- 27 Ağustos 2019
- 387
- 236
- 33
Ben daha önce 2 sene önce bu testleri kullandım 1 gün 2. Çizgi kontrol çizgisinden de koyu çıktı sonra çatlamadan sonra silikleşmeye başladı ama bu sefer yaptığımı anlayamadım sanırım daha yumurtlamadımHiç anlamadım yaa benim hep koyu sizde değil yanlış mı acaba testler
Aynen biraz daha koyu gibi inşallah kısa zamanda görürsün yumurtlama gününüBugünkü ovulasyon testim. Sanki daha da koyulaşmaya başlamışEki Görüntüle 2736870
İnşallah canım heyecanla bekliyorumAynen biraz daha koyu gibi inşallah kısa zamanda görürsün yumurtlama gününü
Gittikçe koyulaşıyor canım 14.günde falan yumurtlamayı görebilirsin büyük ihtimalleBugünkü testimle birlikteEki Görüntüle 2738092
Düne göre çok koyulaşmış belki yarın tam koyu olurGittikçe koyulaşıyor canım 14.günde falan yumurtlamayı görebilirsin büyük ihtimalle
Bende bugun olur diye düşünüyorum.Düne göre çok koyulaşmış belki yarın tam koyu olur
Ben normalde 11.gün başladım test yapmaya 10 tane test yaptım hepsi pozitif silik falan çıkmadı hep c çizgisyle aynı koyulukta bıraktım test yapmayı adet gününü bekliyorumBende bugun olur diye düşünüyorum.
Saati bekliyorum 15:30 da yapıcam yine ama dünden beri kasığımda iğne batmaları falan var sanırım yumurtlama başlıyo
Acaba gec dollenme falan olabilir miBen normalde 11.gün başladım test yapmaya 10 tane test yaptım hepsi pozitif silik falan çıkmadı hep c çizgisyle aynı koyulukta bıraktım test yapmayı adet gününü bekliyorum
Adetim 7 gün sürdü ve bittikten sonra 4.gün test yapmaya başladım olabilir mi kiAcaba gec dollenme falan olabilir mi
Testi aynı saatte mi yaptın ve sıvı alımına dikkat ettin miYa ben kafayı yicem. Tam pozitif olmadan bugun silikleşmeye başladıEki Görüntüle 2738351
Ovulasyon gününde ikiside eşit koyuluğa ya da t çizgisi c den koyu olarak çıkıyor sizin daha olmadığı için silik çıkmış ve sonrası bekledikçe silinmiş olabilir buna takılmayın pik gününü bekleyinKızlar merhaba bende ovulasyon testi ile hamile kalmaya calisiyorum bende şöylebir durum oldu testi yaptım ikinci çizgi hafif belirdi daha sonra ise kayboldu 3 4 dk geçince böyle bir durum yaşayan varmi prefertil kullanıyorum testi
Merhaba canım benimki de hep seninki gibi çıkıyor pcos olduğu için lh zaten yüksek ondan olabilir mi acaba senin sorunun neydi acabaMerhaba arkadaşım , benim de bu sorunum vardı çok doktora gittim bunu anlattım ama benim denk geldiğim doktorlar ovulasyon testine sıcak bakmadiklari için bu sorunun üzerinde durmadılar. Ama bence benim sorunum buydu , yumurtam yeterli olgunluğa çok geç geliyordu o yüzden günlerce aynı sende olduğu gibi t çizgisi daha koyu çıkıyordu. Tabi benim bu durumum birkaç ay devam etti sadece bir kerelik bişey değildi. Bir kere böyle olduysa çok takılma ama bir başka ay yine böyle olduysa bence doktora git ve anlat belki senin doktorun benimkiler gibi çıkmaz.
Sonuç olarak nasıl hamile kaldım kendiliğinden hamile kalmayacağımi anladığım an tüp bebeğe gittik 2 sene ovulasyon denemelerinin ardından tüp bebek ile hamile kaldım .
Evet canım özellikle aynı saati bekliyorum 15:30 aynı saatte yaptım ve sıvı alımını ve yemeği 12:00 da kestim her zamanki gibiTesti aynı saatte mi yaptın ve sıvı alımına dikkat ettin mi
Bugünde yap bakalım nasıl çıkıcakEvet canım özellikle aynı saati bekliyorum 15:30 aynı saatte yaptım ve sıvı alımını ve yemeği 12:00 da kestim her zamanki gibi