ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

yarim saat once regl oldum

Tatlım hayırlısı olsun diyelim.Umarım bu ay yüzün güler:)

Canım anlam veremedim ne yazık ki.Sen gene de boş geçme ne olur ne olmaz

normal periyodunuz kaç gün bilemiyorum ama bence ovulasyonunuz şimdi, bu test bayağa pozitif. zaten ovu testinde pozitif için T çicgisi cden daha koyu olmalı. tam olarak onu yakalamışsınız. Fizyolojik olarak da belirti hissediyorsanız eğer, yani daha fazla akıntı, hafif kasık ağrısı falan bunlar da testi doğrular.
siz değerlendirin bence bu günleri

Kızlar bugün kan testine gitsem adetim geçeli 4 gün oldu, doktor bana tekrar 10 gün olunca gel der mi kan testi için? 10 gün olmasını beklesem mi yoksa beklemeyeyim mi? doktora 8 gün oldu dicem çünkü başka türlü kan testi yapmıyor adam bana deli olcam.

Yok canım demez.Sonuçta adetin geçmiş , yaptır kan testi :)

Bu ovülasyon testinde sürekli silik çıkması bişey ifade ediyor mu?

Normal de ovülasyon gerçkeleştikten sonra tek çizgi çıkardı.Ama bu ay ovülasyon gerçekleşmesine rağmen 2.çizgi devam ediyor

canım niye yapmıyolar ben ilk hamileliğimde 5 gun gecmişti aksam test yaptım pozıtıftı sonra acıl devlet hastenesine gittim dedim böle böle test yaptım pozıtıf kahverengi akıntım var dedim hemen test yaptılar 1saat sonra aldık sonucu bence 8 gun deme bu sfer de degerlerin cok düşük felan der

Bu ovülasyon testinde sürekli silik çıkması bişey ifade ediyor mu?

Normal de ovülasyon gerçkeleştikten sonra tek çizgi çıkardı.Ama bu ay ovülasyon gerçekleşmesine rağmen 2.çizgi devam ediyor

Tatlım benimde öyle olmştu. umurtlandırmak istemem ama bebiş olmasın benim adet günüme kadar hep silikti ama çizgi bariz belliydi.

Canım bende aynı şeyi düşündüm değerlerin düşük derler mi diye korktum ama adam bir türlü yapmıyor deli olcam. 10 gün geçsin diyor.

dün değerlendirdik ama bakalım hayırlısı. ovulasyon testlerim benimm aklımı çoook karıştırdı .

Tatlım benimde öyle olmştu. umurtlandırmak istemem ama bebiş olmasın benim adet günüme kadar hep silikti ama çizgi bariz belliydi.

Tatlım çok erken böyle birşey düşünmem için Çünkü bugün adetimin 22.günü
daha 10 gün var reglime.

Sen aksatmadan git testi yaptır artık bişey diyemezler kuzucum
Hareketlendir buraları

daha 10 gün var reglime.

Hareketlendir buraları

canım benim bnm 1 hafta kala reglme gebelik testinde bile çizgim çok silikti hatırlarsan eğer yani testlerde çıkmaya başlamıştı. o nedenle belki bi umut dedim. Allah'ım gönlüne göre versin canım ya. yarın yaptırcam testi dr.la konuştum ama sonuçları salı günü alabilirmişim neyse az çok durum belli ama insan emin olmak istiyor.

İnşallah diyelim o halde

Çok iyi anlıyorum seni , kafada soru işareti kalmasın.
Güzel sonuçlar alıcan inşallah çok mutlu olucağız seninle

İyi Akşamlar tatlımm

daha 10 gün var reglime.

Hareketlendir buraları

7 gun de benim var tatlim yaaaa bakalim cokta calisamadik emme spermcigimiz aradan kacmistir belki ne dersinnn

arkadaşlar merhaba ben de bu sitede yeniyim,beni aydınlatırsanız sevinirim
ben 8.günden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım belki erken yumurtlarım diye
12.gün T koyulaşmaya başladı ama C kadar değildi
13.gün T biraz daha koyulaştı bu günü değerlendirdik
14.gün T daha da koyulaştı bu günü de değerlendirdik
bugün 15.gün ve T yine koyu C den yine mi değerlendirmeli ??
yoksa erken mi davrandık değerlendirmek için (

Allahim su gunlerin su mubarek gunlerin hatirina
Bebegini sana bagislasin ins
Saglicakla kucagina al amin

Belfum sagol buro zaten bana ait
Isleri hafifletmek adina yarim gunde olsa calismaya karar verdim cnm Allah kolaylik versin herkese

Suay cok gecmiş olsun canım yaaa...Allah bol şifa versin ! Umarım tez zamanda hersey normale döner, bebeğini de sağlıklıca kucağına almayı nasip eder allahım..Dualarımız seninle !

Acaba hamilemisin ? Cünkü ovülasyon testi ile hamile oldugunu öğrenenler cok....11. gün yumurtlama oldu ve siz calıstıysanız, mümkün mü? Boşa umutlandırmak istemem tabi ama bu durumu yaşayıp, hamile olanları okuyoruz...Test pozitif cevap veriyor döllenme olunca da..

Valla bu konu muamma....Pozitif çıkan yani T'nin en az C kadar koyu çıktığı günleri değerlendirmek gerek deniyor ama bu genelde bir iki gün olur...Sende uzun olmuş...Bir de değerlendirin derken her gün mü gün aşırı mı o da muammaaa....İlk pozitif çıktığının üstüne mi 24-36 saat eklenmeli yoksa 2. 3. günlerin üstüne mi? ya da belki yumurtladıığın anda da pozitif cevap veriyordur test...Onu da vücut ısısı takibi yada servical fluid takibi ile anlayabilirsin...Değerlendirmenin nasıl olacağı sana kalmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…