- Konu Sahibi Tomrishatunnn
Benim adetlerim düzenli oluyor onun için ekstra bişey yapmıyorum çok şükür
İnşallah sizindeNe güzel ben de adet olmaya çalışıyorum hem sağlık için hem çocuk için şart :) İnşallah en kısa zamanda bebişiniz olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim adetlerim düzenli oluyor onun için ekstra bişey yapmıyorum çok şükür
İnşallah sizindeNe güzel ben de adet olmaya çalışıyorum hem sağlık için hem çocuk için şart :) İnşallah en kısa zamanda bebişiniz olur![]()
Sanki ayın 20 de olan koyulaşmış duruyorAdet bittikten 2,3 gün sonra başladım. Bir süre devam ettim. Sonra bırakmıştım adeta yaklaştım diye. Dün öyle bir yapayım dedim. Yukarıdaki attıklarım o. Ben
20 si ve 23 ü yüksek gibi duruyor sankiii. İdrarı bir tık fazla mı koyuyorsunuz renkler akmış gibi duruyor kendimden biliyorum daAdet bittikten 2,3 gün sonra başladım. Bir süre devam ettim. Sonra bırakmıştım adeta yaklaştım diye. Dün öyle bir yapayım dedim. Yukarıdaki attıklarım o. Ben
En fazla onu gördüm. 18-19 ocakta tatile gitmiştik. Orada test yapmadım. Belki ondan kaçırdım bilmiyorum ama birliktelik oldu o günlerde de.Sanki ayın 20 de olan koyulaşmış duruyor
2 damla koyuyorum. Özellikle dikkat ediyorum ama20 si ve 23 ü yüksek gibi duruyor sankiii. İdrarı bir tık fazla mı koyuyorsunuz renkler akmış gibi duruyor kendimden biliyorum daİki damla yetiyor genelde
O zaman inşallah hayırlısı olur bir an önce gelir bebişEn fazla onu gördüm. 18-19 ocakta tatile gitmiştik. Orada test yapmadım. Belki ondan kaçırdım bilmiyorum ama birliktelik oldu o günlerde de.
O gün olabilir iyi en azından değerlendirmişsiniz dilerim hayırlı haberler alırsınız inşallahEn fazla onu gördüm. 18-19 ocakta tatile gitmiştik. Orada test yapmadım. Belki ondan kaçırdım bilmiyorum ama birliktelik oldu o günlerde de.
AminO zaman inşallah hayırlısı olur bir an önce gelir bebiş![]()
Silik çizgilerden daha koyu olunca yumurtlama sayılıyorİnşallah öyledir bir türlü pik olmuyor yumurtlayamıyorumteşekkür ederimm
Bir çok yerde de henüz pik değil daha da koyu olması lazım diyenler olmuş bilemiyorum ki ben de tamSilik çizgilerden daha koyu olunca yumurtlama sayılıyor
Ben yetkili kişiye sordum geçen ay benimde sizin gibiydi kontrol çizgisinden koyu veya aynı olması gerekmiyor silik çizgilerden koyu olunca yumurtlama oluyor dediler size testimi de paylaşacağım ayın 9 u yumurtlamaydıBir çok yerde de henüz pik değil daha da koyu olması lazım diyenler olmuş bilemiyorum ki ben de tamteşekkür ederim cevabınız içinnn
Hamile olabilir misin acaba canım regle kaç gün varBenim testlerimi de yorumlar mısnız hep koyu anlamadım yumurtlama olmuş mu ?
Regl biteli daha 5-6 gün oldu ilk testlerim bunlar 19 şubat bat tarihimHamile olabilir misin acaba canım regle kaç gün var
Bugünki de böyle çıktıİyi yapmışsınız yarın testinizi tekrarlayın silik çıkarda bilin ki çatlama olmuş ona göre buraya atın yarın bakalım inşallah
Evet çatlama olmuş görünüyor rengi açılmış bugünü de değerlendirin inşallah olumlu olur Allah’ın izniyleBugünki de böyle çıktı
Hadi yaa devam et teste o zamanRegl biteli daha 5-6 gün oldu ilk testlerim bunlar 19 şubat bat tarihim
Amin inşallah çok teşekkür ederim ya kafam çok karışıktı ilk defa yaptığım için anlamıyorum çok yardımcı oldunuz teşekkürlerEvet çatlama olmuş görünüyor rengi açılmış bugünü de değerlendirin inşallah olumlu olur Allah’ın izniyle![]()
Rica ederimAmin inşallah çok teşekkür ederim ya kafam çok karışıktı ilk defa yaptığım için anlamıyorum çok yardımcı oldunuz teşekkürler![]()
Evet devam edeceğim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 7-8 aydır deniyoruz hiç gebelik oluşmadı artık ümitsizlik oluştu bir an önce anne olmak istiyorumHadi yaa devam et teste o zaman