- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.301
Canımın içi sen gönlünü alırsın kocişinin.Çocuk bi kenara küs kalmayın kuzucum, dayanamaz sana kocan bence :) Sen gönlünü ferah tut
Kuzucumm günaydınn.Bende de işler yoğun , uğraşıyorum senin gibi fısıtığımm.Ama senin yorulmaman gerek canımıniçi:) söyle başkaları çalışsın sana yardım etsin :)
Bebişinin uykusu sana geçmiş demek ki , oy yerim ikinizi de:)
Çalışmalar sıkıntısız devam.20sine kadar bakalım.Hiç ovülasyon felan yapıp kafa karıştırmıyorum.
Ama grip olucam sanırım , vücudum kırılıyor ve de regli olucak gibi sancım var , nedendir acaba
Günaydınn hayatımm , Evet çalışmalara devam sen de aldın mı günlerini suaydan :)) Sende düşünmeden bol bol çalış hayatım.
İnşallah bu ay topiğimizde gebe olmayan kalmayacak :))
senden tek isteğim bu güner çekene kadar ne olursa olsun kafanı hiç birşeyle kurcalama o neden bu neden diye sorma bebeğim bitanem ben çok huzurluyum bu sefer olacak sen sakın çalışmayı bırakma ay çok şükür nazar değmesin 5 gün daha sık dişini canımıniçi haaa sakın 2 saat yataktan kalkma 6 saat yıkanma oldumu unuta rabbım gönlünü biliyo ya zaten neden yaptığını senı seviyorum kuşum sen merak etme ben yorulmuyorum masa başı nede olsa öyle oturuyorum