• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Gerçekten herşeyin kader de varsa olacağına inanıyorum.Bu yüzden olacağı varsa olur.Sen barışır barışmaz zamanı boşa geçme gülüm.Topiğimiz durmasın devam etsin.Hep mutlu olalım inşallah:)

Kuzucum sende bugün durumlar nasıl.Görüşemedik, yiğenim nasıl.Yarın doktora gidiyosun aklım sende valla.

canım benim anlamıyorum ki bu adamları benim adam da alışkanlık oldu artık.Nedense hepte tam gününde yapıyor bu işi.Hayırlısı dilemekten başka çarem yok.
Yoksa çok etkileniyorum.Tüm ay bugünü bekle sonra elin boş geç.Neden adamın tribi yüzünden.

valla meleğim bende bir değişiklik yok çok şükür ne midem bulanı ne başım dönüyo :nazar: tek sıkıntım ara ara kasık ağrısı ve 2 gündür uyku eğilimliyim bizim :emir_bebek:ufaklık inş. benı üzmeden böyle gider kuzucum evet yarın bebişi görcez ben sana koçişim cebinden mail atarım bir aksilik olmazsa teyzesi :16::54: bide benım göbiş çıktı ya erken değilmi nıye fırladı su içsem wc koşuyorum 2 dakıka tutamıyorum :17::9::9:

o zaman tüm ay yapmamak gerek sadece yumurtlama günlerinde yüz verelimde o günler yapalım:9::9::9: bu ay baskı yapıcam sabah olsun diye sabah spermler daha hareketli oluyomuş bide öyle dnicem bakalım ne sorunlar çıkıcak daha

Canım ben öyle yaptım da olmadı, daha da inat oluyor bu sefer.
Hiç önermem sen ilgilenip mecburen tırmancan üstüne.Ben akşam öyle yapcam :52:

valla meleğim bende bir değişiklik yok çok şükür ne midem bulanı ne başım dönüyo :nazar: tek sıkıntım ara ara kasık ağrısı ve 2 gündür uyku eğilimliyim bizim :emir_bebek:ufaklık inş. benı üzmeden böyle gider kuzucum evet yarın bebişi görcez ben sana koçişim cebinden mail atarım bir aksilik olmazsa teyzesi :16::54: bide benım göbiş çıktı ya erken değilmi nıye fırladı su içsem wc koşuyorum 2 dakıka tutamıyorum :17::9::9:

Kuzucumm şükürler olsun, hep sıkıntısız devam etsin inşallah.
Tamam mailini beklicem sabırsızlıkla :)) Aklım sende dualarım da
Göbüş toparlanır daha yeni alışıyor bebişe, şişkinlik yapmıştır belki, sen içini ferah tut kuzucum.
Öptüm çokk yanacıklarından:54::54::54:

$2012-05-18 17.26.37.jpg kızalr testlrime bakarmısınız bi adetimin 11. 12. günü iki test yaptım hata varmı diye en sonuncusunuda az önce yaptım pek anlamadım. 28 günde bir adet oluyorum normalde 20 mayıs yumurtlama günüm olarak hesaplanıyo ama çizgi gittikçe silikleşiyor bu arada sadece 11. günü değerlendirdik. :1:

Canım soğan kürü rahim duvarını daha da inceltiyormuş..benim rahim duvarım da çok incelmiş zaten..O yüzden yapmadım soğan kürünü..
Tuh yaaaa hayirlisi olsun gulum
Arkadaşlar merhaba,

