• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Benim test çubuğundan tebrik ederim Allah tamamına erdirsin bende hafatay bugün yapmayı düşünüyorum bu testi 3gun erken sende 10 gün onceden belirtiler varmiydi?

Canım bende 10 gün önce çok hafif belirtiler olmaya başlamıştı ama bn ovu. testinin hep pozitif çıkmasından şüphelenmiştim onun dışında göğüslerimde çok az olmakla birlikte her tarafında ağrı vardı.birde yeşil damarlar biraz çıkmş gibiydi.kasıklarımda arada çokm az batmalar vardı.

arkadaşlar tekrar merhaba. cumartesi yazmıştım hatırlarsınız ovulasyon testi kıpkırmızıydı acaba olabilir mi diye. bugün gebelik testi yapabildim haftasonu eczaneler kapalıydı. galiba hamileyimmmmm . silik çizgi çıktı ama bariz belli aynı diğer arkadaşın gibi. foto yükleyemedim beceremedim yüklemeyi yoksa gösterecektim. yani demem o ki ovulasyonla hamilelik öğrenilebiliyomuş. hakkımızda hayırlısı. daha kimseye bilmiyo. yarın mı kan testine gideyim muhtemelen 4 HAFTA 1 GÜNLÜK. belirtileri yazıcam size

Selam arkadaşım. bnde ovu testinmin hep pozitif olmasından şüphelenmiştim. adetime 1 hafta varken yaptığım gebelik testinde 2.çizgi çok çook silikti ve gittikçe koyulaştı hamile olma ihtimalin var bence. evet ovu testiyle öğrenilebiliyor hamilelik. bnde öle oldu.

meydeydey canım hamileyim 415 çıktı kan testi senin de hayırlı olsun canım aynı gün öğrendik aynı sonuçlarla:) şimdi doktor telaşı başladı bakalım. ne zaman gidelim bilmiyorum. ben dayanamadım herkesle paylaştım. artık hayırlısı diyorum....

meydeydey canım hamileyim 415 çıktı kan testi senin de hayırlı olsun canım aynı gün öğrendik aynı sonuçlarla:) şimdi doktor telaşı başladı bakalım. ne zaman gidelim bilmiyorum. ben dayanamadım herkesle paylaştım. artık hayırlısı diyorum....

Canım benim çok sevindim Allahım hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin. ne zaman yaptırdın kan testini bide adetin kaç gün geçti? benim kan testi yapmadı dr. cuma gidicem nasise yada perşembe.

saolasın canım. inşallah senden de güzel haberler gelir. yarın tam 1 ay oluyor son adet tarihim 22 nisan iki gün geçmiştir canım. ben bursadayım burda özel bi tıp merkezinde kendim istedim yaptılar. doktora bundan sonra gideceğim. ücrette 19 tl di canım. 5. haftanın içinde sayılırım. ben yine girerim konuşuruz. iyi geceler kızlar.....

arkadaşlar ben Laboquick adlı ovu. testini kullanıyorum int. almıştım. güvenilir midir acaba kullanan varmı? bir de ikinci çizgi ilk çizgi kadar kopkoyu oluyor mu herzaman?bende hala öyle olmadı adete1 haftavar.

ordamısınız kımse varmı galenık marka ovulasyon testı kullandım 18 gun ıkıncısı ınce kırmızı cızgı gordum ıns dogrudur kullanan varsa cwp versın

Ben de laboquick kullanıyorum 2 aydır ve çok memnunumm. 8. gün falan yapmaya başlıyorum (benim süreç 25-27 gün arasında değişiyor) İlk kullandığımda 10. ve 11. günler pozitifti ve T çizgisi C çizgisinden daha koyuydu diyebilirim. Onun öncesinde yani 8. ve 9. günlerde T çizgisi silikti. 12. gün yaptıgımda tekrar silikleşmeye başladı. Sonra bir de 5-6 gün sonra arada yaptım testi kontrol etmiş olmak için yine silikti. Bu ay da 12. ve 13. günlerde T çizgisi net ve koyuydu. Yani bu ay herhalde 27. günde olacam regl diye düşündüm. Çünkü 10. ve 11. gün pozitif çıktığında 25 gün sonra tam 26. günün sabahı reg olmuştum. Bu da testi doğruluyor.
Sen kaçıncı gün başladın yapmaya canım ? Ve kaç gündür yapıyorsun? Belli kuralları var onlara uyarak yapıyorsun dimi? Sabah ilk idrarla olmayacak ve test öncesi 3-4 saat sıvı alınmayacak vs..Prospektüsünü iyi oku, bir de orda yazıyor hangi gün yapmaya başlaman gerektiğini de iyi hesapla..

arkadaşlar ben Laboquick adlı ovu. testini kullanıyorum int. almıştım. güvenilir midir acaba kullanan varmı? bir de ikinci çizgi ilk çizgi kadar kopkoyu oluyor mu herzaman?bende hala öyle olmadı adete1 haftavar.

