ovulasyon testi hamilelik gösterir mi

Tesekkur ederim cevabin icin internetten almak en mantiklisi ozaman
eczanede tanesi 20 tl falan daha ucuzlarıda var ama her eczanede yk kmi eczane ne olduğunu ble blmiyo ama internette 30 tanesini 25e alırsın eee daha mantklı tabi

Kızlar bildiğim kadarıyla bat geçti. Gebelik testleri negatif göğüs hassasiyeti hariç bütün belirtiler de var. Şimdi dayanamadım ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. 3-4 gün önce aynı marka teste silik pozitifti. Yorumlarınız neler acaba?

Eklentiler

• DSCF8900.JPG
    DSCF8900.JPG
    61,9 KB · Görüntüleme: 1.230
Kızlar bildiğim kadarıyla bat geçti. Gebelik testleri negatif göğüs hassasiyeti hariç bütün belirtiler de var. Şimdi dayanamadım ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. 3-4 gün önce aynı marka teste silik pozitifti. Yorumlarınız neler acaba?
bu ovulasyon testi adet gecikmesinden sonra mı yapıldı acaba merak ettim.hamile misiniz?

bu ovulasyon testi adet gecikmesinden sonra mı yapıldı acaba merak ettim.hamile misiniz?
Canımcım benim yumurtalığımda kist oluşmuş ve bu yüzden geç yumurtlamışım daha sonra silikleşti doktora gittim kist kanama yaptığı için hamileliğe çok benzer belirtiler vermiş ayrıca şu an söktürücü ilacım bitmek üzere ama gelen giden yok bende hala ancak kan testim negatifti:KK66:

Canımcım benim yumurtalığımda kist oluşmuş ve bu yüzden geç yumurtlamışım daha sonra silikleşti doktora gittim kist kanama yaptığı için hamileliğe çok benzer belirtiler vermiş ayrıca şu an söktürücü ilacım bitmek üzere ama gelen giden yok bende hala ancak kan testim negatifti:KK66:
hımm anladım evet kistler yanıltıo bazen bende bi hastama gebelik testi yapmıştım silik çıkmıştı ama kandan baktık yok meğer kist varmış

Merhaba kızlar ben formu takip ediyordum yeni üyeyim.ovalüasyon testiyle yumurtlamayı takip ediyorum.çift çizgiyi bu ay ikinci kez bata 6 gün kala tekrar gördüm. Hamilelik belirtisi diye umut ederken bugün yine silikleşti.acaba umudu kessem mi bu ay da

Eklentiler

• IMG_5798.JPG
    IMG_5798.JPG
    36,5 KB · Görüntüleme: 832
Kızlar yardımmmm bu benim ovulasyon testim bat 19.02.2014 bbende yumurta tembellesme var dedi ama öncesinde yoktu 2 aydır yani bebek deneyeli dengesizlesti 29 ocak gibi pembe akinti geldi sonra bu 7 gün sUrdu regl gibi degildi doktora gittim regl değil dedi ama ne bilemeyis dedi kasiklarimda batma ve sanki baskı var bi ara baş dnmesi oldu ama hafif bide uykusuzluk ama benm hep uykum var her çalışan bayan gibi yorumlarınızı bekliyorum:KK42:8
Canım hamile kaldın mı bende de yumurta tembelliği var ve 4 5 gündür leke gibi kan geliyor çok az ama adet gibi değil ayın 18 de ovulasyonda çift çizgi yakaladım 9 gün geçti tekrar ovulasyon yaptım acaba yumurtlama kanamasını diye ama silik cikti

X