- 17 Şubat 2016
- 2.769
- 2.684
Yuvarlak degilmi bu usg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuvarlak degilmi bu usg
Uzun gbı gldı bna ama blmyorumYuvarlak degilmi bu usg
belli mi peki ne olduğu cinsiyetin?
hee gördüm yuvarlak işte cnm..Blmyorm dun ust komsumunkıne baktım yukluyorm onunkıde kız ama yuvarlk dgldı:)
Özel birşey yapmadım belimin altına yastık koydum ilişki sonrası pikten sonra ilişki olmadıMerhaba Rabbim saglikla kavustursun dediğiniz günler harici ilişki oldu mu başka şeyler denediniz mi
Evet cnm kızbelli mi peki ne olduğu cinsiyetin?
Canım neler yaptın Rabbim sağ salim kavustursunkızlar benim kızım olacak benim tuttu valla :)
Özelden de yazmıştım sana hatırlarsınkızlar benim kızım olacak benim tuttu valla :)
24-30 saat arası ilişki oluyordu ovülasyonda çift çizgi görünene kadar öyle yaptık. çift çizgiden sonra daha ilişki olmadı. birde özellikle sabahları ilişki olması kız bebeğe daha uygunmuş diye internette okumuştum. onun dışında birde başında kız çocuğuna niyetlenerek başladık. rabbim dularımızı kabul etti. bir de çin takvimine de bir yandan bakmıştım o ay kız diye gösteriyordu. tuttu oğlumda da erkek diye gösteriyordu o da doğru oldu bilmiyorum benimkiler doğru çıktı yaş hesaplamaları doğru yapmak gerek zaten artık otomatik hesaplama çıkarmışlar o direk diyor :) en önemlisi de dua tabi ki.Canım neler yaptın Rabbim sağ salim kavustursun
Peki pik ve cat arası kac saat yumurtan kaç saat pik kaldı çok sevindim adına24-30 saat arası ilişki oluyordu ovülasyonda çift çizgi görünene kadar öyle yaptık. çift çizgiden sonra daha ilişki olmadı. birde özellikle sabahları ilişki olması kız bebeğe daha uygunmuş diye internette okumuştum. onun dışında birde başında kız çocuğuna niyetlenerek başladık. rabbim dularımızı kabul etti. bir de çin takvimine de bir yandan bakmıştım o ay kız diye gösteriyordu. tuttu oğlumda da erkek diye gösteriyordu o da doğru oldu bilmiyorum benimkiler doğru çıktı yaş hesaplamaları doğru yapmak gerek zaten artık otomatik hesaplama çıkarmışlar o direk diyor :) en önemlisi de dua tabi ki.
Burda 16 cı gn cft czgıyı gordm demssnz 16 cı gndemı olmstuşimdi anladım ne demek istediğinizi. canım ben o zamanlarda da ikinci çocuk için çalışmalar yaparken bir yandan emziriyordum. emzirdiğini için olmadı 4 kez denediğim halde. sonra emzirmeyi nisan ayı bıraktım. sonra izine gittiğim için düşünmedim bebek temmuzda geldim evime. ağustosta kaldım hamile daha yeni bir aylık. bunda da 11. 12. 13. günleri değerlendirdik 14. günü yapmadık 15. gün yaptık. çift çizgiyi 16. günde görmüştüm daha da ilişki olmadı. bakalım bunun cinsiyeti ne olacak bende meraktayım
pik 16. gündü ama hemen çatlamıyor biliyorsunuz 24 ve 36 saat içinde çatlayacağım gösteriyor testler. piki gördükten sonra ilişkim olmadı cnmBurda 16 cı gn cft czgıyı gordm demssnz 16 cı gndemı olmstu
kız spermleri daha uzun yaşadığı için koyu çift çizgiyi gördüğüm gün ve diğer günler ilişki olmadı canım. en geç iki gün içinde çatlamıştır yumurtaPeki pik ve cat arası kac saat yumurtan kaç saat pik kaldı çok sevindim adına
Peki sizin pıkten kaç saat sonra catladikız spermleri daha uzun yaşadığı için koyu çift çizgiyi gördüğüm gün ve diğer günler ilişki olmadı canım. en geç iki gün içinde çatlamıştır yumurta
onu bilmiyorum daha hiç takip etmedim kafam karışmasın diyePeki sizin pıkten kaç saat sonra catladi
Anladım tsk ederim sağlıkla gelsin kızınonu bilmiyorum daha hiç takip etmedim kafam karışmasın diye