- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.321
meleklerim gününüz aydın bol bol bebeişli olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meleklerim gününüz aydın bol bol bebeişli olsun
Günaydınn güzellerrr
Günaydınn kuzucumm nasılsın bugün, uyku halin ne alemde :)
Doktora gitmeye çok az kaldı :))
aaaaa kesinlikle böyle günde küslük olmaz sen işini hallet onunla :18: adete 5 gün kala küs çünkü 5gün kala kesinlikle ilşkiye girme dr. söyledi bana
oldumu canım benım
Kizlar bat a 6 gun var. Dun ve bugun gebelik testi yaptim 2.cizgi cok silik olmakla birlikte 2 farkli marka testimde de cikti. Kan testini ne zamn yaptirayim? Yarin yaptirsam kanda cikar mi napim sizce?
Eki Görüntüle 418431
Cizgi cok silik fotoda goremeyebilirsiniz ama normalde bakinca gorunuyor.
Kizlar bat a 6 gun var. Dun ve bugun gebelik testi yaptim 2.cizgi cok silik olmakla birlikte 2 farkli marka testimde de cikti. Kan testini ne zamn yaptirayim? Yarin yaptirsam kanda cikar mi napim sizce?
Eki Görüntüle 418431
Cizgi cok silik fotoda goremeyebilirsiniz ama normalde bakinca gorunuyor.
birde canım keşke adetim geçti deseydin ne bilcekler mecbur yaparlardı
şimdilik iyiyim kuzum ama geceleri ağrım oluyor oda normal diyorlar sen nasılsın bebeğim benım devammı bir sıkıntı yok inş.
evet çok az kaldı kuzucum :18: tahmınen bugün 4+6 olduk yarın 5 haftalık ama ultrasonda daha doğrusu çıkacak inş. canım
Şekerlerim sabah idrar testini yineledim durum bu: Eki Görüntüle 418632
Az önce sağlık ocağına gittim tabiki kan testi yapmadılar regl günüm geçmediği için. Dr.:şimdi yapsakta kanda çıkmaz geçmesi lazım dedi. Siz nasıl yaptırdınız yahu
Hiç bilmiyordur ağrı olduğunu Süper bebişinle buluşucan ilk kez:) şahaneee Bebişini gördüğünde tüm ağrıların silinip gidecek güzelimm.
Ben durumlar sorunsuz devam ediyor.Sadece ben normal değilim takılma diyorsun ama manasız geliyor.Azcık altıma kaçırır gibi akıntı geliyor seffaf.
Ve dün ilişki sırasında çok canım acıdı ama çaktırmadım :)
Canım şimdiden tebrik ederim :) Kan testi sonuçlarını bekliyorumm sabırsızlıkla :)
Şekerlerim sabah idrar testini yineledim durum bu: Eki Görüntüle 418632
Az önce sağlık ocağına gittim tabiki kan testi yapmadılar regl günüm geçmediği için. Dr.:şimdi yapsakta kanda çıkmaz geçmesi lazım dedi. Siz nasıl yaptırdınız yahu
canım doktor nıye öyle dedi çok merak ettım
Hiç bilmiyordur ağrı olduğunu Süper bebişinle buluşucan ilk kez:) şahaneee Bebişini gördüğünde tüm ağrıların silinip gidecek güzelimm.
Ben durumlar sorunsuz devam ediyor.Sadece ben normal değilim takılma diyorsun ama manasız geliyor.Azcık altıma kaçırır gibi akıntı geliyor seffaf.
Ve dün ilişki sırasında çok canım acıdı ama çaktırmadım :)
Canım şimdiden tebrik ederim :) Kan testi sonuçlarını bekliyorumm sabırsızlıkla :)
Kızlaaaaaaaar ben dayanamadım 19 mayısa kadar kan testi yaptırdım bugün ve hamileeeeyiiiiiiiiimmmmmm Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları. İnanın şuan ağlamaktan zor yazıyorum, ilk size söylüyorum. eşime süpriz yapıcam
Kızlaaaaaaaar ben dayanamadım 19 mayısa kadar kan testi yaptırdım bugün ve hamileeeeyiiiiiiiiimmmmmm Allah'ım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları. İnanın şuan ağlamaktan zor yazıyorum, ilk size söylüyorum. eşime süpriz yapıcam