• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Hakkımız da hayırlı olsun güzelim :)

Çok sinir bozucu bir durum.Bütün gece dişlerini sıkarak uyuduğumu bilirim sinirden.
Kaderimiz de varsa bişekilde olacaktır tatlım.
İçini ferah tut

ya evet çok sinir tekbaşıma çabalıyorum .keşke erkeklere ihtiyaç duymadan yapılabilse

al camdan disari at o kocayi hem bebk isterler hemde uyurlar yaa

tatlim aslinda ole kiipkirmizi bir kan gelmedi acikcasi pembe geldi ilk once sonrasinda sadece ip gibi beyaz akintida kan vardi
pamuk koydum akintiyi takip etmek icin valla tahmini yumurtlama gunumden saydim 8. gun yerlesme olabilirmi
bilemiyorum
bide sivilce cikmadi adet belirtisi olmadi yaniii
basim agrirdi
bacaklarim agrirdi
karnim agrirdi hic birini yasamdim ben bakalim zamn herseyi ilaci bekliycem

aynen çok sinirim bozdu atıcam bigün camdan...inşallah geceleri uyku tutmaz gıcık şey

bir gün nasıl hamile kalırm diye araştırırken senin ovulason testiyle hamile kalma topiğini gördüm ve bugün bu mutluluğu yaşama şansını rabbim bana senin vasıtanla verdi senin duacınım ve takipçinim :)

regl olmuşsun üzme kendini canım hayırlı zamanda hayırlısını versin rabbim

bende bişey danışmak istiyorum 18 mayısta bhcg değerim 81,7 bugün ise 3245.98 çıktı dr 15 gün sonra başka bir dr git dedi (çünkü ben ölçümleri semt polikliğinde yaptırdım ve cihaz yok elinin altında dr nin) 2 haftalık falan dedi ağır kaldırma dikkat et falan ben anlamadım ya internetteki hesaplayıcılarda 4+5 görünüyor garantiye mi almak istedi acaba keseyle kalp atışını görmemi sizce 1 hafta sonra dr gitmelimiyim ne dersiniz

kızlar 4 hafta 3 günlükken gittim ama görünmedi kese de ortalama kan değerim 800 civarında olacağı için doktorum erken dedi. yarın sabah gideceğim inşallah görebilirim. normalde evhamlıyımdır inşallah sorunsuz devam eder... sabahları çok etkiliyo şimdiden beni. kalbim çok hızlı çarpıyo. doktorum bunlar olabilir dedi bende artık ona yoruyorum. sürekli yatmak istiyorum sanki oturunca rahat olamıyorum. hala inanamıyorum.. Allahım hepimiz için en hayırlı şeyleri nasip etsin.. meydeydey sen kan vermişsin İnşallah güzel sonuçlar alıcaz bebeişlerimizide görücez canım. sen de değişiklik var mı canım. hepiniz Allaha emanet olun...

ole kipkirmizi bir kan gelmedi acikcasi ......
pembe geldi ilk once sonrasinda sadece ip gibi beyaz akintida kan vardi .............
pamuk koydum akintiyi takip etmek icin valla tahmini yumurtlama gunumden saydim 8. gun yerlesme olabilirmi
bilemiyorum
bide sivilce cikmadi adet belirtisi olmadi yaniii
basim agrirdi
bacaklarim agrirdi
karnim agrirdi hic birini yasamdim ben bakalim zamn herseyi ilaci bekliycem
bide 20. gun ya 6 gun varrrrr adetimeee:ssz:

İnşallah yerleşmedir canım:)

ya evet çok sinir tekbaşıma çabalıyorum .keşke erkeklere ihtiyaç duymadan yapılabilse

Geçecek hepsi tatlım.Ben en son açık açık konuştum.Dedim bi karar verelim en azından ben tek başıma uğraşıp yıpranmayayım.
Şimdi daha iyi ama hiç çocuk için hissi yapmıyorum.Söylemiyorum da bişey.Bende uzağım çocuk fikrinden zaten.Bol bol ilişki oluyor sadece.
Sen al karşına konuş tatlım

bir gün nasıl hamile kalırm diye araştırırken senin ovulason testiyle hamile kalma topiğini gördüm ve bugün bu mutluluğu yaşama şansını rabbim bana senin vasıtanla verdi senin duacınım ve takipçinim :)

