Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi (ÇİFT ÇİZGİ)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK16:Merhaba , iyi aksamlar.
Aranızda çok yeniyim, ama sıkı takipçinizim ilkkez bu ay ovulasyon testi yaptım, ama anlayamadığım konu daha ne kadar gümleri değerlendirmemiz gerek ?
Ekte yüklediğim gibi testler. 19-20-21 ‘i değerlendirdik buarada:110:
Tesekkür ederim şimdiden
21 pozitif gün aşırı da olabilirdi sanki yarını da kaçırmayın ama.

Buda azönce yaptıgımmz silikleşmiş baya, bugünüde degerlendiriyim ozaman. Silik olunca ne olmuş oluyor tam olarak :işsiz: umarım dün değerlendirdiğim işe yaramıştır
Pardon canım silikleşmiş o günü de kaçırma.

Adama saldırıyorum artık :oha:
Ne yiyip ne içiyorsun sen diyor:KK48: Konusma payı bırakmamak gerek sanırım :KK47: Bide böyle dene canım:olamaz:
:D Biz de bu ay ayrı bir maceraydık. Anlatsam film olur. Yazdıklarını okuyunca bana birini hatırlattı bu yüzden :)

:KK70: Biz de bu ay ayrı bir maceraydık. Anlatsam film olur. Yazdıklarını okuyunca bana birini hatırlattı bu yüzden :)
:-)Sizde mi çalışma içindesiniz?
Sorma valla sapığa çıktı evde adım bulduğum fırsatta köşeye sıkıştırıyorum hiç yapmadığım seyler olunca adamada tuhaf geldi tabi:KK70:

:-)Sizde mi çalışma içindesiniz?
Sorma valla sapığa çıktı evde adım bulduğum fırsatta köşeye sıkıştırıyorum hiç yapmadığım seyler olunca adamada tuhaf geldi tabi:KK70:
:D bizim şükür bitti çalışmalar canım.

Ay’ın 20sinde en yüksek hamile kalma şansı olduğunu gösteriyor ama testlere göre 21’in gecesi çatladı bugunde silik çıktı, demekki yanılma payı var programın:110:
Yaklaşık 4 5 gündür bugecede dahil ara vermeden degerlendirdik, kısmet artık.
canım program pepaap mı :)
cokta yanılmamış 1 gün galiba.
bende pepaap la takip ediyorumda:)

Evet canım Pepaap. ona güvenip 21’ini değerlendirmicektim ovulasyon testi yapmasaydım:işsiz: sende yanılma payı oldumu karsılastırma yaptınmı canım hiç?:KK15:
ben hiç ovu teesti yapmadım canım ama pepapp mesela bbana 25ien yüksek diyordu.
bn 24 ünde uzayan akıntı kasık ağrısı vs yaşadım bence o gün yumurtladım :D
17 20 22 24 27 değerlendirdik sperminde bi süre yaşadıgını göz önünde bulundurursak aşağı yukarı yakalamış olmam gerek :D

ben hiç ovu teesti yapmadım canım ama pepapp mesela bbana 25ien yüksek diyordu.
bn 24 ünde uzayan akıntı kasık ağrısı vs yaşadım bence o gün yumurtladım :KK70:
17 20 22 24 27 değerlendirdik sperminde bi süre yaşadıgını göz önünde bulundurursak aşağı yukarı yakalamış olmam gerek :KK70:

Yaaa yakalamıssındır merak etme :anneadayı:
Bende 19-20-21-22 full değerlendirdim.
Valla insallah tutmustur yaaa. Ümitlendirmek de istemiyorum hiç kendimi, çokta merak ediyorum. Günlerde geçmiyo hiç nasıl olcak bilmiyorum valla :bicak:
Hiç belirtin varmı peki canım?

Yaaa yakalamıssındır merak etme :anneadayı:
Bende 19-20-21-22 full değerlendirdim.
Valla insallah tutmustur yaaa. Ümitlendirmek de istemiyorum hiç kendimi, çokta merak ediyorum. Günlerde geçmiyo hiç nasıl olcak bilmiyorum valla :bicak:
Hiç belirtin varmı peki canım?
valla canım daha adete 11 günüm var belirti olmaz heralde ama ara ara kasık ağrım var ve
ilginç bi şekilde acayip gerginim patlayasım var :D bu neyin belirtiisi bilmem :D

Bebimde 11 günüm var, belim çok agrı
valla canım daha adete 11 günüm var belirti olmaz heralde ama ara ara kasık ağrım var ve
ilginç bi şekilde acayip gerginim patlayasım var :KK70: bu neyin belirtiisi bilmem :KK70:

Eyvah eyvah :KK49:
Benimde göğüslerim çok acıyo ama, yani ilk hamilelik olucak olursa tam belirti nasıl olur bilmiyorum onuda, seninde ilk bebişmi canım:spor:

Back