• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

canım geçmiş olsun umarım dediğin gibi enfeksiyon kapmış olmazsın. Zamanın yok muydu keşke bekleseydin okadar gitmişsin madem. :44: Hem bu işler bekletmeye gelmez hemen muayene ol ne olur ne olmaz daha da üzülmektense ne olduğuna bakılsın. :28: Yinede sen içini ferah tut tatlım kötü bişey yoktur hem bu ay yeğenimiz gelcek göbüşüne yerleşcek kısa zamanda git kontrolden geç anne adayısın sen aksatma :49::49: :54::54::54:

çok teşekkür ederim. cevap yazdığın için de çok sağol.

haklısın bekletmeye gelmez aslında ama hep ne zaman doktora gidecek olsam geçti.

bugün de öyle oldu hastaneye gittiğimde ne ağrı ne sızı vardı.

anlamıyorum ben nasıl bişeyse.

beylikdüzü kolana gitmiştim ama devlet hastanesi gibi bir hastane doktor iyidir belki bilemiyorum ama hastaneyi sevmedim.

geldikten sonra ayın 11 ine medilife den aynur hanıma randevu aldım.hem iltihabı söylerim hem de bütün anneliğe hazırlık aşamasında ne testler yapılıyorsa yaptırırım:1:

kızlar benım kırmızılar geldi :14::14:
neyse sağlık olsun belkı bu ay böylesi hayırlıydı :54:[/QUOTE

sıkma hiç canını canım benim kürtajdan sonra zaten bir ay kesin korunun diyo doktorlar rahim kendine gelsin diye..bundan sonraki yumurtlama tarihlerine yoğunluk göstercen...önümüzdeki maçlara bakalım dimi:1::1::1:

kızlar birisi beni aydınlatsın lütfen ovulasyon testi koyu çift çizgi olduğunda
yumurtlama yaklaştımı
o an yumurtluyorummu
yumurtam çatladımı

hangisi doğru??

cnm sendne birsey rica edebilirmiyim ovu testin varsda onunlada yaparmisin gebelik tetsini bakalim ne cikacak
bnde ovu testi silik cikti yaptim gunum dundu iliski uzerinden 10 gun gecti silik cizgi cikti yarin normal gebelik testi yapicam oda erken gebelik tetsi degil[/QUOTE]

Bugün ovulasyon testi yaptım ve gordugum en koyu T çizgisini gördüm..
Aslında ben ılıskıden 8 gun sonra da yapmıstım, gebelık testı negatıf cıkınca ertesı gun elımde gebelık testı kalmamıstı,
ovulasyon testı yapmıstım ve hıc bısı cıkmamıstı.
Demek kı bıraz daha sure gecmesı gerekıyordu..
Sonuc olarak gebelık ıcın adete bırkac gun kaldıgında ovulasyon testı yaparsanız
ve koyu cızgıyı gorurseniz (su an Kontrol cızgısınden bıle daha koyu)
gebesızın demektır..

Sevgiler..

sağlık olsun canım.ama bak ne güzl kürtajdan sonra bile düznin şaşmamış.birdahaki aya güzl habrlerini almak dilğiyle.hem rahmin dahada toparlanmış olur.:54:

teşekkürler canım tabıkı sağlık olsun :16: evet çok şükür şaşmadı 1 2 gün geç geldi oda normal sanırım :34:

kızlar benım kırmızılar geldi :14::14:
neyse sağlık olsun belkı bu ay böylesi hayırlıydı :54:[/QUOTE

sıkma hiç canını canım benim kürtajdan sonra zaten bir ay kesin korunun diyo doktorlar rahim kendine gelsin diye..bundan sonraki yumurtlama tarihlerine yoğunluk göstercen...önümüzdeki maçlara bakalım dimi:1::1::1:

hayatcım teşekkürler zaten iyiki olmuşum 3 aydır adet olmuyordum en azından içim temizlenir sonra dr. gitcem bir muayene etsin yumurtalıklar nasıl diye sonra onun verdiği günlerde çalışcam sonrada edetimi beklemeyeceğim yok şu kadar kaldı yok böyle yok şöyle stres oluyorum rabbım hayırlısını versin inş. canım çok şükür eşimde çok destek oluyor üzülmemem için bu ay olamazsa bir dahakı ay olur dıyor sen iyi olda diyor evet artık önümüzdeki maçlara bakarız :17::4: hepberaber inş. hamiş kalırız :54:

sizede günaydın kızlar ben işteyim calışıyorum sizler nasılsınız bakalım :34:

teşekkürler.iyyim bende çok şükür.bende işteyim.çok uykum var bugün ya off off hemen akşam olsa gitsem yatsam:52:

ayyy kpss başvurusu yapmadım ben hala ve 11 i son gün.cumartesi pazar giriyor araya kalıyor bana 9-10 u.inş. yaptırrım.