bende bişey danışmak istiyorum 18 mayısta bhcg değerim 81,7 bugün ise 3245.98 çıktı dr 15 gün sonra başka bir dr git dedi (çünkü ben ölçümleri semt polikliğinde yaptırdım ve cihaz yok elinin altında dr nin) 2 haftalık falan dedi ağır kaldırma dikkat et falan ben anlamadım ya internetteki hesaplayıcılarda 4+5 görünüyor garantiye mi almak istedi acaba keseyle kalp atışını görmemi sizce 1 hafta sonra dr gitmelimiyim ne dersiniz
dualar karsilikli gulum cok cok sagol benide unutmayip dualarina kattigin icin.... vesile olduk vesselam ins sonuna kadar gider ve melegini kucagina alirsin cnm saglicakla huzurla
degerin cok guzel yukselmis masAllah cnm adetin en son ne zamandi iki haftalik gibi durmuyor sonuc.... daha buyuk gibi bu saglikli oldugunada isaret gulum endiselenme adet tarihinden itibaren hesapla sen 6. hafta git dr hem keseyi hemde bebegi gorursun cnm dualrim seninle habersiz birakma bizi

kızlar 4 hafta 3 günlükken gittim ama görünmedi kese de ortalama kan değerim 800 civarında olacağı için doktorum erken dedi. yarın sabah gideceğim inşallah görebilirim. normalde evhamlıyımdır inşallah sorunsuz devam eder... sabahları çok etkiliyo şimdiden beni. kalbim çok hızlı çarpıyo. doktorum bunlar olabilir dedi bende artık ona yoruyorum. sürekli yatmak istiyorum sanki oturunca rahat olamıyorum. hala inanamıyorum.. Allahım hepimiz için en hayırlı şeyleri nasip etsin.. meydeydey sen kan vermişsin İnşallah güzel sonuçlar alıcaz bebeişlerimizide görücez canım. sen de değişiklik var mı canım. hepiniz Allaha emanet olun...

cbnm endiselenme henuz kucuk bebgin kesede gorunmez en garanti 6. haftada hem kalb atisi hemde kese gorunur kisiden kisyede degisir bu durum erken gorende varda evham yapma icin rahat olsunnn

İnşallah yerleşmedir canım:)

Geçecek hepsi tatlım.Ben en son açık açık konuştum.Dedim bi karar verelim en azından ben tek başıma uğraşıp yıpranmayayım.
Şimdi daha iyi ama hiç çocuk için hissi yapmıyorum.Söylemiyorum da bişey.Bende uzağım çocuk fikrinden zaten.Bol bol ilişki oluyor sadece.
Sen al karşına konuş tatlım

belim cok agriyorrrr bakalim bekliycem olmassa onumuzdeki ay insAllahhh

eewet kesinlikle bu konuda gurbetgüzeline çok şey borcluyuz ve umarım hepimiz bebişlerimize sağlıla kavuşuruz.
canım genelde dr.lar keseyi görmeden bişey demezler evet bu degerle hamilesin ama sağlıklı olup olmadıgını keseyi ve kalp atışlarını gördükten snra söylerler net bişey.
6 haftada kese 8 hafta snrada kalp atışları duyulur.ama değerin ilkine göre hesapladım güzel artmış korkma sorun yok.eğer haftaya 6 hafta olursan bence git 7 yi bekleme
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah anne olarak bizlerede dua et.

eewet kesinlikle bu konuda gurbetgüzeline çok şey borcluyuz ve umarım hepimiz bebişlerimize sağlıla kavuşuruz.
canım genelde dr.lar keseyi görmeden bişey demezler evet bu degerle hamilesin ama sağlıklı olup olmadıgını keseyi ve kalp atışlarını gördükten snra söylerler net bişey.
6 haftada kese 8 hafta snrada kalp atışları duyulur.ama değerin ilkine göre hesapladım güzel artmış korkma sorun yok.eğer haftaya 6 hafta olursan bence git 7 yi bekleme
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah anne olarak bizlerede dua et.

estagfirullah cnm ne demek yararlandiysaniz ne mutlu bana
bu aradanasilsin guzelim kac oldu ne kadar kaldi denemeyeeeeee

estagfirullah cnm ne demek yararlandiysaniz ne mutlu bana
bu aradanasilsin guzelim kac oldu ne kadar kaldi denemeyeeeeee

canım benim çokta mütevazisin yaaa :))))
canım benim iyiyim allaha şukur.
aslında korunma süresi bitti ama kocişim yok :(((( yurtdışında iş için ve kasımdan öncede biziim yumurtlamaya denk gelmemiz zor gibi.
kasımda sizden bol destek bekliyorum.birde rahım filmi çektirmem gerek öncesinde.
çünkü muhtemelen bir ay kalacak kocam ve bir yumurtlama döneminde bebişin gelmesi gerek herzamankınden çok destek ve bol dua isticem sizden canlarım.
sizleride yazmasamda takıp ediyorum bir sürü arkadaşımız yeni gelenler dahil hamile kalıyorlar görmek beni umutlandırıyor

yani hamile isem demistim trde olsam coktan yaptimda burada testler pahaliii yaaa

ya ben yanlış mı okudum sen 20.gunde hastanlanmamışmıydın yoksa o yumurtlamamıydı ben mı yanlış okudum.
ay hadi çatlarım güzel haberlerini bekliyorum ama hamile olursan kasımda benımle ilgilenmeyi unutma canımmmmm :)))))
senin ilgilenmen desteğin çok iyi geliyor.o kötü gecen dönemimde özellikle sizler çok destek oldunuz .tekrar teşekkur ederim hepinize.

