Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi (ÇİFT ÇİZGİ)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
21 pozitif gün aşırı da olabilirdi sanki yarını da kaçırmayın ama.

Buda azönce yaptıgımmz silikleşmiş baya, bugünüde degerlendiriyim ozaman. Silik olunca ne olmuş oluyor tam olarak umarım dün değerlendirdiğim işe yaramıştır
Pardon canım silikleşmiş o günü de kaçırma.

Adama saldırıyorum artık
Ne yiyip ne içiyorsun sen diyor Konusma payı bırakmamak gerek sanırım Bide böyle dene canım
Biz de bu ay ayrı bir maceraydık. Anlatsam film olur. Yazdıklarını okuyunca bana birini hatırlattı bu yüzden :)

Biz de bu ay ayrı bir maceraydık. Anlatsam film olur. Yazdıklarını okuyunca bana birini hatırlattı bu yüzden :)
Sizde mi çalışma içindesiniz?
Sorma valla sapığa çıktı evde adım bulduğum fırsatta köşeye sıkıştırıyorum hiç yapmadığım seyler olunca adamada tuhaf geldi tabi

Sizde mi çalışma içindesiniz?
Sorma valla sapığa çıktı evde adım bulduğum fırsatta köşeye sıkıştırıyorum hiç yapmadığım seyler olunca adamada tuhaf geldi tabi
bizim şükür bitti çalışmalar canım.

canım program pepaap mı :)
cokta yanılmamış 1 gün galiba.
bende pepaap la takip ediyorumda:)

Evet canım Pepaap. ona güvenip 21’ini değerlendirmicektim ovulasyon testi yapmasaydım sende yanılma payı oldumu karsılastırma yaptınmı canım hiç?
ben hiç ovu teesti yapmadım canım ama pepapp mesela bbana 25ien yüksek diyordu.
bn 24 ünde uzayan akıntı kasık ağrısı vs yaşadım bence o gün yumurtladım
17 20 22 24 27 değerlendirdik sperminde bi süre yaşadıgını göz önünde bulundurursak aşağı yukarı yakalamış olmam gerek

Yaaa yakalamıssındır merak etme
Bende 19-20-21-22 full değerlendirdim.
Valla insallah tutmustur yaaa. Ümitlendirmek de istemiyorum hiç kendimi, çokta merak ediyorum. Günlerde geçmiyo hiç nasıl olcak bilmiyorum valla
Hiç belirtin varmı peki canım?

valla canım daha adete 11 günüm var belirti olmaz heralde ama ara ara kasık ağrım var ve
ilginç bi şekilde acayip gerginim patlayasım var bu neyin belirtiisi bilmem

Bebimde 11 günüm var, belim çok agrı
valla canım daha adete 11 günüm var belirti olmaz heralde ama ara ara kasık ağrım var ve
ilginç bi şekilde acayip gerginim patlayasım var bu neyin belirtiisi bilmem

Eyvah eyvah
Benimde göğüslerim çok acıyo ama, yani ilk hamilelik olucak olursa tam belirti nasıl olur bilmiyorum onuda, seninde ilk bebişmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…