• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testi ile gebelige hazirlananlarin paylasim alani

günaydın güzel anne adayları nasılsınızzz ayy bol bol hamiş haberleri aldık bu ay bizi sevindirdiniz kızlar:49::49: belfücüm inşallah bu ayda biz hamile kalırız ayy çok heyecanlı ya ama pek bi ümüdüm kalmadı :25::25::25: gurbet güzelim benide güncellermisin sat 9 mayıs bat6 haziran istanbulda oturuyorum ilk çocuk 7 ay oldu:25::25::25: suayım yaa belfüye bazı tüyolar verdin banada ver kız benimde bebeişm olsun:38::38::38:

oy meleğim ben canımıniçi benı şimdi daha mutlu ettin :16::16: söyleme valla söyleme sen sokul bover :9::17::4:
bizde ay-she ile 2013 anneleri topiğini devralcaz inş. açan kişi yazık düşük yapıyormuş bıraktı biz yürütelim diyoruz :34:
bende bir değişiklik yok öyle işte aynı tas aynı hamam :9::9: bıtanem arada bizim topiğide ziyaret edin bizsize siz bize komşu oluruz ama ben sizi asla bırakmam ay-she de bırakmaz demi kız :27::54:

yok bebem nıe bırakalım :D geldiğin yerı unyutmamak lazım :9: :9: :9:

ay alıntı yapmısım da yazmamısım :) canım dur sakın ol :) sadece bekle bebem

ınsallah gelmsıtır valla gurbet guzelının dediği şei bende yasadım her belriti var hoop adet gelıo güvenme yanı nankördür bu belirtiler ama normalde
regl öncesi göğüs hassasiyetın olmuysoada bu ay varsa şöle bi şüphelenılebılrı
cunku benım hıc olmaz ve oldugunu hıseetıgım an da hamıel oldmu oğrendıum :)

kızlar napiyosunuzz :) ayy karnım cok şiş yaa :) 9 aylık göbek gibi :D böle de gaz mı olrumus

bi de öğlen ne yıcem ben onu düşünüyorum canım hıcbısey ıstemıo :25: :25: :25:
Gazli karuiu senuuuu:)))))
Günaydınnn balımm:38:
İyiyim canım sen nasılsın.Bugün nasıl hissediyorsun kendini:)
Taze annem benimm oyy maşallah.
Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım.Sayende güzel bir hafta başlangıcı yaşadımm:54:Ptesi güzel haberini okumak şahaneydi.
Evet dün başladık canım, kocim sıkıntı yapmazsa dediğin gibi devam edeceğim.Zaten ona bahsetmedim , illa bişey çıkar o zaman istemez felan diye.
Süper doktor konusunu da çözdün yani.Cumartesi doktor sonrası yaz merakta bırakma beni :) Heyecanına kurban olurumm seninn:54:

Canımm teşekkürler :38:
Senin nasıl gidiyor çalışmalar.Senle batlarımız yaklaşık oluyor.Gerçi hatırladığım kadarıyla eşin yanında olamayacaktı , durumda bi değişiklik var mı?

Daha dur gerçek göbüş olacak daha :)
Acıktıkca canın illa bişeyler ister tatlımm:54:

Tatlim esim gitmeyecek para lazim tedavi icin harciycam parayi tedavi parasi yapariz dedi
Yanimda yani yumurtlama gunletinde bir sefer iliski deniyoruz bu sefer hergun olcek
Ondan sonra Allah kerim bu aydan umutluyum :17:insAllah

Aysem suayim supersiniz bnde geliyom topige arada bu hamis kalirsam aranizdaxim ins
Olursa sezeryan olur oda ocsk bebegi olur:)
Super yaaa
Allah cc vermeyecegi seyi hayal ettirmezmis

aysem suayim supersiniz bnde geliyom topige arada bu hamis kalirsam aranizdaxim ins
olursa sezeryan olur oda ocsk bebegi olur:)
super yaaa
allah cc vermeyecegi seyi hayal ettirmezmis

bekleriz canımmm :) benımde 18 ocak ama ocagın 2-3 ü gibi benı de alırlar sezeryana

