- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.421
Kızlar günaydın...:)) bugün içim kıpır kıpır.
Kırmızılar gelmedi dün günüydü. Bugün bir hamilelik testi dah yaptım sonucu:
Eki Görüntüle 423373
Kan testini birkaç gün sonra yaptıracağım tahmini cuma. İnşallah kanda da çıkar ve sağlıklı şekilde bu yolda ilerlerim.
Eki Görüntüle 423373
Kan testini birkaç gün sonra yaptıracağım tahmini cuma. İnşallah kanda da çıkar ve sağlıklı şekilde bu yolda ilerlerim.
cnm kullan birsey olmazzzzzKızlar selam,
ben iyileşemedim hala...2 haftadır devam ediyor hastalığım (grip) aralıklarla...Ama 3-4 gündür sürekli öksürüyorum ama içim dışıma çıkıyor adeta, geceleri uyutmuyor, dün yine acil doktora gittim, geniz akıntısı vs dedi...İsterseniz antibiyotik başalyın, yoksa toparlanamayacaksınız dedi..ben de içmemekte direndim ama dün gece öksürükten boğuluyor gibi oluca eşim zorla içirdi..Aslında bu ay hamiş olabilirim diye içmek istemiyordum ama eşim de haklı olaak, şimdi iyileşemezsen öbür aya da sıkıntı çekebiliriz diyor...Doktora söyledim tam ovülasyon günü ilişki oldu ve bu geçen salı günüydü diye, o da daha basit bir antibiyotik yazdı ve isterseniz kan testi yaptırın dedi...Ama daha 7. gündeyim, dolayısıyla net çıkmayabilir kantestinde diye yaptırmadım ben de...Cok kötü hissediyorum, düşük ihtimal de olsa ya hamileysem ve ilaçlar kullanıyorumEşim de diyor ki, bu kadar öksürmeye zaten çocuk falan ya olmamıştır ya da kalmaz...Vücut direncin cok düşük diyor....O da haklı, inanın öksürürken kasıklarım bile ağrıyordu..
Napim şimdi bilmiyorum ki, antibiyotiği tüm kutu kullanayım mı?
arkadaşlar tekrar merhaba. cumartesi yazmıştım hatırlarsınız ovulasyon testi kıpkırmızıydı acaba olabilir mi diye. bugün gebelik testi yapabildim haftasonu eczaneler kapalıydı. galiba hamileyimmmmm . silik çizgi çıktı ama bariz belli aynı diğer arkadaşın gibi. foto yükleyemedim beceremedim yüklemeyi yoksa gösterecektim. yani demem o ki ovulasyonla hamilelik öğrenilebiliyomuş. hakkımızda hayırlısı. daha kimseye bilmiyo. yarın mı kan testine gideyim muhtemelen 4 HAFTA 1 GÜNLÜK. belirtileri yazıcam size
canım evet dikkat etmiştim. Ovu testlerinden aldım, kullandım. Ben geç yumurt. Biliyordum meğer daha erkenmiş. Eğer denemediysen sende al o testlerden ve dene faydasını görüeceksin inşallah. Benim kullandığım test core test'ti.
ordamısınız kımse varmı galenık marka ovulasyon testı kullandım 18 gun ıkıncısı ınce kırmızı cızgı gordum ıns dogrudur kullanan varsa cwp versın
annecigim ben geliyorum diye bagiriyor testin cnmm gozunaydin bizlere umud oldun valla hadi bakalim darisi bizlereee
tebrikler canım... kan sonucunda umduğun gibi çıkar inş hayırlısı olsun rabbimden dilerim..
Tebrikler canımmmmm...Hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah ! :)
Eki Görüntüle 423373
Tebrikler canımmmmm...Hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah ! :)
Eki Görüntüle 423373
cnm eczaneden mi aldın yoksa netten mi bn almayı düşünüyom ama nette bulmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?