Kızlar selam,
ben iyileşemedim hala...2 haftadır devam ediyor hastalığım (grip) aralıklarla...Ama 3-4 gündür sürekli öksürüyorum ama içim dışıma çıkıyor adeta, geceleri uyutmuyor, dün yine acil doktora gittim, geniz akıntısı vs dedi...İsterseniz antibiyotik başalyın, yoksa toparlanamayacaksınız dedi..ben de içmemekte direndim ama dün gece öksürükten boğuluyor gibi oluca eşim zorla içirdi..Aslında bu ay hamiş olabilirim diye içmek istemiyordum ama eşim de haklı olaak, şimdi iyileşemezsen öbür aya da sıkıntı çekebiliriz diyor...Doktora söyledim tam ovülasyon günü ilişki oldu ve bu geçen salı günüydü diye, o da daha basit bir antibiyotik yazdı ve isterseniz kan testi yaptırın dedi...Ama daha 7. gündeyim, dolayısıyla net çıkmayabilir kantestinde diye yaptırmadım ben de...Cok kötü hissediyorum, düşük ihtimal de olsa ya hamileysem ve ilaçlar kullanıyorum
Eşim de diyor ki, bu kadar öksürmeye zaten çocuk falan ya olmamıştır ya da kalmaz...Vücut direncin cok düşük diyor....O da haklı, inanın öksürürken kasıklarım bile ağrıyordu..
Napim şimdi bilmiyorum ki, antibiyotiği tüm kutu kullanayım mı?