Bir haftadır falan giremiyordum hiç foruma...Çok hasta oldum :( İnanın halen devam ediyor, grip gibi birşeyler ama 1 haftadır yataklardayım...Öksürmekten ciğerlerim çıkacak gibi....Sesim deseniz hiç çıkmıyor ! Eşim de aynı şekilde...O antibiyotiğe başladı mecburen, tehlikeliymiş biraz onunkisi..
Bir de evde misafir vardı yurtdışından...Hiç ama hiç dinlenemedim, valla canım çıktı...
Bu arada salya sümük ovülasyon testi yaptım..Geçtiğimiz ay 10. ve 11. günlerde pozitifti. Bu ay ise 12. ve 13. günlerde pozitif çıktı.
Aslında normal, ben bazen 25 bazen 26 bazen de 27 günde bir regl oluyorum.
Acaba hangi gün yumurtlama oldu bilmiyorum. 13. gün akıntım iyice uzundu. Hastalıktan kolumu bile kıpırdatamıyordum tabi ateşim de çok yüksekti. Yani çalışma yapamadık :(
Bir tek 9. gün bebek için değil de kendimiz için birlikte olmuştuk. Bir de o hastalığımın tavan yaptığı bir sabah 13. gün sabah ve 14. gün akşam. Birlikte olduk ama öylece sızmışım ben, ayakları havaya dikmek olsun, popo altına yastık koymak olsun, hiç bir ritüel yapılamadı. Öylece uyuyakalmışım. Zaten eşimin dediğine göre ondan birşey gelmemiş bile olabilirmiş, hiçbirşey hisssetmemiş, okadar sıcaktı ki içerisi vücut ısından, bu ısıda yaşamaz spermler dedi...Ölçtüm 37.8 falandı..
Anlayacağınız ben bu ayı da kaçırdım galiba...Gerçi allah bilir, hiç birşey belli olmaz tabi ama maili yazarken bile öksürüyorum, bir sürü de ilaç bitki çayı vs içtim :( antibiyotik almayim diye...Doktor da vermedi zaten..
Anlacağınz durum böyle...Buarada ben üzülüyordum ya hani çok bebek niye olmuyor 4-5 aydır diye....İnanın hastalıktan hiçbirşey gözüm görmedi..Gerçi sağlıklıyken herşeye dikkat ederek yaptığımız da da birşey olmamıştı sonuçta anladım ki gerçekten artık kasmayacağım, kendi haline bırakacağım...Bunu tecrübe etmiş oldum !
Herşey doğal akışında güzel...

Buarada ben en son mesaj yazdığımda 194. sayfalarda falanmışız. Baya bi entry olmuş, okumaya çalışacağım hepsini geriye dönük..
cok cok gecmis olsun cnm hicde belli olmaz bu isler bakarsin minik kelebek cikar gelir

Eki Görüntüle 421702 kızalr testlrime bakarmısınız bi adetimin 11. 12. günü iki test yaptım hata varmı diye en sonuncusunuda az önce yaptım pek anlamadım. 28 günde bir adet oluyorum normalde 20 mayıs yumurtlama günüm olarak hesaplanıyo ama çizgi gittikçe silikleşiyor bu arada sadece 11. günü değerlendirdik. :1:
Cnm ilk test yumurtlamaya yakin duruyor ne zaman yaptin. Onu sen

Tuh yaaaa hayirlisi olsun gulum
cok cok gecmis olsun cnm hicde belli olmaz bu isler bakarsin minik kelebek cikar gelir

Cnm ilk test yumurtlamaya yakin duruyor ne zaman yaptin. Onu sen
çarşamba günü yaptım canım adetimin 11. günüydü. ama bekleyince rengi sararıp solmuş normalde öyle değildi :32:

kızlar dün tam 5+0 iken gittim doktora keseyı gordum cok sukur doktor alttan bakmak istemedı

üstten bakalım gozukmezse bakarız dedi ama çok net gozuktu baya buyumus yanı kese üstten göründüğüne göre

son adet tarıhınle gayet uyumlu kese boyu güzel gelişiyo :nazar: :nazar: :nazar: dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi

darısı diğer hamıslerın basınaaaa :32: :32: :32:

hayırlı olsun ayşecim hamile misin..Allah nazarlardan saklasın..sağlıklı sıhhatli doğsun ve doğur:52:darısı da başıma..:52:

evet canım cok sukurr hamıleyım amınnn ınsallahhhhh :) amın darısı basına canım :)

kızlar günaydın.. bende bi kaç aydır ovulasyon testi kullanıyorum. bugün adet olmam gerekiyo daha olmadım bende ovulasyon testi yaptım sabah ilk idrar ama ikinci çizgi ilkinden baya koyu ovulasyon gününde ki gibi. gebelik testim yok. n e bileyim bi umut doğdu ama inşallah hayırlısı olur. bu arada hamile bütün arkadaşlara Allahım hayırlısıyla sağlıkla mutlu huzurlu bi doğum, evlat nasip etsin. hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin...

