aa pardon yannmisnlamisim[/QUOTE ovulasyon bu tatlim
Yok cnm bu ovulasyonaa pardon yanmis anlamisim
Teşekkür ederim inşallah öyle dir bendede gunumu bekliyip test yapcam simdi cikmaz diye düşünüyorumBenim ilk bir hafta gunum gecmisti ovakasyon testi vardi elimde 3 4defa yaptim sonuc negatifti sonra adet oldum zaten sonraki ay adet gunumde yaptim ikinci cizgi biraz silik cikti 2 3 gun hergun yaptim pozitifti ovalasyon testi 6 haftalik olana kadar bekledim doktora gitmeyi simdi hamileyim ovalasyon testi hamileligI gosteriyo arkadaslar
Hamilelil testi yaptirdiniz mi acaba?Arkadaşlar yarın bat bu sabah ilk idrarla yaptigim ovulasyon testi bu iki cizgi var umutlanmalimiyim ki acabaEki Görüntüle 1426938
Uc gun once negatif cikti yarindan sonra yapmayi düşünüyorumHamilelil testi yaptirdiniz mi acaba?
LH her daim kanımızda var,fakat ovulasyn zamanı artıyr, bence kanda beta hcg baktırınArkadaşlar yarın bat bu sabah ilk idrarla yaptigim ovulasyon testi bu iki cizgi var umutlanmalimiyim ki acabaEki Görüntüle 1426938
mrb canm konu biraz eski ama yazmak istedm hayırlı olsun öncelkle allah kucağına almayı nasip etsn benmde adetme 5 gün var bende ovulasyn testi yapıyım dedm herkes o daha erken sonuç veriyo diyolr ya dün yaptm silik çıktı 2.çizgi tabi ümitlenmedm bugnde yaptm sabah akşam yne çizgi vr tabi idrar testinde pozitifi görmeden kan testi yaptrmk istemnyrm çnkü küçk yerde yaşıyorum snn bu yazdığn beni çk umutlandırdı ama diyolrki 2. çizgide aynı koyulukta çıkarsa hamileymşsn senn hergn yaptğnda silikmi çktıBenim ilk bir hafta gunum gecmisti ovakasyon testi vardi elimde 3 4defa yaptim sonuc negatifti sonra adet oldum zaten sonraki ay adet gunumde yaptim ikinci cizgi biraz silik cikti 2 3 gun hergun yaptim pozitifti ovalasyon testi 6 haftalik olana kadar bekledim doktora gitmeyi simdi hamileyim ovalasyon testi hamileligI gosteriyo arkadaslar
canim benim adetim 2 gun gecmişti onda yaptım ikinci cizgi cok dikkatli bakınca ufak bi gözukuyodu 1 hafta sonra adet oldum 2. adet gunu yaptım gecen seferkinden koyuydu ama ilk cizgi kadar degildi bende tam emin olmadan gitmek istemedim bence adet gununu bekle derimmrb canm konu biraz eski ama yazmak istedm hayırlı olsun öncelkle allah kucağına almayı nasip etsn benmde adetme 5 gün var bende ovulasyn testi yapıyım dedm herkes o daha erken sonuç veriyo diyolr ya dün yaptm silik çıktı 2.çizgi tabi ümitlenmedm bugnde yaptm sabah akşam yne çizgi vr tabi idrar testinde pozitifi görmeden kan testi yaptrmk istemnyrm çnkü küçk yerde yaşıyorum snn bu yazdığn beni çk umutlandırdı ama diyolrki 2. çizgide aynı koyulukta çıkarsa hamileymşsn senn hergn yaptğnda silikmi çktı
ECzanelerde bulunuyo ama ck pahali genelde gttgdyedn aliyo herkes ewt yumurtlama gununu gsteriyo ama adet gnune dogru lh degeri yskseldigi icin hamilelikte ogrennler vr marka olarak ben sirelab kullaniyrm ama blmem en iyisimi ben memnunumBu ovulasyon testini eczanelerde kolaylilla bulabiliyormuyuz ? Ayrica anladigim kadari ile yumurtlamabgununu belli ediyor ? Ama bazi yazilarda ovulasyonda hamilelik bakanlar var kafam karisti ? Beni biraz aydinlatirmisiniz bu konuda ? Tam olarak adet bitimi yapilmaya baslaniyor sanirim devami ? Birde son soru hangi marka daha guvenilri fiyatlari cok yuksekmi ? Simdiden tesekkurler
Bende daha once kullanmstm ama hs 2. Cizgiyi gormedm dedigm gbi umutlanmadm cnku senn gbi olanlarda varms bakalm catlatma ignesi vurildugm icin adetm geckmiyo ayn 5nde olmam gerekiyo olmazsm kan veririm saol cevabn icncanim benim adetim 2 gun gecmişti onda yaptım ikinci cizgi cok dikkatli bakınca ufak bi gözukuyodu 1 hafta sonra adet oldum 2. adet gunu yaptım gecen seferkinden koyuydu ama ilk cizgi kadar degildi bende tam emin olmadan gitmek istemedim bence adet gununu bekle derim
Tesekkur ederim cevabin icin internetten almak en mantiklisi ozamanECzanelerde bulunuyo ama ck pahali genelde gttgdyedn aliyo herkes ewt yumurtlama gununu gsteriyo ama adet gnune dogru lh degeri yskseldigi icin hamilelikte ogrennler vr marka olarak ben sirelab kullaniyrm ama blmem en iyisimi ben memnunum