• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

Kızlaaaaaaaar ben dayanamadım 19 mayısa kadar kan testi yaptırdım bugün ve hamileeeeyiiiiiiiiimmmmmm :52: :52: Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları. İnanın şuan ağlamaktan zor yazıyorum, ilk size söylüyorum. eşime süpriz yapıcam :52:

canım tebrik ederim.isteyen herkese nasip olur inşallah

Kızlaaaaaaaar ben dayanamadım 19 mayısa kadar kan testi yaptırdım bugün ve hamileeeeyiiiiiiiiimmmmmm :52: :52: Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları. İnanın şuan ağlamaktan zor yazıyorum, ilk size söylüyorum. eşime süpriz yapıcam :52:

canım tebrik ederim.isteyen herkese nasip olur inşallah

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]Nick
[/TD]
[TD]Sat
[/TD]
[TD]Bat
[/TD]
[TD]Yaş
[/TD]
[TD]Kacinci ay
[/TD]
[TD]Şehir
[/TD]
[TD]Kaçıncı Çocuk
[/TD]
[TD]Sonuc olacak ins stres yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GurbetGuzeli
[/TD]
[TD]04 mayis
[/TD]
[TD]01 haziran
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]8. ay
[/TD]
[TD]isvicre
[/TD]
[TD]5.
[/TD]
[TD]
:50:

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beklenti
[/TD]
[TD]17 ocak
[/TD]
[TD]17 subat
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]16.ay
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]:49:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fbetuly
[/TD]
[TD]11 nisan
[/TD]
[TD]11mayis
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]6.ay
[/TD]
[TD]yalova
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]istanbulizmir
[/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD]19 mart
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.ay
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gLssHh
[/TD]
[TD]16 ocak
[/TD]
[TD]12 subat
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]6.ay
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgen
[/TD]
[TD]20 subat
[/TD]
[TD]16 mart
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]3.ay
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]krdy
[/TD]
[TD]21 subat
[/TD]
[TD]21 mart
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]3.ay
[/TD]
[TD]bursa
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cerol
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_balim_
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz034
[/TD]
[TD]15 subat
[/TD]
[TD]17 mart
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]8.ay
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efesude
[/TD]
[TD]31 ocak
[/TD]
[TD]03 mart
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]kanada
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynepfaz
[/TD]
[TD]17 subat
[/TD]
[TD]15 mart
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suay82
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[TD]10 mayis
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]8.ay
[/TD]
[TD]ankara
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]belfü
[/TD]
[TD]03 mayis
[/TD]
[TD]05 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NarMik
[/TD]
[TD]15 nisan
[/TD]
[TD]11 mayis
[/TD]
[TD]39
[/TD]
[TD]2. ay
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD]5.
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Emos61
[/TD]
[TD]09 mayis
[/TD]
[TD]06 haziran
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]7.
[/TD]
[TD]Istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ay_she
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[TD]10 mayis
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]4.
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MDK55
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[TD]14 mayis
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]1.
[/TD]
[TD]samsun
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angellllllllll
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[TD]14 mayis
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]1.
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hi_girl
[/TD]
[TD]08 nisan
[/TD]
[TD]03 mayis
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]4.
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arslan07
[/TD]
[TD]22 nisan
[/TD]
[TD]19 mayis
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Izmir
[/TD]
[TD]Ilk
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hayalimsin1
[/TD]
[TD]13 nisan
[/TD]
[TD]09 haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11.
[/TD]
[TD]Danimarka
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylemsevcan
[/TD]
[TD]26 nisan
[/TD]
[TD]30 mayis
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedser
[/TD]
[TD]06 mayis
[/TD]
[TD]06 haziran
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]2.
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meydeydey[/TD]
[TD]21 nisan[/TD]
[TD]21 mayis[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]2.[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]:18:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]..
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hamile olmayan klamasin cok sukur listemiz iyi gidiyor

