- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.301
Canımın içi sen gönlünü alırsın kocişinin.Çocuk bi kenara küs kalmayın kuzucum, dayanamaz sana kocan bence :) Sen gönlünü ferah tut
Kuzucumm günaydınn.Bende de işler yoğun , uğraşıyorum senin gibi fısıtığımm.Ama senin yorulmaman gerek canımıniçi:) söyle başkaları çalışsın sana yardım etsin :)
Bebişinin uykusu sana geçmiş demek ki , oy yerim ikinizi de:)
Çalışmalar sıkıntısız devam.20sine kadar bakalım.Hiç ovülasyon felan yapıp kafa karıştırmıyorum.
Ama grip olucam sanırım , vücudum kırılıyorve de regli olucak gibi sancım var , nedendir acaba
Günaydınn hayatımm , Evet çalışmalara devam sen de aldın mı günlerini suaydan :)) Sende düşünmeden bol bol çalış hayatım.
İnşallah bu ay topiğimizde gebe olmayan kalmayacak :))
Canımın içi sen gönlünü alırsın kocişinin.Çocuk bi kenara küs kalmayın kuzucum, dayanamaz sana kocan bence :) Sen gönlünü ferah tut
Kuzucumm günaydınn.Bende de işler yoğun , uğraşıyorum senin gibi fısıtığımm.Ama senin yorulmaman gerek canımıniçi:) söyle başkaları çalışsın sana yardım etsin :)
Bebişinin uykusu sana geçmiş demek ki , oy yerim ikinizi de:)
Çalışmalar sıkıntısız devam.20sine kadar bakalım.Hiç ovülasyon felan yapıp kafa karıştırmıyorum.
Ama grip olucam sanırım , vücudum kırılıyorve de regli olucak gibi sancım var , nedendir acaba
Günaydınn hayatımm , Evet çalışmalara devam sen de aldın mı günlerini suaydan :)) Sende düşünmeden bol bol çalış hayatım.
İnşallah bu ay topiğimizde gebe olmayan kalmayacak :))
Esimle tartistik bu ay bebek isi yatti konusmuyoruz:
senden tek isteğim bu güner çekene kadar ne olursa olsun kafanı hiç birşeyle kurcalama o neden bu neden diye sormabebeğim bitanem ben çok huzurluyum bu sefer olacak sen sakın çalışmayı bırakma ay çok şükür nazar değmesin 5 gün daha sık dişini canımıniçi haaa sakın 2 saat yataktan kalkma 6 saat yıkanma oldumu unuta rabbım gönlünü biliyo ya zaten neden yaptığını senı seviyorum kuşum sen merak etme ben yorulmuyorum masa başı nede olsa öyle oturuyorum
günaydım meleğim bitanem canımıniçinasılsın bakalım bugün açaip işler yoğunlaştı kuzum of of bide nasıl uykum var anlatamam sen nasılsın çalışmalara devam değilmi
kız sen alırsın koçişinin gönlünü iki giyim süslen şöyle bir önüngeç geç yada koltuğa uzan seksi seksi görürüm kocanı ozaman
Eki Görüntüle 418021 kızlaarrr testime bir bakarmısınız 28 günde bir adet oluyorum bugün 12. günüm sizce yumurtam oluşmuşmudur :18:
bence olmamis ama cok yakin, muhtemelen yarin... calismalara zaten basladin degil mi?...spermler 3-4 gun yasiyor...
çalışmalara başlayamadık küstük yeni barıştık bugün başlıycaz inşallah bişey kaçırmamışımdır
çalışmalara başlayamadık küstük yeni barıştık bugün başlıycaz inşallah bişey kaçırmamışımdır
bak daha guzel iste, kuslukten sonra daha verimli calisilir bence
Merhaba arkadaslar bende bu ay ovulasyon testi deniyorum coretest reglinin 14 gunü dün bellibelirsiz 2. Çizgi ondan önceki 2 gün hiç 2.çizgi çıkmadı bugün daha net 2. Çizgi çıktı gün icinde de akıntım oldu normalde gün Asır'ı deniyorum ve bugün deneme gunü kaçırmak istemiyorum ama yarın daha net 2.çizgi çıkar gibi yarın da denesek üst üste şansım azalirmi spermlerin kaliteli olması icin doktorlar gün Asır'ı tavsiye ediyor
Kizlar bat a 6 gun var. Dun ve bugun gebelik testi yaptim 2.cizgi cok silik olmakla birlikte 2 farkli marka testimde de cikti. Kan testini ne zamn yaptirayim? Yarin yaptirsam kanda cikar mi napim sizce?
Eki Görüntüle 418431
Cizgi cok silik fotoda goremeyebilirsiniz ama normalde bakinca gorunuyor.
ben gördüm o çizgiyi.
ama baya erken çıkmış sanki seninki.
erken döllenme falan mı oldu acaba.
bende çoook silik çizgi çıkmıştı bata 4 gün kala falan.
sat 7 marttı.
2 nisanda yaptırdım 31 çıktı..
yani asıl bata 5 gün varken...
şimdiden hayırlı olsun tatlım :))
tebrik ederimm
Kizlar bat a 6 gun var. Dun ve bugun gebelik testi yaptim 2.cizgi cok silik olmakla birlikte 2 farkli marka testimde de cikti. Kan testini ne zamn yaptirayim? Yarin yaptirsam kanda cikar mi napim sizce?
Eki Görüntüle 418431
Cizgi cok silik fotoda goremeyebilirsiniz ama normalde bakinca gorunuyor.
bat'a 6 gun varken idrar testinde ciktigina gore ikiz olma ihtimali var...bu test normalde pozitif. elinde ovulasyon testi varsa ondan da yap, o da pozitif cikacaktir buyuk ihtimal. tabi idrar testini de sabah yenile:)) insallah dogrudur ve hamissindir...
Hic affedesim yok yaaa( 37:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?