sanıyorum ben de sezeryan olcam pıhtılaşma var ya nromal doğum yasak maalesef

listeye benide ekleyin kızlarrr 2. ayım istanbuldan sedef 23 yaşındayım sat 6 mayıs bat 6 haziran :49: hamile kalmayan kalmasın :29:

oy meleğim ben canımıniçi benı şimdi daha mutlu ettin :16::16: söyleme valla söyleme sen sokul bover :9::17::4:
bizde ay-she ile 2013 anneleri topiğini devralcaz inş. açan kişi yazık düşük yapıyormuş bıraktı biz yürütelim diyoruz :34:
bende bir değişiklik yok öyle işte aynı tas aynı hamam :9::9: bıtanem arada bizim topiğide ziyaret edin bizsize siz bize komşu oluruz ama ben sizi asla bırakmam ay-she de bırakmaz demi kız :27::54:

söylemedim valla iyi ettim :)
Arkadaş için çok üzüldüm :( Allah güç versin:(En kısa zamanda tekrar yüzü güler inşallah
Kuzucukllarım giderseniz dayağı yersiniz laaa bırakmak yok burayı :)) Bende gelicem topiğinizi ziyarete :)

günaydın güzel anne adayları nasılsınızzz ayy bol bol hamiş haberleri aldık bu ay bizi sevindirdiniz kızlar:49::49: belfücüm inşallah bu ayda biz hamile kalırız ayy çok heyecanlı ya ama pek bi ümüdüm kalmadı :25::25::25: gurbet güzelim benide güncellermisin sat 9 mayıs bat6 haziran istanbulda oturuyorum ilk çocuk 7 ay oldu:25::25::25: suayım yaa belfüye bazı tüyolar verdin banada ver kız benimde bebeişm olsun:38::38::38:

Emoşum hayırlısıyla olacak inşallah canım:54:
Umutsuzluk yapmak yok.Kafanı boş bırak ve kulağını SUayıma ver, sana da gün versin hadi bakalım.
Bat larımız 1 gün aralıklı

yok bebem nıe bırakalım :D geldiğin yerı unyutmamak lazım :9: :9: :9:

Valla karışmam , gitmek yok bi yeree:52::52:

Gazli karuiu senuuuu:)))))

Tatlim esim gitmeyecek para lazim tedavi icin harciycam parayi tedavi parasi yapariz dedi
Yanimda yani yumurtlama gunletinde bir sefer iliski deniyoruz bu sefer hergun olcek
Ondan sonra Allah kerim bu aydan umutluyum :17:insAllah

Tatlım yanında olmasına çok sevindim.:38:
İnşallah bu ay yüzümüz gülerr

listeye benide ekleyin kızlarrr 2. ayım istanbuldan sedef 23 yaşındayım sat 6 mayıs bat 6 haziran :49: hamile kalmayan kalmasın :29:

Canım seninle de batlarımız yakın:) Allah sevindirsin

Son düzenleme:
Canım seninle de batlarımız yakın:) Allah sevindirsin[/QUOTE]

aminnn canım inşallah ikimizide :13:

Aysem suayim supersiniz bnde geliyom topige arada bu hamis kalirsam aranizdaxim ins
Olursa sezeryan olur oda ocsk bebegi olur:)
Super yaaa
Allah cc vermeyecegi seyi hayal ettirmezmis

inş. kuzucum beklıyoruz senı çabuk ol haaa :16::54:
bu arada evet hergün çalış ben öyle yaptım :16::52:

söylemedim valla iyi ettim :)
Arkadaş için çok üzüldüm :( Allah güç versin:(En kısa zamanda tekrar yüzü güler inşallah
Kuzucukllarım giderseniz dayağı yersiniz laaa bırakmak yok burayı :)) Bende gelicem topiğinizi ziyarete :)

Emoşum hayırlısıyla olacak inşallah canım:54:
Umutsuzluk yapmak yok.Kafanı boş bırak ve kulağını SUayıma ver, sana da gün versin hadi bakalım.
Bat larımız 1 gün aralıklı

Valla karışmam , gitmek yok bi yeree:52::52:

Tatlım yanında olmasına çok sevindim.:38:
İnşallah bu ay yüzümüz gülerr

Canım seninle de batlarımız yakın:) Allah sevindirsin

kuzum ben senı bırakırmıyım hiç anca beraber kanca beraber topik artık benım adıma geçti beklerim kuzucum ama ben senı bırakmam meleğim canımıniçi :54::54:

Günaydınn güzeller nerelerdesinizz?

günaydım meleğim bitanem canımıniçi :16::16: nasılsın bakalım bugün açaip işler yoğunlaştı :25: kuzum of of bide nasıl uykum var anlatamam sen nasılsın çalışmalara devam değilmi :1::4::4:

Esimle tartistik bu ay bebek isi yatti konusmuyoruz::43:

kız sen alırsın koçişinin gönlünü iki giyim süslen şöyle bir önüngeç geç yada koltuğa uzan seksi seksi görürüm kocanı ozaman :4::4::9::9::34:

Esimle tartistik bu ay bebek isi yatti konusmuyoruz::43:

Canımın içi sen gönlünü alırsın kocişinin.Çocuk bi kenara küs kalmayın kuzucum, dayanamaz sana kocan bence :) Sen gönlünü ferah tut

günaydım meleğim bitanem canımıniçi :16::16: nasılsın bakalım bugün açaip işler yoğunlaştı :25: kuzum of of bide nasıl uykum var anlatamam sen nasılsın çalışmalara devam değilmi :1::4::4:

kız sen alırsın koçişinin gönlünü iki giyim süslen şöyle bir önüngeç geç yada koltuğa uzan seksi seksi görürüm kocanı ozaman :4::4::9::9::34:

Kuzucumm günaydınn.Bende de işler yoğun , uğraşıyorum senin gibi fısıtığımm.Ama senin yorulmaman gerek canımıniçi:) söyle başkaları çalışsın sana yardım etsin :)
Bebişinin uykusu sana geçmiş demek ki , oy yerim ikinizi de:)
Çalışmalar sıkıntısız devam.20sine kadar bakalım.Hiç ovülasyon felan yapıp kafa karıştırmıyorum.
Ama grip olucam sanırım , vücudum kırılıyor :( ve de regli olucak gibi sancım var , nedendir acaba

günaydın canım bu ay çalışmalara devam inşallah bu ay bizimde yüzümüz gülecek :1::1::1:

Günaydınn hayatımm , Evet çalışmalara devam sen de aldın mı günlerini suaydan :)) Sende düşünmeden bol bol çalış hayatım.
İnşallah bu ay topiğimizde gebe olmayan kalmayacak :))

Canımın içi sen gönlünü alırsın kocişinin.Çocuk bi kenara küs kalmayın kuzucum, dayanamaz sana kocan bence :) Sen gönlünü ferah tut

Kuzucumm günaydınn.Bende de işler yoğun , uğraşıyorum senin gibi fısıtığımm.Ama senin yorulmaman gerek canımıniçi:) söyle başkaları çalışsın sana yardım etsin :)
Bebişinin uykusu sana geçmiş demek ki , oy yerim ikinizi de:)
Çalışmalar sıkıntısız devam.20sine kadar bakalım.Hiç ovülasyon felan yapıp kafa karıştırmıyorum.
Ama grip olucam sanırım , vücudum kırılıyor :( ve de regli olucak gibi sancım var , nedendir acaba

Günaydınn hayatımm , Evet çalışmalara devam sen de aldın mı günlerini suaydan :)) Sende düşünmeden bol bol çalış hayatım.
İnşallah bu ay topiğimizde gebe olmayan kalmayacak :))

senden tek isteğim bu güner çekene kadar ne olursa olsun kafanı hiç birşeyle kurcalama o neden bu neden diye sorma :20: bebeğim bitanem ben çok huzurluyum bu sefer olacak sen sakın çalışmayı bırakma ay çok şükür nazar değmesin 5 gün daha sık dişini canımıniçi haaa sakın 2 saat yataktan kalkma 6 saat yıkanma oldumu unuta rabbım gönlünü biliyo ya zaten neden yaptığını senı seviyorum kuşum sen merak etme ben yorulmuyorum masa başı nede olsa öyle oturuyorum :34::54:

Back