gozunaydin olsun cnm bitanem yaaaa cok guzel haber buuuuuuuu:54::52::46::nazar:

vuhuuuuu bir ocak annesi dahaaaaa

hayırlı ugurlu olsun canım sağlıkla kucaklamak nasib olsun ınsallaaahhhhh :52:

tatlım bebek tutunsun diye çünkü riskli bu benım dr. çoğu yapın bırsey olmaz dıyor benım dr. yapma dedı bende ilk kez bu ay yapmadım hamıle kaldım :34:

kuzum benım meleğim yumurtlama günlerin ya senın bu günler akıntı gelecek merak etme sen ayrıca hergün ilşkiye giriyorsun ya canım ondanda acıya bılır benımde olmuştu kuzum içim okadar huzruluki ben sende bu ay bebeiş müjdesi alacağım bak gör hmm ilacı unutma sakın senı cok sevıyorum meleğim yiğenım annesi olacaksın ona göre :16::54:

canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş. :nazar::16::54:

hiç haberim yoktu bende gec dölllenme olur diye nerdeyse son gune kadar devam etmeyi düşünüyordum ben ilk hamileliğimde gunum gecmısken yapmıstm canım yanmıstı neyse zaten ovulasyon testı kullanıyorum bu ay ne zman yumurtladıgm belli 48 saat sonra bekliyorum

Tebrik ederim tatlım Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Ne bereketli ay oldu maşallahh

tatlım bebek tutunsun diye çünkü riskli bu benım dr. çoğu yapın bırsey olmaz dıyor benım dr. yapma dedı bende ilk kez bu ay yapmadım hamıle kaldım :34:

kuzum benım meleğim yumurtlama günlerin ya senın bu günler akıntı gelecek merak etme sen ayrıca hergün ilşkiye giriyorsun ya canım ondanda acıya bılır benımde olmuştu kuzum içim okadar huzruluki ben sende bu ay bebeiş müjdesi alacağım bak gör hmm ilacı unutma sakın senı cok sevıyorum meleğim yiğenım annesi olacaksın ona göre :16::54:

canım tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş. :nazar::16::54:

Kuzucum hayırlısı valla , dediklerini yapıyorum.Zaman gösterecek hayırlısı olup olmadığını.Daha kavuşma vakti değilse bekleyeceğiz önemli değil.
Bu arada ben batımda İstanbulda olmayacağım zaten.Bekleme stresim de olmayacak

İlacın adı neydi canım :54:

Kızlar hepinize çok çok çok çok teşekkür ederim gönülden dilekleriniz için. Allah isteyen herkese nasip etsin inş. topiğimiz hamiş dolup taşsın, bebişlerimizi de beraber büyütelim inş. ;)

Şekerlerim sabah idrar testini yineledim durum bu: Eki Görüntüle 418632

Az önce sağlık ocağına gittim tabiki kan testi yapmadılar regl günüm geçmediği için. Dr.:şimdi yapsakta kanda çıkmaz geçmesi lazım dedi. Siz nasıl yaptırdınız yahu:(

sen yaptirmak istiyorsan yapmak zorundalar, regl gunun kimseyi ilgilendirmez, belki ustune gordugunu dusunuyorsun, belki ilac kullanmak zorundasin ve hemen ogrenmek istiyorsun, kime ne...

sen yaptirmak istiyorsan yapmak zorundalar, regl gunun kimseyi ilgilendirmez, belki ustune gordugunu dusunuyorsun, belki ilac kullanmak zorundasin ve hemen ogrenmek istiyorsun, kime ne...

