ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Günaydınnn..

Hoşgeldin canım ama burda neden kimse olmuyo.. Acil bir bilgi için birsey sorsam 2-3 günden önce cevaplanamaz ..

Canım hiç beklemeden kan testi yaptır.İdrardan çıktıysa kanda da sonuç verecektir.
Şimdiden hayırlı olsun

cnm gecmis olsun bn trdeydim kusura bakma

Canım ne durumdasın.Hamişlik kesinleşti mi

Suayım balım nasılsınn, özledimm valla seni.
Güzel bir hafta diliyorummm sana

Bence olma olasılığı mevcut.
Ama kafanı rahatlatman gerek.Biraz kafandan sil ve bence tahmini günden itibaren 1 hafta hergün çalış.Unutarak ama

( kızlar..
9. gün test yaptım silik çizgi
10. gün koyu ama ilki kadar değil
11. gün yine silik
12. gün yine silik..
bugün bakmadım..yani ben yumurtlamıyo muyum
bazı aylar yumurtlama olur bazı aylar olmaz mı..yoksa hiç mi yumurtlamıyorum..
aydınlatırsanız sevinirim bayaa tecrübesizim bu konuda..bu ay teste devam etsem mi koyulaşır mı ki artık 2. çizgi??

bence yapmaya devam et 18.gun de bile yumurtlayanlar var herkese göre değişir sonuçta.
herayda aynı zamanda yumurtalama olacak dıye birşeyde yok.

bence yapmaya devam et 18.gun de bile yumurtlayanlar var herkese göre değişir sonuçta.
herayda aynı zamanda yumurtalama olacak dıye birşeyde yok.

Geçen ay bugün adet olmuştum ama ben normalde günü gününe adet olmam çok düzensiz olurum ve 4 yada 5 gün geç olurdum. Bu sabahta test yaptım ve çizgi çok netti iyice koyu çıktı hatta 1. dakkada gösterdi kendini... kimseye söylemedim şimdilik heyecandan ölüyorum ama sabah yürüyüş bahanesiyle sağlık ocağına gidip kan verdim yarın alıcam umarım güzel sonuçlar alıp herkese müjdemi veririm. Hala inanasım gelmiyor.

şimdiden hayırlı olsun darısı bizlere inşallah.
mumkunse keseyı gorene kadar ailen dışında kımseye soyleme derim hatta dayanabılırsen 3 ay olsun soyle akrabalarına.

mumkunse keseyı gorene kadar ailen dışında kımseye soyleme derim hatta dayanabılırsen 3 ay olsun soyle akrabalarına

ne güzel bi haber..sağlıkla kucağına gelsin inşallah..çok sevindim :)

ayy hadi inş. hamişsindir canım yaa.maşallah diyeyim nazar filan değmesin.şimdiden tebrik ederim gözün aydın darısı isteyen tüm herkese inş.

ayy hadi inş. hamişsindir canım yaa.maşallah diyeyim nazar filan değmesin.şimdiden tebrik ederim gözün aydın darısı isteyen tüm herkese inş.

Canım sen beylikdüzünde oturuyormussun bende beylıkduzundeym.
hangı dr.gidiyorsun tavsiye edebileceğin bir dr.var mı.
ben avcılar hospıtalde nil hanıma bu hafta için randevu aldım rutin bir kontrol için araştırdım herkes memnun ama çlok bekliyormuşssun çok yogun bir dr.muş.

mumkunse keseyı gorene kadar ailen dışında kımseye soyleme derim hatta dayanabılırsen 3 ay olsun soyle akrabalarına.

ne güzel bi haber..sağlıkla kucağına gelsin inşallah..çok sevindim :)

teşekkür ederim hepinize ovulasyon testi olmasa belki bu ayda 2. çizgiyi göremicektyim ama hiç ummadığım bir anda yumurtladım bu yüzden hep kaçırdığımı farkettim darısı isteyen herkesin başına umarım kan değerim güzel çıkar bebişim tutunur beni bırakmaz bu arada ben güzel haberi eşime söylesem o annesine söylemek isticek annesi öğrenince de ben kimseye söyleme desem bile herkese yetiştirir biliyorum

kızlarrr..
bugün yaptığım ovulasyon testi pozitif çıktı ilk kez :)
dün dışardaydık yapamamıştım..
bugün 2. çizgi ilkinden daha koyu çıktı..
24-36 saat içinde yumurtluycam yani di mi..
ne zamanlar ilişki olmalı sizcee..?önümüzde ki 3 gün denesek mi ki?
eğer test olmasaydı bilemezdim..hesaplamalarda yumurtlama günüm geçmiş gözüküyor..

Son düzenleme:

eşinde sperm azlığı olmadığını düşünüyorsan bence bu 3 günü kaçırma senin için en önemli saatler başladı canım umarım bebişin seni duyarda gelir

Bu arada bende beklediğim yumurtlama gününden önce yumurtladım yoksa kaçırıcaktım doğru zamanı ovulasyon testi müthiş bişey...

Son düzenleme:
benim bi kızım var 3 yaşında..son 6 aydır korumuyorum 2. bebek için ama mutlaka olsun diye bi planımızda olmadığı için planlı programlı hareket etmedik..yumurtlamalarımı falanda kaçırdım sanırım..şimdi daha bi planlı hareket etmek için aldım testi..eşimde 3 buçuk sene önce bi problem yoktu hala yoktur inşallah..bazı yerlerde 2. çizgi daha koyuysa yumurta çatlayacak demek yazıyo doğru mu?inşallah kaçırmam :)
o kadar dikkat ettim kaç gündür bi dün dışarıdaydık dün eşit çizgiydi büyük ihtimal..
bu arada cevaplar için çok teşekkür ederim..ilk bebeğim çok kolay olmuştu bu kadar çok bilgim yoktu açıkcası..

canım bizde 6 aydır filan korunmuyoruz ama özel bir çaba da sarfetmiyorduk son 3 aydır çok istedik olmadı ben de geçen ay ovulasyon testi aldım ayın 9. unda adet oldum ve 20 sinde test yapmaya başladım 25 inde en koyu çizgiyi gördüm fakat ben 23 ünden 27 sine kadar her gün yapıştım aşkımın paçasına çünkü günleri kaçırmak istemedim 2 gün önce dayanamadım gebelik testi yaptım ilk silik çizgiyi gördüm heyecandan ölücektim merak ettim dünde yaptım silik çizgi aynıydı bu sabah da emin olmak için yine yaptım ve çizginin koyulaştığını gördüm hemde 1. dakikada. Yarın kan testi sonucumu alıcam umarım hayırlı haberler alırım ve umarım sende bu ay güzel sonuçlarını bizimle paylaşırsın

calista merhaba canim bu bebek gelisimi ile ilgili cizelgeyi nasil yaptin?? bende yapmak istiorum ama kimseye soramadim..yardimci olurmusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…