Ovulasyon testi (fotoğraflı)

Baktım şimdi kayseriymiş canım sana biraz daha yakındır diye düşünüyorum doktorun adı Mustafa taş bir bak araştır istersen

Baktım şimdi kayseriymiş canım sana biraz daha yakındır diye düşünüyorum doktorun adı Mustafa taş bir bak araştır istersen
Evet canım onu da araştırdım bizim Sivas’tan gidenler genelde o hocaya gidiyor hem yakın diye Acıbademin doktoru ama bu konuştuğum kişi de çok fazla herkesin başarıya ulaşabileceği bir durumda değiliz dedi ve bu konuştuğum kişi bir çok yere gitmiş bahçeci Kayseri en son bülent hoca şifa olmuş. Benim de aklımda Kayseri ve Ankara vardı ama nasip bakalım neler olacak henüz param birikmedi öyle şeyler para istiyor tabi teşekkür ederim Allah razı olsun onerdigin için aklımda kalacak

Seni anlıyorum canım benim çok zor gerçekten eşimin arkadaşı da izmire gitti tüp bebeğe ilk de olmadı 80 bin para aldılar yaptılar olmadı ikinci için bazı dahliller istemişler onlar içinde ayrı 20 bin almak istemiş tüp bebek merkezi çılgın paralar dönüyor yani ticaret gibi resmen sadece para da değil duygusal olarak da çok yıpranıyorsun

İnşallah seninde yüzün güler kavuşursun bebeğine

Ay gerçekten öyle konuştuğum hanımefendi her yolu denemiş yaşı da bayağı büyük şimdi bir çocuğu olmuş Bülent hoca ile sonrasında kendiliğinden hamile kalmış ve bütün deneyimlerini aktardı imkansıza yakın olanlar Bülent Hoca’ya gitsin dedi prp yöntemi hatta tüp bebek bile değil sanırım. PRP yöntemini ilk araştırdığımda Mustafa Taş hoca ile de görüşmüştüm sonrasında yaptırmamıştık daha yeni evliyim istemiyorum diye fikir değiştirmiştim Allah’ım imkansızlıklarımızı kolaylaştırsın inşallah

İnşallah canım sen yine umutsuz olma belki olur kendi kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…