Başka sağlık ocağına mı gitsem acaba yarın evet ya yapmadılar kime ne... ay elim boş geri döndüm söylene söylene doktora geldim:(

Arkadaslar merhaba aranızda coretest kullanan varmı ben bu ay ilk defa kullanıyorum kullanma klavuzunda ikinci çizgi lik cizgiyle aynı ton veya daha koyü olması gerekir yazıyor 4 gündür deniyorum ilk gün tek çizgi 2. Gün bellibelirsiz 2.çizgi dün daha net ama ilk çizgiye yakın ama aynı tonda olmayan 2. Çizgi gördüm bugün daha koyü olur diye düşündüm cok silik 2. Çizgi çıktı ne şimdi bu yumurtlama bittimi yada hiç olmadimikafam cok karıştı cevap verirseniz sevinirim

Arkadaslar merhaba aranızda coretest kullanan varmı ben bu ay ilk defa kullanıyorum kullanma klavuzunda ikinci çizgi lik cizgiyle aynı ton veya daha koyü olması gerekir yazıyor 4 gündür deniyorum ilk gün tek çizgi 2. Gün bellibelirsiz 2.çizgi dün daha net ama ilk çizgiye yakın ama aynı tonda olmayan 2. Çizgi gördüm bugün daha koyü olur diye düşündüm cok silik 2. Çizgi çıktı ne şimdi bu yumurtlama bittimi yada hiç olmadimikafam cok karıştı cevap verirseniz sevinirim

canim bende boyle icinden cikamadigim icin genelde digital kullaniyorum clearblue diye bi marka,,,,,ama genelde ikisi ayni renk positif demek ,,

canim bende boyle icinden cikamadigim icin genelde digital kullaniyorum clearblue diye bi marka,,,,,ama genelde ikisi ayni renk positif demek ,,

Offf cok karışık şimdi ben normalde gün Asır'ı yapıyorum dün de denk geldi o koyü çizgiye aksam denedik ben birde sabah yapayim dıyordun spermler daha kaliteli olur diye çizgi siliklesti ya sabah beklemesem aksamdan mı denesek ne yapcagmi şaşırdım offff biri yardım etsin bana

Offf cok karışık şimdi ben normalde gün Asır'ı yapıyorum dün de denk geldi o koyü çizgiye aksam denedik ben birde sabah yapayim dıyordun spermler daha kaliteli olur diye çizgi siliklesti ya sabah beklemesem aksamdan mı denesek ne yapcagmi şaşırdım offff biri yardım etsin bana

bekleme yap aksam ,,hatta sabahta yap positifin bitigi hemen ertesi gunde tutabilio,,,ben oyle yapiyorum degerlendiriyorum:9:

Başka sağlık ocağına mı gitsem acaba yarın evet ya yapmadılar kime ne... ay elim boş geri döndüm söylene söylene doktora geldim:(

canım sılıkte olsa biçizgi var benım de ılk yaptıgımda baya silikti hele fotoda hıc gozukmedıgı için

foto cekmemıstım onun ıcın aynı ıdrarla farklı marka bi test yapmsıtım orda daha netti

ınsallahhh kan tetsıyle de sabitlersin hadı hayırlısı ınsallhhhh tebrık ederimmmm :52::52::52:

kiz istila edicez ocak topiginiiiii:52::49::49::49::49::49::49:

eheueheu edelim canım yaaa :9: :9: :9:

canım sılıkte olsa biçizgi var benım de ılk yaptıgımda baya silikti hele fotoda hıc gozukmedıgı için

foto cekmemıstım onun ıcın aynı ıdrarla farklı marka bi test yapmsıtım orda daha netti

ınsallahhh kan tetsıyle de sabitlersin hadı hayırlısı ınsallhhhh tebrık ederimmmm :52::52::52:

eheueheu edelim canım yaaa :9: :9: :9:

hayırlı olsun ayşecim hamile misin..Allah nazarlardan saklasın..sağlıklı sıhhatli doğsun ve doğur:52:darısı da başıma..:52:

merhabalar hamişleri tebrik ediyorum Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin ve inşallah benim gibi isteyen herkese nasip etsin bende bu ay ovulasyon testi denemeye karar verdim 7. ayımızdayız inşallah tutar.

Back