Ovulasyon testi gebelik 2020

Adet bitiminde silikti sonra koyulaşti hala koyu normalde paylaşılan ovulasyon testlerine bakiorum pik olduktan sonra siliklesio bnmki A normal

Adet bitiminde silikti sonra koyulaşti hala koyu normalde paylaşılan ovulasyon testlerine bakiorum pik olduktan sonra siliklesio bnmki A normal
Senin lh salınıyor yumurtla atılsın diye atilamiyor sanki gelişmiyor mu acaba yumurtlarin Dr a git bence

merhaba bende sekiz yıldır bebek tedavisiyle uğraşıyorum bu güne kdar pek cok test oldum hatta kan pıhtılaşmasıyla ilgilide oldum sorun yok denmişti üç kez kimyasal gebelik gecirdim ikisi tüp bebek biri aşılamaylaydı bu ay tıp fakültesine tedaviye başlıcaktım kan değerlerimde gebelil görüldü yine kimyasla olduğu anlaşıldı kan pıhtılaşması testide yapmışlardı kan pıhtılaşması olduğu ve tiroidlerimin yüksek olduğu bunun erken düşüğe etki edeceğini sölediler ancak kan pıhtılaşmasının gebeliğin dokuzuncu haftasında etki edeceğini bebeğe kan pompalanamıcağını ve kalbinin durucağını sölediler ilk zamanlarda düşüğün sebebi tiroidlermiş yani ben bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum tiroidlerin artık onu düzene sokup öyle tedavi olucam hatta bu kez normal yollarla olmuştu demekki garketmeden bile kaç defa yaşadım kimyasal gebeliği

Çok geçmiş olsun canım. Benim bu yazdığım mesaj üzerinden biraz süre geçti hala gebelik olmadı inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olur. Ama anladığım kadarıyla ilk haftalarda kan pıhtılaşması sorun değil.

Ovulasyon testiyle hamile kalip cinsiyeti belli olanlar varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…