canım benim çokta mütevazisin yaaa :))))
canım benim iyiyim allaha şukur.
aslında korunma süresi bitti ama kocişim yok :(((( yurtdışında iş için ve kasımdan öncede biziim yumurtlamaya denk gelmemiz zor gibi.
kasımda sizden bol destek bekliyorum.birde rahım filmi çektirmem gerek öncesinde.
çünkü muhtemelen bir ay kalacak kocam ve bir yumurtlama döneminde bebişin gelmesi gerek herzamankınden çok destek ve bol dua isticem sizden canlarım.
sizleride yazmasamda takıp ediyorum bir sürü arkadaşımız yeni gelenler dahil hamile kalıyorlar görmek beni umutlandırıyor

ya ben yanlış mı okudum sen 20.gunde hastanlanmamışmıydın yoksa o yumurtlamamıydı ben mı yanlış okudum.
ay hadi çatlarım güzel haberlerini bekliyorum ama hamile olursan kasımda benımle ilgilenmeyi unutma canımmmmm :)))))
senin ilgilenmen desteğin çok iyi geliyor.o kötü gecen dönemimde özellikle sizler çok destek oldunuz .tekrar teşekkur ederim hepinize.

cnm cok cok sagol o sizin guzelliginiz
cnm destek vermemmi ins sonuna kadar beraber buyutucez bebeklerimizi insAllahhh
Allah cabucak bebegini sana yollar cnmm

cnm bnm satim 4 mayis bnm adet olmam gereken tarih ise 30 mayis falan ...yumurtlama 16-17 si falandi hani adetin uzerinden henuz 20 gun gecti lekelenme oldu dun gece (iliski uzerinden ise 8 gun gecti)birazda sabah ama sabahtan beridir gelen giden yok bakalim belim muthis agriyor ama bunuda belirteyim,,,,,, bekliycem bakalim umudla umudsuzluk arasinda gidip gelyiorum cnm
hakkimizda hayirli zamanda gelsin ins

Son düzenleme:
cnm cok cok sagol o sizin guzelliginiz
cnm destek vermemmi ins sonuna kadar beraber buyutucez bebeklerimizi insAllahhh
Allah cabucak bebegini sana yollar cnmm

cnm bnm satim 4 mayis bnm adet olmam gereken tarih ise 30 mayis falan ...yumurtlama 16-17 si falandi hani adetin uzerinden henuz 20 gun gecti lekelenme oldu dun gece (iliski uzerinden ise 8 gun gecti)birazda sabah ama sabahtan beridir gelen giden yok bakalim belim muthis agriyor ama bunuda belirteyim,,,,,, bekliycem bakalim umudla umudsuzluk arasinda gidip gelyiorum cnm
hakkimizda hayirli zamanda gelsin ins

dur panık ,stres, heyecan yok, sabret bence 1 hafta daha .
inşallah yerleşme lekelenmesıdır diyelim dualarım seninle sağlıkla gelsin yiğenimiz :)

cnm ins gebelige isaqrettirrr eger test yapcam bnm silik te olsa cikar 9 gun gecti bile yumurtlamadan

yani hamile isem demistim trde olsam coktan yaptimda burada testler pahaliii yaaa

Tatlım bugün nasılsın.Devamm mı regli

Ben hala devam ediyorum teste bugün 2.çigi daha koyulmuş.

Suay ne yaptı acaba uzun zaman oldu haber almayalı.Umarım herşey yolundadır.

Tatlım bugün nasılsın.Devamm mı regli

Ben hala devam ediyorum teste bugün 2.çigi daha koyulmuş.

Suay ne yaptı acaba uzun zaman oldu haber almayalı.Umarım herşey yolundadır.

AnlasilaN ben adet bitimi yumurtladim 14 gun sonra adet oldum
Normal adet oldum kizlar onumuzdeki ayy bakalim ne olur
Temuzda kalirsamda bnm icin iyi izine gidecegim yolculuk falan derken 3 gun gelis gidis
Yorulucam donustede hamile kalmak mantikli kalabilirsem dabi
Ama calismaya devam kismet

Canım sen bugün sonuçlarını alacaktın.Meraktayım :)

Az Evvel lavaboya gittim çamaşırımda kahverengi leke vardı ve de pembe bi akıntı geldi.
Ovülasyon testlerine devam ediyorum bugün neredeyse birebir.
Reglim ctesi :(

Back