- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #3.301
burda neden kimse bisey yazmıyo.. deneyimleri olanlar bu testi kullananlar deneyimlerini yazsalar bizimde fikrimiz olur diyecem ama. sanırım bu testle hamile kalan daha ugramıyo sayfaya :)
selam kızlar nasıl gidiyo bazen düşünüyorumda benim hiç bebgim olmucak galiba terslik üstüne terslik offf çokmu şey istiyorum yaa(
teşekkür ederim canım deli gibi ağlamak istiyorum bu arada suaycım kan değerim 145.32 çıktı cuma günü kadın doğuma gidicem
Canım suayın dediği gibi hem yaz, hem işler sebebiyle aksaklık oluyor.Ama geçmişi incelerse tüm bilgiler mevcuttur.Gene de sorularını sor elbet yanıt alırsın.
Ama misal ben net bilgi sahibi değilsem sessiz kalmayı tercih ediyorum.Çünkü ben hamile kaldığım ay ovülasyon testi kullanmadım:)
Kuzu olur mu hiç öyle şey neden böyle diyorsun.İçiyormusun çayı, doktora gittin mi
selam kızlar ne var ne yok.
calista bebişin hayırlı olsun.
canım hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin kaç aydır bebek için deniyosun ..
gittim canım baktı testlerime normal dedi sonra ultrasonla baktı sagdaki kistler gitmiş dedi solda kist oluştu dedi çayı içiyorum canım yaa..
Aa ne tesadüf olmuş.. Test kullanmadan hamile kalman.. şuan devam ediyodur inşallah.. Allah tamamına erdirsin canım.. Benm de tek umudum belki tekrar kendiliğinden kalabilirim. Gerçi bu ay ilk defa test kullanmaya başladım.. Bakacaz artık..
OOOO OLMADI İŞTE NE DEMEK ÜMİT TÜKENDİ AŞK OLSUN VALLA BEN İYİKİ BU AY HASTALANMIŞIM ÇOK KANAMAM OLDU AMA İÇİM DIŞIM TEMİZLENDİ ŞİMDİ BU AY TAM GAZ ÇALIŞMALAR DEVAM YILMAK YOKcanım sen bana sor ne sormak istiyorsan bu aralar kımse gelmiyor haklısın ama yaz olduğu için canım kışın çok yoğun olur burası
bak ya olurmu hiç ümitlerinizi tüketmeyin[/QUOT
valla bende hiç ümit kalmadı geçen ayki kistler gitti bu kez sol tarafta oluştu bu ay gene ümidim yok(
AYYYY DEĞERİN SÜPER TATLIM TEBRİKLERteşekkür ederim canım deli gibi ağlamak istiyorum bu arada suaycım kan değerim 145.32 çıktı cuma günü kadın doğuma gidicem
Aa ne tesadüf olmuş.. Test kullanmadan hamile kalman.. şuan devam ediyodur inşallah.. Allah tamamına erdirsin canım.. Benm de tek umudum belki tekrar kendiliğinden kalabilirim. Gerçi bu ay ilk defa test kullanmaya başladım.. Bakacaz artık..
BENDE NİSAN AYINDA TEST KULLANMADAN HAMİŞ KALDIM
stres çok etkiliyor canım.ben canım kuzucum suayım sayesinde onu dinleyip hamile kaldım.herşey onun sayesinde oldu yani
Ovü testi kullanmadım, tahmini yumurtlama tarihimden 3-4 gün önce başladık her gün çalışmaya.tam yumurtlama günümde de ilişki olmadı:) kocamın hep yaptığı bi uyuzluk.
Kader işte erken yumurtlamışım meğersem o ay :)
dediğim gibi suayım başla çalışmaya demese daha çok beklerdimm
olurmu kuzucum benım benım hiç bir etkim yok o annesını daha fazla bekletmek istemedi
Rabbım ol dedi oldu önemli olan adet döngüsünün tam ortasında çalışmak
Kuzucumm valla öyle amaBana kalsa çalışmayacaktım yani:)
Kuzucum bencede regli olman iyi oldu.Şimdi rahimde toparlanmış ve temizlemiş oldu.
Relax bi şekilde çalışmaya başla , bebişimiz gelsinn
teşekkür ederim canım deli gibi ağlamak istiyorum bu arada suaycım kan değerim 145.32 çıktı cuma günü kadın doğuma gidicem
sağol canım çok şükür iyiyim.bebişte iyidir heralde.bidahaki kontrol tarihimizi iple çekiyorum:)İYİYİZ TATLIM SAĞOLSEN NASILSIN BEBİŞİMİZ NASIL
hamileliğin tesillendi kan testiyle.annelik hep stres ama güzel şeyler bunlar.şimdi sırada kese görme stresi.rabbim hepimizin sonunu güzel eylesin.teşekkür ederim canım deli gibi ağlamak istiyorum bu arada suaycım kan değerim 145.32 çıktı cuma günü kadın doğuma gidicem
Buralarda güzel haberler var canımcım.Hamişler çoğalıyor günden güne :)
Bi bakcaz hamiş olmayan kalmayacakk:)
Sen nasılsın canım.İkili test yaptırdın mı.Benim aklıma meşgul ediyor şu sıralar
sağol canım çok şükür iyiyim.bebişte iyidir heralde.bidahaki kontrol tarihimizi iple çekiyorum:)
hamileliğin tesillendi kan testiyle.annelik hep stres ama güzel şeyler bunlar.şimdi sırada kese görme stresi.rabbim hepimizin sonunu güzel eylesin.
canım ben yaptırmadım sadece ense kalınlığı ölçüldü normal çıktı.allah korusun kan testinde riskli çıksa ben aldırmam dedim dra.
oda o zaman gerek yok dedi.zaten ense kalınlığı normalse yüzde seksen rahatlıyoruz dedi.bide şu var kan testi yüzde yüz sonuç vermiyo.ayrıca çoğu riskli çıkardıkları bebeklerde sağlam doğuyo.ne gerek var o kadar strese.rabbime emanetiz.sağlıkla doğarlar inş.
günaydın kızlar belfücüm balım günaydım profil resmıne bayıldım kuzum
Günaydınnn kuzucummm:) Teşekkürlerr balımm.
Dün nasıldı, gezdiniz mi kocişinle iyi geldi mi kuzucumm
evet gezdik kuzucum çok iyi olduyemek yedik alışveriş yaptık 11 de eve geçtik
bu aralar bıraz yogunuz tatlım ara sıra giriyorum kusura bakma minnoşum oldumu
senıve yiğenımı kocaman öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?