sizlerden girecek olan var mı sınava ?

merhaba arkadaşlar bende geçen ay lap. ve histerskopi ameliyatı oldum ve dün ilk reglimi oldum. ovulasyon testi aldım eczaneden kullanmak istiyorum.. reglim 29-30 gün aralıklı oluyor şimdi hangün yapmalıyım arkadaşlar ya yani kaçınci gün. adetin 14. gün mü yapmalıyım. bide pozitif çıkınca hemen birliktelik mi olucak? beni aydınlatırsanız çok sevinicem....

teşekkürler.iyyim bende çok şükür.bende işteyim.çok uykum var bugün ya off off hemen akşam olsa gitsem yatsam:52:

ayyy kpss başvurusu yapmadım ben hala ve 11 i son gün.cumartesi pazar giriyor araya kalıyor bana 9-10 u.inş. yaptırrım.

ben yarın giricem sınava canım stresten suratımda kocaman bir sivilce çıktı. Sen başvuru süreni geçirme hallet hemen kafan rahat olsun. :54:

merhaba arkadaşlar bende geçen ay lap. ve histerskopi ameliyatı oldum ve dün ilk reglimi oldum. ovulasyon testi aldım eczaneden kullanmak istiyorum.. reglim 29-30 gün aralıklı oluyor şimdi hangün yapmalıyım arkadaşlar ya yani kaçınci gün. adetin 14. gün mü yapmalıyım. bide pozitif çıkınca hemen birliktelik mi olucak? beni aydınlatırsanız çok sevinicem....

öncelikle geçmiş olsun.testte de yazıyordur ama bence adetin bittikten 3 gün sonra filan başla ki yumurtlama gününü kaçırma bazı kişilerde erken bazı kişilerde geç yumurtlama olabiliyor çünkü.tabi testin çoksa yap azsa da adetin 12. yada 13.gününde başlamanı öneririm.inş. cok kısa zamanda kavuşursun meleğine

evet canım bende gircem bende bugün gidip ösym kaydımı yapacağım benım işyerimin bir üst sokağında binası arkadaşla gidip yapacağız hepimizi hakkına hayırlısı olsun inş. :34:

tatlım 1 sayfayı okursan detaylı yazıyor ama sen 11 günü başal evet iki çizgiyi gördüğün günlerde çalış ama silikde çıksa değerlendir o günleri rabbım en kısa zamanda bebeş nasip etsin :34:

öncelikle geçmiş olsun.testte de yazıyordur ama bence adetin bittikten 3 gün sonra filan başla ki yumurtlama gününü kaçırma bazı kişilerde erken bazı kişilerde geç yumurtlama olabiliyor çünkü.tabi testin çoksa yap azsa da adetin 12. yada 13.gününde başlamanı öneririm.inş. cok kısa zamanda kavuşursun meleğine

canım çok tşk ederim Allah razı olsun. inşlhh hayırlısyla kavuşurum 3 yıldır mücadele ediyororum:(( canım alırım bi kutu daha olmazasa. bende adet bittikten sonra başlıyım dedğin gibi yumurtlama günleri kaçırmak istemiyorum hayırlısıyla bi gelse bebişim :emir_bebek::emir_bebek:

evet canım bende gircem bende bugün gidip ösym kaydımı yapacağım benım işyerimin bir üst sokağında binası arkadaşla gidip yapacağız hepimizi hakkına hayırlısı olsun inş. :34:

tatlım 1 sayfayı okursan detaylı yazıyor ama sen 11 günü başal evet iki çizgiyi gördüğün günlerde çalış ama silikde çıksa değerlendir o günleri rabbım en kısa zamanda bebeş nasip etsin :34:

canım çok saol. okdum aldığım teste baktım; ama ben reglim bazı ay 29 bazı ay 30 günde bir oluyorum ya oyüzden kafam karılştı inşlh hayırlısyla bu ay olur çünkü çok yoruldum...

Back