ordamısınız kımse varmı galenık marka ovulasyon testı kullandım 18 gun ıkıncısı ınce kırmızı cızgı gordum ıns dogrudur kullanan varsa cwp versın

Ben de laboquick kullanıyorum 2 aydır ve çok memnunumm. 8. gün falan yapmaya başlıyorum (benim süreç 25-27 gün arasında değişiyor) İlk kullandığımda 10. ve 11. günler pozitifti ve T çizgisi C çizgisinden daha koyuydu diyebilirim. Onun öncesinde yani 8. ve 9. günlerde T çizgisi silikti. 12. gün yaptıgımda tekrar silikleşmeye başladı. Sonra bir de 5-6 gün sonra arada yaptım testi kontrol etmiş olmak için yine silikti. Bu ay da 12. ve 13. günlerde T çizgisi net ve koyuydu. Yani bu ay herhalde 27. günde olacam regl diye düşündüm. Çünkü 10. ve 11. gün pozitif çıktığında 25 gün sonra tam 26. günün sabahı reg olmuştum. Bu da testi doğruluyor.

Sen kaçıncı gün başladın yapmaya canım ? Ve kaç gündür yapıyorsun? Belli kuralları var onlara uyarak yapıyorsun dimi? Sabah ilk idrarla olmayacak ve test öncesi 3-4 saat sıvı alınmayacak vs..Prospektüsünü iyi oku, bir de orda yazıyor hangi gün yapmaya başlaman gerektiğini de iyi hesapla..

Tebrikler ve hayırlı olsun şeker ! Darısı hepimizin başına inşallah :))

Kızlar selam,
ben iyileşemedim hala...2 haftadır devam ediyor hastalığım (grip) aralıklarla...Ama 3-4 gündür sürekli öksürüyorum ama içim dışıma çıkıyor adeta, geceleri uyutmuyor, dün yine acil doktora gittim, geniz akıntısı vs dedi...İsterseniz antibiyotik başalyın, yoksa toparlanamayacaksınız dedi..ben de içmemekte direndim ama dün gece öksürükten boğuluyor gibi oluca eşim zorla içirdi..Aslında bu ay hamiş olabilirim diye içmek istemiyordum ama eşim de haklı olaak, şimdi iyileşemezsen öbür aya da sıkıntı çekebiliriz diyor...Doktora söyledim tam ovülasyon günü ilişki oldu ve bu geçen salı günüydü diye, o da daha basit bir antibiyotik yazdı ve isterseniz kan testi yaptırın dedi...Ama daha 7. gündeyim, dolayısıyla net çıkmayabilir kantestinde diye yaptırmadım ben de...Cok kötü hissediyorum, düşük ihtimal de olsa ya hamileysem ve ilaçlar kullanıyorum :( Eşim de diyor ki, bu kadar öksürmeye zaten çocuk falan ya olmamıştır ya da kalmaz...Vücut direncin cok düşük diyor....O da haklı, inanın öksürürken kasıklarım bile ağrıyordu..
Napim şimdi bilmiyorum ki, antibiyotiği tüm kutu kullanayım mı?

Canımsın suayda aynı şekilde hastaydı, deli gibi öksürüyordu ama o ay hamileymiş meğer:)
Yani bu işler belli olmaz :))

arkadaşlar tekrar merhaba. cumartesi yazmıştım hatırlarsınız ovulasyon testi kıpkırmızıydı acaba olabilir mi diye. bugün gebelik testi yapabildim haftasonu eczaneler kapalıydı. galiba hamileyimmmmm . silik çizgi çıktı ama bariz belli aynı diğer arkadaşın gibi. foto yükleyemedim beceremedim yüklemeyi yoksa gösterecektim. yani demem o ki ovulasyonla hamilelik öğrenilebiliyomuş. hakkımızda hayırlısı. daha kimseye bilmiyo. yarın mı kan testine gideyim muhtemelen 4 HAFTA 1 GÜNLÜK. belirtileri yazıcam size

Allah gönlüne göre versin canım.
İnşallah hamişsindir.

Suayy delirdim meraktan lütfen artık bi ses ver:43:

merhaba kızlar nasılsınız

ya ben bugün suay ı dahada merak etmeye balaıdm kımse de telefon numarası yok mu

bi arasak...bizim eskı topikte hep no larımız vardı arıyorduk ınsallah hersey yolundadır

işleri odlugu ıcın gelemıyodur ınternet kopuktur ınsallahh ondandır yoksa neden gelemsın kı :26: :26: :26:

merhaba kızlar nasılsınız

ya ben bugün suay ı dahada merak etmeye balaıdm kımse de telefon numarası yok mu

bi arasak...bizim eskı topikte hep no larımız vardı arıyorduk ınsallah hersey yolundadır

işleri odlugu ıcın gelemıyodur ınternet kopuktur ınsallahh ondandır yoksa neden gelemsın kı :26: :26: :26:

Ayshecim sadece mail adresi var ne yazık ki cevap vermiyor.Özel mesaj bile attım ama ses yok.Aklım hep onda :43:
Umarım önemli bişey yoktur ve işleri yoğundur:(

Kısa zamanda bize ulaşır inşallah:43:

ben bu ayın 14ünde başladım kullanmaya.ama benim düzensiz oluyor. her ay geç oluyor.bazen 30 günde bir bazen 35 günde bir o yüzden kestiremiyorum ne zaman yumurtlayabilrirm.en son 27 nisanda regl olmuştm.kurallarnı okudum ve uyguluyorum aynen ama bakalım bekliyim biraz daha.

