- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.461
Yarim gun calisaya basladim kizlar buroda ogleden sonralari giremeyebirim
Suay in birseyi yoktur umarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam benide eklermisiniz tabloya .)) nisan 23 de adte oldum sonraki mayıs 23 bat 32 şu anda beklemedeyim hiç çocuğum yok yaklaşık 11 aydır beklemedeyiz :))
Yarim gun calisaya basladim kizlar buroda ogleden sonralari giremeyebirim
Kızlar yoksunuz ortalarda Çok boş kaldı buralar:44:[/QUO
evet aynen katiliyorum...
bence ovulasyon gununu ihmal etmekırmızılar gitti çalışmalara başlasam mı.ovulasyon testide yapmak istemiyorum kafam hep acaba yumurtladımmı yumurtlıcam mı demekten allak bullak oldu:18::18:
kırmızılar gitti çalışmalara başlasam mı.ovulasyon testide yapmak istemiyorum kafam hep acaba yumurtladımmı yumurtlıcam mı demekten allak bullak oldu:18::18:
Kızlar yoksunuz ortalarda Çok boş kaldı buralar:44:[/QUO
evet aynen katiliyorum...
Sanırım herkes yoğun şu sıralar
İnşallah kuzucum hamişsindir.
Test yaptın mı hiç peki
Eki Görüntüle 424705
kızlar şu testlerime bir bakarmısınız yahu kafam iyice karıştı :44: adetimin 11. gününden itibaren başladım yapmaya en son bugün yaptım .bu konuda uzman olan birinden yorum almak istiyorum
Eki Görüntüle 426369
kızlar alıntı yapdığım eski mesajımı okuyanınız vardır , aklım karıştıda tekrar sizlere danışmak , fikir almak istedim az önce bir test daha yaptım ( yukarda) bugün adetimin 18. günü testime bakarsanız T çizgisinin C den daha koyu hatta kopkoyu olduğunu görürsünüz bu ne demek oluyo :S offf
arkadaşlar benim sat 27 nisandı.ovulasyon testini 18. gün yapmaya başladım ve o zamandan beri hiç T çizgisi Cden koyu olmadı.adetime de 6,7 gün kaldı.sizce 18.günden önce mi yumurtlama olmuştur geç mi kaldım??
sedser persembe ve pazar gunu olan testler sanki cizgiler daha koyu gibi degil mi?