- 20 Eylül 2018
- 608
- 417
- 33
He anladm cnm bn oglma tam yumurtlma gununun gcesı klmıstımda bklm bu ne olacak pık oldgunda olmstu en soncanım bir kızım var, cinsiyeti fark etmez diyorum sağlıklı olsun da.. ayrıca olsun da:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He anladm cnm bn oglma tam yumurtlma gununun gcesı klmıstımda bklm bu ne olacak pık oldgunda olmstu en soncanım bir kızım var, cinsiyeti fark etmez diyorum sağlıklı olsun da.. ayrıca olsun da:)
Seni erkek isteyenler topigine etiket yapayım orayı takip et swn istersencanım bir kızım var, cinsiyeti fark etmez diyorum sağlıklı olsun da.. ayrıca olsun da:)
Iyıyım cok sukur 6 haftalık olduk henuz bsey yok bulantı vs bnde kız bebek ıcın bı belırtı arıyorum kızlarda kusma olyo dyolarCanım nasıl gidiyor ıyimisin
Benim bir arkadaşım demiştiki kız bebeklerde 8 9 haftadan sonra mide bulantilari olur diye bilmiyorum ne kadar doğru Rabbim gönlüne göre versin benim içinde duani beklerimIyıyım cok sukur 6 haftalık olduk henuz bsey yok bulantı vs bnde kız bebek ıcın bı belırtı arıyorum kızlarda kusma olyo dyolar
sen erkek mi istiyorsun kız mı peki?He anladm cnm bn oglma tam yumurtlma gununun gcesı klmıstımda bklm bu ne olacak pık oldgunda olmstu en son
Ins rabbm sanda gnlndekını nasıp eder bnada dua edın oglmda olmamstı baklm herkes erkn dyo ama baklmBenim bir arkadaşım demiştiki kız bebeklerde 8 9 haftadan sonra mide bulantilari olur diye bilmiyorum ne kadar doğru Rabbim gönlüne göre versin benim içinde duani beklerim
hee sen gebesinn? :) ama lh mı yapıyorsun hala anlamadım..He anladm cnm bn oglma tam yumurtlma gununun gcesı klmıstımda bklm bu ne olacak pık oldgunda olmstu en son
Bnm bı oglm var rabbm veeırırse kız ıstyorum bnm pıkten ıkı gun once bır gun once pık oldgunda sabah oldu 5 gıbı ınanlmaz kasık agrısı cektm yermde dramadm 7 de alttakı testı yaptm ama ıdrarımı tutmadm dkkat etmadm sıvı alımınasen erkek mi istiyorsun kız mı peki?
peki, silikleştiğinde mi yumurtluyorsun pik yaptığında mı?
kızımda kusmadım öyle ilk haftalarda, koku hassasiyeti had safhadaydı, salçalı yağlı yemek görmek istemezdim hayırlısı olsun..sağlıklı olsun da.Ins rabbm sanda gnlndekını nasıp eder bnada dua edın oglmda olmamstı baklm herkes erkn dyo ama baklm
Evet 6 haftalık olduk lh bunlar hamıle kldıgm ayın yumurtlma testlrı usttekınde olmstu yanı sılıslstgnde olmadıhee sen gebesinn? :) ama lh mı yapıyorsun hala anlamadım..
Bnde oglmda kusmadm ama ksmaktan beterdm suan bndada ymklerden snra hafıf bulanyokızımda kusmadım öyle ilk haftalarda, koku hassasiyeti had safhadaydı, salçalı yağlı yemek görmek istemezdim hayırlısı olsun..sağlıklı olsun da.
yok sağol.. Rabbimin gücüne gitmesin.. erkek kız farketmez, sağlıklı olsunlar da.Seni erkek isteyenler topigine etiket yapayım orayı takip et swn istersen
Kızın sagdamıydı pkı soldamydı bnm oglm soldaydı hep ck fena agrıyodukızımda kusmadım öyle ilk haftalarda, koku hassasiyeti had safhadaydı, salçalı yağlı yemek görmek istemezdim hayırlısı olsun..sağlıklı olsun da.
hatırlamıyom yaa 9 yaşında bide o zaman bunlardan haberimiz yoktu elimize ultrason kağıdı verip gönderdilerdi.. ama şimdi anlıyorum ki kese yuvarlaktı kız diyorlar ona :)Kızın sagdamıydı pkı soldamydı bnm oglm soldaydı hep ck fena agrıyodu
Bnm oglumdada baktm yuvarlktı bnde tutmadı o:)hatırlamıyom yaa 9 yaşında bide o zaman bunlardan haberimiz yoktu elimize ultrason kağıdı verip gönderdilerdi.. ama şimdi anlıyorum ki kese yuvarlaktı kız diyorlar ona :)
ama haftası önemli.. erkekte damla gibi oluyor.. yani bilemedim belki o da fostur:)Bnm oglumdada baktm yuvarlktı bnde tutmadı o:)
Blmyorm dun ust komsumunkıne baktım yukluyorm onunkıde kız ama yuvarlk dgldı:)ama haftası önemli.. erkekte damla gibi oluyor.. yani bilemedim belki o da fostur:)