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]Sat
[/TD]
[TD]Bat
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Kacinci ay
[/TD]
[TD]Şehir
[/TD]
[TD]Kaçıncı Çocuk
[/TD]
[TD]Sonuc olacak ins stres yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GurbetGuzeli
[/TD]
[TD]04 mayis
[/TD]
[TD]01 haziran
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]8. ay
[/TD]
[TD]isvicre
[/TD]
[TD]5.
[/TD]
[TD]
:50:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]17 ocak
[/TD]
[TD]17 subat
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]16.ay
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]:49:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fbetuly
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[TD]11mayis
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]6.ay
[/TD]
[TD]yalova
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]istanbulizmir
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]19 mart
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.ay
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gLssHh
[/TD]
[TD]16 ocak
[/TD]
[TD]12 subat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]6.ay
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgen
[/TD]
[TD]20 subat
[/TD]
[TD]16 mart
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]3.ay
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]krdy
[/TD]
[TD]21 subat
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]3.ay
[/TD]
[TD]bursa
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cerol
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_balim_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034
[/TD]
[TD]15 subat
[/TD]
[TD]17 mart
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]8.ay
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efesude
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]03 mart
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]kanada
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepfaz
[/TD]
[TD]17 subat
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suay82
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[TD]10 mayis
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]8.ay
[/TD]
[TD]ankara
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belfü
[/TD]
[TD]03 mayis
[/TD]
[TD]05 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NarMik
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[TD]11 mayis
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]2. ay
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]5.
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Emos61
[/TD]
[TD]09 mayis
[/TD]
[TD]06 haziran
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]7.
[/TD]
[TD]Istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ay_she
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[TD]10 mayis
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]4.
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MDK55
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[TD]14 mayis
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]1.
[/TD]
[TD]samsun
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angellllllllll
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[TD]14 mayis
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]1.
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hi_girl
[/TD]
[TD]08 nisan
[/TD]
[TD]03 mayis
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]4.
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arslan07
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[TD]19 mayis
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Izmir
[/TD]
[TD]Ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayalimsin1
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[TD]09 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.
[/TD]
[TD]Danimarka
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylemsevcan
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[TD]30 mayis
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedser
[/TD]
[TD]06 mayis
[/TD]
[TD]06 haziran
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meydeydey
[/TD]
[TD]21 nisan
[/TD]
[TD]21 mayis
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sanırım tekrar yumurtluyorum , az evvel test yaptım ikinci çizgi çok yakındı ilk çizgiye.
6-7 gibi tekrar yapmayı planlıyorum.Eğer daha koyuysa yarın çatlayacaktır.
Dünü değerlendirdiğime göre önümüzdeki günlerde de çalışmaya devam.

Suay lütfen ses verr :43::43::43::43::43:

$22052012832.jpg

kızlar şu testlerime bir bakarmısınız yahu kafam iyice karıştı :44: adetimin 11. gününden itibaren başladım yapmaya en son bugün yaptım .bu konuda uzman olan birinden yorum almak istiyorum :9:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 424705

kızlar şu testlerime bir bakarmısınız yahu kafam iyice karıştı :44: adetimin 11. gününden itibaren başladım yapmaya en son bugün yaptım .bu konuda uzman olan birinden yorum almak istiyorum :9:

Canım çok uzman olduğumu söyleyemem ama 11. ve 15.gün çizgiler oldukça koyu sanırım bu tarihlerde yumurtlama olmuş yani 24-36 saat arasında.
Daha detaylı bilenler varsa elbet yardımcı olurlar:38:

hemen hemen aynı zamanlarda hamiş kalmışız kızlar rabbime emanetiz hepimiz bende ovulasyon testiyle hamile kaldım ilk denemede tuttu ilk düşükten sonra insan bıraz korkuyor içim ancak kalp atışlarını ve bebişimi görünce rahatlıycak birde kpss ye hazırlanıyorum kafam çok dagıldı ama herşeye rağmen onun var olduğunu bilmek bile çok güzel şükürler olsun binlerce kez rabbime :)

selam benide eklermisiniz tabloya .)) nisan 23 de adte oldum sonraki mayıs 23 bat 32 şu anda beklemedeyim hiç çocuğum yok yaklaşık 11 aydır beklemedeyiz :)):50:

Back