- 25 Ağustos 2009
- 1.567
- 1.443
- 658
- Konu Sahibi kahvelihatunn
-
25inde yumurtlamissiniz umarim tutar ilk denememi bende bu ay denedim ovulasyon testiMerhaba kızlar 13 şubatta adet oldum 18 şubatta bitti ve bu güne dek yaptığım ovülasyon testlerini aşağıya bırakıyorum tecrübeli olanlar yardım edebilir mi? Yumurtlama günümü yakalamak istiyorum fakat 2 gündür T nin üzerindeki çizgi bayağı bi koyu yardımcı olursanız çok sevinirim
Zaten pik olması için t nin c ile ya aynı koyulukta olması lazım ya da t nin c den daha koyu olması lazımMerhaba kızlar 13 şubatta adet oldum 18 şubatta bitti ve bu güne dek yaptığım ovülasyon testlerini aşağıya bırakıyorum tecrübeli olanlar yardım edebilir mi? Yumurtlama günümü yakalamak istiyorum fakat 2 gündür T nin üzerindeki çizgi bayağı bi koyu yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet canım testlerle ilk deneme 3 aydır tutturamıyorduk bu telefondaki uygulamalarla denedik olmadı bu sefer dedim test deniycem inşallah yakalamışızdır25inde yumurtlamissiniz umarim tutar ilk denememi bende bu ay denedim ovulasyon testi
25 ve 26 yı değerlendirmiştik ama 27 yi de değerlendirirsek bu sefer sprem kalitesi düşer mi diye soru işaretlerimde varZaten pik olması için t nin c ile ya aynı koyulukta olması lazım ya da t nin c den daha koyu olması lazımbu günlerini kesinlikle değerlendir 25 26 si pik olmus muhtemelen bugün de çatlama olmuştur.
O da doğru ama yumurtlamadan önceki 3 günü değerlendirdiysen de şansın artar dölleme için. Umarım tutmuştur25 ve 26 yı değerlendirmiştik ama 27 yi de değerlendirirsek bu sefer sprem kalitesi düşer mi diye soru işaretlerimde varinşallah tutturmuşuzdur
Benim testim 1 kere koyuldu bidakiler hep silik cikiyoEvet canım testlerle ilk deneme 3 aydır tutturamıyorduk bu telefondaki uygulamalarla denedik olmadı bu sefer dedim test deniycem inşallah yakalamışızdır
Adetin bittiği günden itibaren mi başladın teste?Benim testim 1 kere koyuldu bidakiler hep silik cikiyo
25 ve 26 sını değerlendirebildik inşallah tutmuştur yaO da doğru ama yumurtlamadan önceki 3 günü değerlendirdiysen de şansın artar dölleme için. Umarım tutmuştur
Evet adetim bittiginden itibaren basladim birkere söyle bisey gordumAdetin bittiği günden itibaren mi başladın teste?
Digerleri hep bolediEvet adetim bittiginden itibaren basladim birkere söyle bisey gordum
Digerleri hep boledi
Anladığım kadarıyla çatlama olmuş inşallah değerlendirmişsinizdir canımDigerleri hep boledi
12 yillik ozlemim diner insaAllah canim Rabbim bu mubarek gecenin hurmetine dualarimizi kabul etsin kucagimizi doldursun hayirli kandillerAnladığım kadarıyla çatlama olmuş inşallah değerlendirmişsinizdir canım
Amin canım Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah dualarda buluşalım12 yillik ozlemim diner insaAllah canim Rabbim bu mubarek gecenin hurmetine dualarimizi kabul etsin kucagimizi doldursun hayirli kandiller
Hadi inşallahŞuanda yumurtanın çatlaması için salgılanan hormonlar pik durumunda, iki gündür pik devam ediyor. %99 yarın çatlamış olur. Değerlendirmeyi unutmayın.
Bir şey olmazHadi inşallahdeğerlendirmeyi düşünüyorum fakat bu sefer 3 gün arka arkaya oldcağı için sperm kalitesini de bozmak istemiyorum ne yapıcam bilemedim
merhaba hemen hemen aynı günler bir gün var aramızda sizde bir belirti varmı birde galiba ben ikici kes ovulsyon gecirdim banada yardımcımolurmusunMerhaba kızlar 13 şubatta adet oldum 18 şubatta bitti ve bu güne dek yaptığım ovülasyon testlerini aşağıya bırakıyorum tecrübeli olanlar yardım edebilir mi? Yumurtlama günümü yakalamak istiyorum fakat 2 gündür T nin üzerindeki çizgi bayağı bi koyu yardımcı olursanız çok sevinirim
Sende benim gibisin kuzum bende şuan sol kasıkta sancı var 2 gündür bugünde sağa geçti ve bugün beyaz sarımsı bi akıntı geldi bilmiyorum başka belirtim yok sende durumlar nemerhaba hemen hemen aynı günler bir gün var aramızda sizde bir belirti varmı birde galiba ben ikici kes ovulsyon gecirdim banada yardımcımolurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?