
sakrep merhaba ,
evet cnm yumurtlama tarihine +14 gün ekleyip beklenen adet tarihini hesaplıyorsun ... umarım kavuşuruz bebişlerimizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?