Ovulasyon testi (fotoğraflı)

Dur bakalım umutsuz olma geçen hafta yapmışsın zaten bazen erken olsa çıkmıyor dilerim en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah

Ben yine dünüde değerlendirmiştim zaten çünkü koyuydu bugünde değerlendirdim bakalım yarın nasıl çıkıcak ilk defa yapıyorum bende tam anlamıyorum
İyi yapmışsınız yarın testinizi tekrarlayın silik çıkarda bilin ki çatlama olmuş ona göre buraya atın yarın bakalım inşallah

Aminnn inşallah bende Amh düşüklüğü var doktor tüp bebek dedi ama o sürece kadar da böyle değerlendirmek istedim normal yolla kalmak için bakalım
İnşallah kendiliğinden kalırsın Rabbim yeter ki ol desin inşallah en kısa zamanda kucağınız sağlıklı hayırlı evlatlarla dolsun inşallah

Aminnn inşallah bende Amh düşüklüğü var doktor tüp bebek dedi ama o sürece kadar da böyle değerlendirmek istedim normal yolla kalmak için bakalım
Benim de düşük canım valla tüp bebek bile zor dediler ama ben şimdi elimden geleni yapayım diye bitkisel ilerliyorum hee tuşa basıyorum açıkçası

Benimde aynı marka. Hiç pik görmedim. Yani çizgi hiç koyu olmadı. Akıntımdan hissettim ama kıpkırmızı görmedim. Adetime şu an 3-5 gün kadar var. Çıkan böyle. Dün ve bugün.

Eklentiler

• IMG_9873.jpeg
    162,8 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_9845.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 10
Amin olucak Allah’ın izniyle ne zamandır evlisiniz birde belirti arama herkeste belirti olmuyor bunu unutma
1 buçuk senelik evliyim 28 yaşımdayım ama hikayem çoook uzun amh düşüklüğü ile alakalı konum var orada anlatmıştım benim gibi olanlarla konuşup ne yapabilirim diye uğraşıyorum yaklaşık bir yıldır. Birçok kişi ile mesajlaşıyoruz adet olabilmek için ne yapabiliriz diye. Adet olmak kadın için büyük bir nimet ve olmamak da öyle zor ki

Benimde aynı marka. Hiç pik görmedim. Yani çizgi hiç koyu olmadı. Akıntımdan hissettim ama kıpkırmızı görmedim. Adetime şu an 3-5 gün kadar var. Çıkan böyle. Dün ve bugün.
Herkes bu markayı çok övüyor ve bununla takip Edip hamile kalan o kadar çok kişi var ki bunları görünce ben de Trendyol’dan sipariş ettim iyi mi kötü mü bilmiyorum tabi ama ilk başlarda benim de böyle silik çıkıyordu sonra yükselmeye başladı

Tabi ki öyle inşallah kalbini gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle olucaktır

Daha Pik olmamış peki adetten çıkar çıkmaz mı yapmaya başladınız yoksa daha mı geç başladınız

Valla bu yolda kim ne derse yapıyorsun gerçekten inşallah en kısa zamanda Allah bizede nasip eder
Evet cidden öyle yaa :) takviyeler vitaminler inositol hayıt tohumu civanperçemi çayı kekik çayı ve daha neler neler. Hepsi adet olmak için sonrasına da evlat sahibi olmak için. İnşallah çabalarımız boşa gitmez

Benim adetlerim düzenli oluyor onun için ekstra bişey yapmıyorum çok şükür

Daha Pik olmamış peki adetten çıkar çıkmaz mı yapmaya başladınız yoksa daha mı geç başladınız
Adet bittikten 2,3 gün sonra başladım. Bir süre devam ettim. Sonra bırakmıştım adeta yaklaştım diye. Dün öyle bir yapayım dedim. Yukarıdaki attıklarım o. Ben

Eklentiler

• IMG_9699.jpeg
    137,9 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…