- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.281
oy meleğim ben canımıniçi benı şimdi daha mutlu ettinsöyleme valla söyleme sen sokul bover
bizde ay-she ile 2013 anneleri topiğini devralcaz inş. açan kişi yazık düşük yapıyormuş bıraktı biz yürütelim diyoruz
bende bir değişiklik yok öyle işte aynı tas aynı hamambıtanem arada bizim topiğide ziyaret edin bizsize siz bize komşu oluruz ama ben sizi asla bırakmam ay-she de bırakmaz demi kız
Gazli karuiu senuuuu:)))))ay alıntı yapmısım da yazmamısım :) canım dur sakın ol :) sadece bekle bebem
ınsallah gelmsıtır valla gurbet guzelının dediği şei bende yasadım her belriti var hoop adet gelıo güvenme yanı nankördür bu belirtiler ama normalde
regl öncesi göğüs hassasiyetın olmuysoada bu ay varsa şöle bi şüphelenılebılrı
cunku benım hıc olmaz ve oldugunu hıseetıgım an da hamıel oldmu oğrendıum :)
kızlar napiyosunuzz :) ayy karnım cok şiş yaa :) 9 aylık göbek gibiböle de gaz mı olrumus
bi de öğlen ne yıcem ben onu düşünüyorum canım hıcbısey ıstemıo
Günaydınnn balımm
İyiyim canım sen nasılsın.Bugün nasıl hissediyorsun kendini:)
Taze annem benimm oyy maşallah.
Bende seni çok seviyorum canım arkadaşım.Sayende güzel bir hafta başlangıcı yaşadımmPtesi güzel haberini okumak şahaneydi.
Evet dün başladık canım, kocim sıkıntı yapmazsa dediğin gibi devam edeceğim.Zaten ona bahsetmedim , illa bişey çıkar o zaman istemez felan diye.
Süper doktor konusunu da çözdün yani.Cumartesi doktor sonrası yaz merakta bırakma beni :) Heyecanına kurban olurumm seninn
Canımm teşekkürler
Senin nasıl gidiyor çalışmalar.Senle batlarımız yaklaşık oluyor.Gerçi hatırladığım kadarıyla eşin yanında olamayacaktı , durumda bi değişiklik var mı?
Daha dur gerçek göbüş olacak daha :)
Acıktıkca canın illa bişeyler ister tatlımm
hayirli olsun tablomuzu incelersen cogunlukta gebe kalanlar var cok sukur vesile olacak iste ovu testiiii
aysem suayim supersiniz bnde geliyom topige arada bu hamis kalirsam aranizdaxim ins
olursa sezeryan olur oda ocsk bebegi olur:)
super yaaa
allah cc vermeyecegi seyi hayal ettirmezmis
oy meleğim ben canımıniçi benı şimdi daha mutlu ettinsöyleme valla söyleme sen sokul bover
bizde ay-she ile 2013 anneleri topiğini devralcaz inş. açan kişi yazık düşük yapıyormuş bıraktı biz yürütelim diyoruz
bende bir değişiklik yok öyle işte aynı tas aynı hamambıtanem arada bizim topiğide ziyaret edin bizsize siz bize komşu oluruz ama ben sizi asla bırakmam ay-she de bırakmaz demi kız
günaydın güzel anne adayları nasılsınızzz ayy bol bol hamiş haberleri aldık bu ay bizi sevindirdiniz kızlarbelfücüm inşallah bu ayda biz hamile kalırız ayy çok heyecanlı ya ama pek bi ümüdüm kalmadı gurbet güzelim benide güncellermisin sat 9 mayıs bat6 haziran istanbulda oturuyorum ilk çocuk 7 ay oldu suayım yaa belfüye bazı tüyolar verdin banada ver kız benimde bebeişm olsun
yok bebem nıe bırakalımgeldiğin yerı unyutmamak lazım
Gazli karuiu senuuuu:)))))
Tatlim esim gitmeyecek para lazim tedavi icin harciycam parayi tedavi parasi yapariz dedi
Yanimda yani yumurtlama gunletinde bir sefer iliski deniyoruz bu sefer hergun olcek
Ondan sonra Allah kerim bu aydan umutluyuminsAllah
listeye benide ekleyin kızlarrr 2. ayım istanbuldan sedef 23 yaşındayım sat 6 mayıs bat 6 haziranhamile kalmayan kalmasın
Aysem suayim supersiniz bnde geliyom topige arada bu hamis kalirsam aranizdaxim ins
Olursa sezeryan olur oda ocsk bebegi olur:)
Super yaaa
Allah cc vermeyecegi seyi hayal ettirmezmis
söylemedim valla iyi ettim :)
Arkadaş için çok üzüldümAllah güç versin En kısa zamanda tekrar yüzü güler inşallah
Kuzucukllarım giderseniz dayağı yersiniz laaa bırakmak yok burayı :)) Bende gelicem topiğinizi ziyarete :)
Emoşum hayırlısıyla olacak inşallah canım
Umutsuzluk yapmak yok.Kafanı boş bırak ve kulağını SUayıma ver, sana da gün versin hadi bakalım.
Bat larımız 1 gün aralıklı
Valla karışmam , gitmek yok bi yeree
Tatlım yanında olmasına çok sevindim.
İnşallah bu ay yüzümüz gülerr
Canım seninle de batlarımız yakın:) Allah sevindirsin
Pcye gecince ekliycem insAllah
Günaydınn güzeller nerelerdesinizz?
Esimle tartistik bu ay bebek isi yatti konusmuyoruz:
günaydım meleğim bitanem canımıniçinasılsın bakalım bugün açaip işler yoğunlaştı kuzum of of bide nasıl uykum var anlatamam sen nasılsın çalışmalara devam değilmi
kız sen alırsın koçişinin gönlünü iki giyim süslen şöyle bir önüngeç geç yada koltuğa uzan seksi seksi görürüm kocanı ozaman
günaydın canım bu ay çalışmalara devam inşallah bu ay bizimde yüzümüz gülecek
Canımın içi sen gönlünü alırsın kocişinin.Çocuk bi kenara küs kalmayın kuzucum, dayanamaz sana kocan bence :) Sen gönlünü ferah tut
Kuzucumm günaydınn.Bende de işler yoğun , uğraşıyorum senin gibi fısıtığımm.Ama senin yorulmaman gerek canımıniçi:) söyle başkaları çalışsın sana yardım etsin :)
Bebişinin uykusu sana geçmiş demek ki , oy yerim ikinizi de:)
Çalışmalar sıkıntısız devam.20sine kadar bakalım.Hiç ovülasyon felan yapıp kafa karıştırmıyorum.
Ama grip olucam sanırım , vücudum kırılıyorve de regli olucak gibi sancım var , nedendir acaba
Günaydınn hayatımm , Evet çalışmalara devam sen de aldın mı günlerini suaydan :)) Sende düşünmeden bol bol çalış hayatım.
İnşallah bu ay topiğimizde gebe olmayan kalmayacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?