• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OVÜLASYON TESTİ HEDİYESİİİİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım böyle Kargo parası mı olur ya şok oldum ben birazcık 😅 satın alsak o fiyata zaten 😂
Bnde şaşırdım kaldım zaten neyin dedim kolide gelmedi ağır değil dedim çıkan fiyat dedi eşim de şok yaşadı tabi kıza kıza söylendi ama taşıma parası ile kargo parasıdır diye düşündüm fatura suda var hatta

Bnde şaşırdım kaldım zaten neyin dedim kolide gelmedi ağır değil dedim çıkan fiyat dedi eşim de şok yaşadı tabi kıza kıza söylendi ama taşıma parası ile kargo parasıdır diye düşündüm fatura suda var hatta
Hediye değil de bir nevi satın almış gibi olduk desene, saçma geldi bana ne yalan söyleyeyim, keşke arkadaş böyle fiyat çıktığını söyleseydi şok yaşamazdık

Herkese merhaba 😊 bundan 8 ay önce 60lı ovülasyon testi almıştım. İnstagramda ki birgebeningunlugu sayfasından. 12 tanesinden sonra hamile kalmak nasip oldu kalan

Herkese merhaba 😊 bundan 8 ay önce 60lı ovülasyon testi almıştım. İnstagramda ki birgebeningunlugu sayfasından. 12 tanesinden sonra hamile kalmak nasip oldu kalan 48 taneyi ücretsiz ilk yazan arkadaşa hediye etmek istiyorum.
verildi mi bilmiyorum belki banada nasip olur çok duydum bu testleri

Hediye değil de bir nevi satın almış gibi olduk desene, saçma geldi bana ne yalan söyleyeyim, keşke arkadaş böyle fiyat çıktığını söyleseydi şok yaşamazdık
Arkadaşlar cebime tek kuruş para girdiyse evladımı kucağıma almak nasip olmasın. Cenazem olduğu ancak sizlere de söz verdiğim için en ucuz Kargo şirketi hangisiydi gezemedim neden bu kadar diye sorduğumda yol ücreti olduğunu söylediler tekrar diyorum yemin ederim cebime tek bi kuruş girmedi

Arkadaşlar cebime tek kuruş para girdiyse evladımı kucağıma almak nasip olmasın. Cenazem olduğu ancak sizlere de söz verdiğim için en ucuz Kargo şirketi hangisiydi gezemedim neden bu kadar diye sorduğumda yol ücreti olduğunu söylediler tekrar diyorum yemin ederim cebime tek bi kuruş girmedi
Canım başınız sağolsun, testler için teşekkür ederiz bir an kargocu o kadar Şirince kısa süreli şoka girmiştik ama geçti 😁 sağlıcakla hayırla evladını kucağına al inşallah annesi öyle deme, sevgiler 🌸☺️

Merhaba ben Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim doktorum korunma dedi bende bu ayı kaçırmamak için ovülasyon testi aldım birgebiningunluğu sayfasından yumurtlamayı gördüm değerlendirdik şuan bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırım 🙏🤲🏻 yumurtlamayı değerlendirtikten sonra 10-12 gün boyunca sürekli devamlı hasta olacak mışım gibi ağrılar giriyordu karnıma dedim hasta oldum olacam yani hele göğsüme elimi hiç vuramıyorum o halen devam ediyor ağrıların hepsi geçti göğsüm hala ağrıyor ve ara ara çok çok hafif sol kasığım sızlıyor halen beklemedeyim sizce neden böyle oluyor bebişin iz de hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 😊🤲🏻

Back