ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Yarim gun calisaya basladim kizlar buroda ogleden sonralari giremeyebirim
Suay in birseyi yoktur umarim

Suaydan gelen mesaj :
canım benkm seni merakta bıraktığım için ,özürdilerim beni pazar acile kaldırdılar kanaman oldu bugün cıktım hastaned
en bebeğimiz gözükmedi 5mm kesesini gördük kanda 851 çıktı dr 2 hafta sonra gel dedi kanamam durdu rabbime şükürler olsun ilaç tedavisi uyguladılar 10 gün rapor aldım suanda sen merak etmişsindir diye koçişin ceblnden giriyorum hepiniz dua edin ne olur kızlara söyle meleğim benim topiğede?yaz kuzum diğer topiğide yaz dualarını eksik etmesinler meleğim ay-she söyle listeyle ilğilensin senl seviyorum allaha emanet ol

Kızlar suayım zor bir zaman geçiriyor ve bizden sadece dualarımızı bekliyor

Allahim su gunlerin su mubarek gunlerin hatirina
Bebegini sana bagislasin ins
Saglicakla kucagina al amin

Belfum sagol buro zaten bana ait
Isleri hafifletmek adina yarim gunde olsa calismaya karar verdim cnm Allah kolaylik versin herkese

kırmızılar gitti çalışmalara başlasam mı.ovulasyon testide yapmak istemiyorum kafam hep acaba yumurtladımmı yumurtlıcam mı demekten allak bullak oldu:18::18:

kırmızılar gitti çalışmalara başlasam mı.ovulasyon testide yapmak istemiyorum kafam hep acaba yumurtladımmı yumurtlıcam mı demekten allak bullak oldu:18::18:

Eğer düzenli ilişki sağlayabilceksen yapma tatlım.Ama olmayacak gibiyse ovülasyondan kesin yararlan.

Eki Görüntüle 426369
kızlar alıntı yapdığım eski mesajımı okuyanınız vardır , aklım karıştıda tekrar sizlere danışmak , fikir almak istedim az önce bir test daha yaptım ( yukarda) bugün adetimin 18. günü testime bakarsanız T çizgisinin C den daha koyu hatta kopkoyu olduğunu görürsünüz bu ne demek oluyo :S offf

arkadaşlar benim sat 27 nisandı.ovulasyon testini 18. gün yapmaya başladım ve o zamandan beri hiç T çizgisi Cden koyu olmadı.adetime de 6,7 gün kaldı.sizce 18.günden önce mi yumurtlama olmuştur geç mi kaldım??

ben bu testlere guvenemiyorum ya en guzeli dijital olanlar direk bugun yada yarin diye belirtiyor...bunlarda neredeyse cogu cift cizgi gibi tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…