- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.501
20. Gunde adet oldum az once neyin nesi buyaaaaa
:18:
uzulmee stresden olabilir belki,,,,:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzulmee stresden olabilir belki,,,,:44:
7 gun de benim var tatlim yaaaa bakalim cokta calisamadik emme spermcigimiz aradan kacmistir belki ne dersinnn
arkadaşlar merhaba ben de bu sitede yeniyim,beni aydınlatırsanız sevinirim
ben 8.günden itibaren ovulasyon testi yapmaya başladım belki erken yumurtlarım diye
12.gün T koyulaşmaya başladı ama C kadar değildi
13.gün T biraz daha koyulaştı bu günü değerlendirdik
14.gün T daha da koyulaştı bu günü de değerlendirdik
bugün 15.gün ve T yine koyu C den yine mi değerlendirmeli ??
yoksa erken mi davrandık değerlendirmek için (
çok sinirliyim koca akşam uyudu
Valla bu konu muamma....Pozitif çıkan yani T'nin en az C kadar koyu çıktığı günleri değerlendirmek gerek deniyor ama bu genelde bir iki gün olur...Sende uzun olmuş...Bir de değerlendirin derken her gün mü gün aşırı mı o da muammaaa....İlk pozitif çıktığının üstüne mi 24-36 saat eklenmeli yoksa 2. 3. günlerin üstüne mi? ya da belki yumurtladıığın anda da pozitif cevap veriyordur test...Onu da vücut ısısı takibi yada servical fluid takibi ile anlayabilirsin...Değerlendirmenin nasıl olacağı sana kalmış :)
al camdan disari at o kocayi hem bebk isterler hemde uyurlar yaaçok sinirliyim koca akşam uyudu
Tatlım regli olduğuna eminmisin peki.Belki lekelenmedir olamaz mı ?
günaydınlar 32. gün ve adet oldum, yarın doktora gideceğim bakalım bu düzenli bişekilde inşallah ovülasyon takibi yapabilirim.:))
günaydınlar 32. gün ve adet oldum, yarın doktora gideceğim bakalım bu düzenli bişekilde inşallah ovülasyon takibi yapabilirim.:))
al camdan disari at o kocayi hem bebk isterler hemde uyurlar yaa
tatlim aslinda ole kiipkirmizi bir kan gelmedi acikcasi pembe geldi ilk once sonrasinda sadece ip gibi beyaz akintida kan vardi
pamuk koydum akintiyi takip etmek icin valla tahmini yumurtlama gunumden saydim 8. gun yerlesme olabilirmi
bilemiyorum
bide sivilce cikmadi adet belirtisi olmadi yaniii
basim agrirdi
bacaklarim agrirdi
karnim agrirdi hic birini yasamdim ben bakalim zamn herseyi ilaci bekliycem
İnşallah diyelim o halde
Çok iyi anlıyorum seni , kafada soru işareti kalmasın.
Güzel sonuçlar alıcan inşallah çok mutlu olucağız seninle
İyi Akşamlar tatlımm
tatli canini uzme sen ins gebesin guzelim yaaaaa testin resmen bagiriyordu yaaaa
Kan testimi yaptırdım tatlım. pazartesi yada salı alacağım sonucumu. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Çok teşekkürler sevincimi payşaltığın için canım benimmmm:))
herkese merhabalar.nasılsınız görüşmeyeli?
en yakın zamanda herkesden güzel haberler alırız inşallah.eskisi kadar uğrayamasamda arada gelip hep bakıyorum yeni haberler varmı diye.
Herkeze merhaba ben suan ikinci bebgime hamileyim ve ovulasyon testi kullandim bu ay adetime bir hafta kala ovulasyon testini tekrardan yaptim ve kopkoyu iki cizgi gordum bu boyle bir hafta devam etti ve sonra gebelik testi yaptim oda pozitif cikti yani eger hamileyseniz ovulasyon testi yumurtlama gunundeki gibi kipkirmizi cikiyo allah bebis isteyen herkeze hayirlisiyla verir ins
Canım benim hayırlısıyla alıcaz güzel haberleri senden :) İçini ferah tut sen
Hoşgeldin tatlım.Bizi bırakma sakın, arada da olsa gel haber alalım senden.NAsıl gidiyor hamişlik
Bu ay çok bereketli oldu.Listemiz oldukça azaldı :) İsteyen herkes inşallah sahip olur bebişine.
Tatlım benim yumurtlamadan sonra testlerim hep silik şekilde devam ediyor. Reglime 9 gün var Bu kadar erken olmaz sanırım
Canım ben 31-32 günde bir regli oluyorum. 35 ve üzeri sıkıntılı.
Umarım iyi şeyler oluyordur tatlım.Seviniriz hep beraber
Canım sana birşey sorsam.Bu ay ovülasyon testin de 15 ve 16 günlerde çift gördüm.17.günde tek çizgi 18.de yapmadım. 19. günde 2.çizgi 1.çizgiye yakındı. 20-21-22 günler silik olarak devam ediyor. Bu normal mi? Bu kadar silik olsa da devam eder mi?
gelirim canım.benim iyi gidiyor hamilelik hiç bir belirtim yok çok rahatım.ben lupus hastasıyım romatizmal bi rahatsızlık.onunla uğraşıyorum doktorum sürekli tahliller vs. istiyor .sürekli yalova izmit arası kontrole gidip geliyorum işte.bunada şükür.seninde 9 gün varmış regline.inşallah kırmızlar değilde bebeğin gelir canım.suaydan haber varmı kanaması vardı sanırım
tatlim yaaa cnm 10 gun gecmis sanirim iliski uzerinden onedenle gebelik testinde bile cikar gebelik varsa ins sende bari bebk olsun yaaaaasilik cikmasi normal degil cunku hamile isen cikar bu durum orataya
fbetuly cnm iyi olduguna sevindim cnm bnnmmmm Allhim saglicakla al bebeni kucagina bizler beklemedeyiz bildigin gibi ins bizlerde katiliriz hamisler kervaninaaa
Canım inşallah diyorum.Hayırlısı bakalım
Sen ne durumdasın, nasıl geliyor kırmızılar farklı mı