Kizlar dun esim kOltukta uyuya kaldi
Bnm ufaklikta kormus yanima geldi beraber uyuduk esimde gece geldi bakti oglan var sole solene gitti koltuga yatti
Anliycniz barismadik biz:) yumurtada kacti:(

kızlar günaydın.. bende bi kaç aydır ovulasyon testi kullanıyorum. bugün adet olmam gerekiyo daha olmadım bende ovulasyon testi yaptım sabah ilk idrar ama ikinci çizgi ilkinden baya koyu ovulasyon gününde ki gibi. gebelik testim yok. n e bileyim bi umut doğdu ama inşallah hayırlısı olur. bu arada hamile bütün arkadaşlara Allahım hayırlısıyla sağlıkla mutlu huzurlu bi doğum, evlat nasip etsin. hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı bi evlat nasip etsin...

canim nekadar dogru bilmiyorum ama bende cok okudum adet te yakin ovu testi koyu cikarsa hamislikmis diye,,,,ins hamissindir,,,sabah test alip yapsana ,,sonucuda yaz bizlere,,bakalim bizde ovu testi hikayesi dogru cikiyormuymus diye

Sende sağol canım. dene denemekten zarar gelmez ne de olsa:) zaten spermler 3-4 gün canlı kalıyor insan vücudunda o nedenle inşallah olmuştur. dene tabi..hayırlı haberlerini alırım inşallah.

canım mesajını okudum, cevapta yazdım fakat gönderemedim. yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyormuşum ben :( sen içini ferah tut herşey yolunda bence ;) ayrıca ben bi hastane gidip gebelik kan testi yaptırmak istiyorum dedim, yaptılar. doktoruma gitmedim yani ;) geç döndüğüm için de çok özür dilerim, fırsat bulamadım daha önce ;)

kızlar dün tam 5+0 iken gittim doktora keseyı gordum cok sukur doktor alttan bakmak istemedı

üstten bakalım gozukmezse bakarız dedi ama çok net gozuktu baya buyumus yanı kese üstten göründüğüne göre

son adet tarıhınle gayet uyumlu kese boyu güzel gelişiyo :nazar: :nazar: :nazar: dedi 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi

darısı diğer hamıslerın basınaaaa :32: :32: :32:

evet canım cok sukurr hamıleyım amınnn ınsallahhhhh :) amın darısı basına canım :)

Gözün aydın canım:) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah,gelişmeleri bekliyoruz.

Ovülayon testi ile hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar oldu.Umarım sende onlardan olursun:)

Kizlar dun esim kOltukta uyuya kaldi
Bnm ufaklikta kormus yanima geldi beraber uyuduk esimde gece geldi bakti oglan var sole solene gitti koltuga yatti
Anliycniz barismadik biz:) yumurtada kacti:(

Sağlık olsun diyelim canım.En kısa zamanda barışırsınız inşallah:54:

Suayım yoksun buralarda dün doktora gidecektin hala meraktayım.

Benim bu ay da çok zor.benim adam taş koyuyor.3 gündür tık yok.cuma sabahı test yaptığımda silikti.Demek ki perşembe yumurtladım.Perşembede bişey olmadı.
Çok sıkıldım artık.

Belfim ilk pozitiftrn 24-36 satt icinde yumurta catlar ona gore degerlendir cnmm bnmm
Essek herifle baristik bn laf attim normal konustuk gecede malum saldiriya ugradim:31::30:Yumurtanin kirintisindan birsey kaldiysa ne alaaa:37::40:

Belfim ilk pozitiftrn 24-36 satt icinde yumurta catlar ona gore degerlendir cnmm bnmm
Essek herifle baristik bn laf attim normal konustuk gecede malum saldiriya ugradim:31::30:Yumurtanin kirintisindan birsey kaldiysa ne alaaa:37::40:

Canım sadece yumurtlama öncesi olabildi.Yani bu ay da boş geçti.Bu adamla uğraşmaktan bıktım ben.
Yapacak birşey yok demek benim kaderim de bu.

Back