- 1 Ekim 2023
- 125
- 45
- 18
- 28
- Konu Sahibi Tomrishatunnn
-
Evet yaptım negatif bugün de yaptım yine yokZaten o gün Pik olmuş gebelik testi hiç yaptınız mı peki
Peki yumurtlayınca adet olmak da gerekmez miydi gebelik de yok adet deBen yetkili kişiye sordum geçen ay benimde sizin gibiydi kontrol çizgisinden koyu veya aynı olması gerekmiyor silik çizgilerden koyu olunca yumurtlama oluyor dediler size testimi de paylaşacağım ayın 9 u yumurtlamaydı
Anladım canım belki adetlerin düzensiz olduğu için şimdi yumurtluyor da olabilirsin dilerim Rabbim en kısa zamanda seni müjdelendirsin AminEvet yaptım negatif bugün de yaptım yine yok
Aminnn inşallah yaAnladım canım belki adetlerin düzensiz olduğu için şimdi yumurtluyor da olabilirsin dilerim Rabbim en kısa zamanda seni müjdelendirsin Amin
Yumurtlamadan 14 gün sonra genelde oluyor adetin gelmesi tabi kişiden kişiye değişebilirPeki yumurtlayınca adet olmak da gerekmez miydi gebelik de yok adet de
Valla üstünden zaman da geçti bilmiyorum artık neler olacak yaşayıp göreceğizYumurtlamadan 14 gün sonra genelde oluyor adetin gelmesi tabi kişiden kişiye değişebilir
İnşallah iyi olur Allah’ın izniyleValla üstünden zaman da geçti bilmiyorum artık neler olacak yaşayıp göreceğiz
Benim 2 sene olacak canım benim hiç olmadı daha sabırla bekliyorum ümitsizliğe kapıldıkça olması daha da gecikir sakin olman gerekiyorEvet devam edeceğim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 7-8 aydır deniyoruz hiç gebelik oluşmadı artık ümitsizlik oluştu bir an önce anne olmak istiyorum
Pcos var mı sizde ondan dolayı olabilirPeki yumurtlayınca adet olmak da gerekmez miydi gebelik de yok adet de
Amin sağolunRica ederimne demek inşallah sonucu hamilelik olsun Amin
Pcos değil de yumurtaların çok küçük diyor şehrimdeki doktorlar senelerden beri aynı sorunu yaşıyorum canım adet olsam biraz ümitleneceğinim de o da yokPcos var mı sizde ondan dolayı olabilir
Son adet tarihiniz ne? Benim de bugün 38. Günüm ama ovülasyon koyu çıkıyor yumurtlama zamanımda bu kadar çıkmamıştıPcos değil de yumurtaların çok küçük diyor şehrimdeki doktorlar senelerden beri aynı sorunu yaşıyorum canım adet olsam biraz ümitleneceğinim de o da yokinan çok uğraşıyorum dualar hacamat sülük bitkiler çaylar… Çocuk önemli ama sağlık için adet olmak daha da önemli Rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın
Siz iğne olmuşsunuz zaten lh testine gerek bile yok bence bugünleri mutlaka değerlendirin olması gereken bu zatenMerhaba
Cuma gece çatlatma iğnesi yaptık
36 saat sonra ilişki önerdi dr
Bugün ovulasyon testi yaptık 2 şer saat arayla
İkisi de böyle t çizgisi kopkoyu çıktı
İğne etkiler mi acaba bilemedim
36 saat sonrası da bugün 11.15 e falan denk geliyodu net çatlama ilk defa böyle gördüm
Aynen evetSiz iğne olmuşsunuz zaten lh testine gerek bile yok bence bugünleri mutlaka değerlendirin olması gereken bu zaten
Başlangıç 25 aralık bitiş 31 aralık idi canım bugün daha test yapmadım sıvı alımım olduğu için geceye doğru yapacağım hamilelik de yok daha bugün test yaptım ne yapacağım şu an bilmiyorum bekliyorum bir ümit leke bile olsa gelsin diyeSon adet tarihiniz ne? Benim de bugün 38. Günüm ama ovülasyon koyu çıkıyor yumurtlama zamanımda bu kadar çıkmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?