• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi gebelij

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın da mı yapsam öyle Mi
Anlarım
Bana t çizgisi c den biraz daha silik gibi geldi zaten elindeki test pek net göstermeyen test hemde çok mayalı miratech marka olması lazım dimi ben olsam bugünü değerlendirirdim yarın çatlama olursa kaçar

Kızlar yaptım ama daha 5 dakikası dolmadı acaba sabah mı yapsam yani erken gebelik testi değil bu daha 1 hafta varken göstermezmi ya yada ben mi çok umutlandım bilmiyorum 😔

Eklentiler

• IMG_20200711_201916.webp
    IMG_20200711_201916.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 59
Çok thanks canım benm :))) çatlama olduğunu nasıl anlcm peki
Çatlama olduğunda t çizgisi c den gözle görülür şekilde silik olur. Pik dememiz için çizgilerin aynı renkte yada t nin c den daha koyu olması lazım iki türlüde piktir

Kızlar yaptım ama daha 5 dakikası dolmadı acaba sabah mı yapsam yani erken gebelik testi değil bu daha 1 hafta varken göstermezmi ya yada ben mi çok umutlandım bilmiyorum 😔
On dakika bekle güzellik eğer bunda görmezsek yarın değil öbür gün tekrar yap testi ilk idrarla

Çatlama olduğunda t çizgisi c den gözle görülür şekilde silik olur. Pik dememiz için çizgilerin aynı renkte yada t nin c den daha koyu olması lazım iki türlüde piktir
Canm çok sağ ol ama t çizgisi C den daha kötü degil yarın anlarım ne olduğunu ama bu gece yapayım yne de ben:)

Kızlar c çizgisinin hemen yanında hayalet çizgi var gibi göründü şuanya benmi görmek istedim diye olduki

Eklentiler

• IMG_20200711_203447.webp
    IMG_20200711_203447.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 62
Canım var gördüm ben yaaa😍😍😍 aayy çok sevindim canım benim darısı bana inşallah isteyen herkese
Yaaa ben sevinemedim cunku cizgi kuruma cizgisi gibi icini acinca goruluyor gibi sadece onu da zaten 15 dk sonra gordum.10 dakikadan sonrasi gecersiz diyorlar insallah vardir tabiki isteyen herkesin olsun 🙏

Back