Daha catlamamis canim degerlendirmeye devamAkıntı normal düzeylerde sanırım 2gün önce yoğundu ogünde değerlendirildi, Ağrı düne nazaran bi tık daha fazlaydı.
Yarında değerlendirilsemi acaba
Eyvah gene mi devamDaha catlamamis canim degerlendirmeye devam
Canim aslinda degerlendirilmesi gereken zamanlar pik ve pikten sonraki siliklesmis hali olmasi lazim ama sen erken baslamissin birazEyvah gene mi devamSilikleşincede devam edilicek mi peki
Canim aslinda degerlendirilmesi gereken zamanlar pik ve pikten sonraki siliklesmis hali olmasi lazim ama sen erken baslamissin birazo yuzden devam
Yaramıştır büyük ihtimal. Yumurtan çatlamış bu arada. Testleri sivi alimina ve idrar tutumuna dikkat ederek yaptin degil miBuda azönce yaptıgımmz silikleşmiş baya, bugünüde degerlendiriyim ozaman. Silik olunca ne olmuş oluyor tam olarakumarım dün değerlendirdiğim işe yaramıştır
Evet dikkat ettim aksam 6-7gibi tekrar yapıcam, fotoğraf atıcam tekrardan. Bakalım bugündür değerlendirip sonra gün aşırı olsa sıkıntı olmaz sanırım dimi? Ay burada çok doru soruyorum ama ilkkez kullanıyorum kusura bakmayın lütfenYaramıştır büyük ihtimal. Yumurtan çatlamış bu arada. Testleri sivi alimina ve idrar tutumuna dikkat ederek yaptin degil mi
Yok sor tabiki canim. Yumurtan catlamis canim bugunde birliktelik olsun sonra olmasa da olurEvet dikkat ettim aksam 6-7gibi tekrar yapıcam, fotoğraf atıcam tekrardan. Bakalım bugündür değerlendirip sonra gün aşırı olsa sıkıntı olmaz sanırım dimi? Ay burada çok doru soruyorum ama ilkkez kullanıyorum kusura bakmayın lütfen
Yok sor tabiki canim. Yumurtan catlamis canim bugunde birliktelik olsun sonra olmasa da olur
Evet çatlamış kesinlikle. Zamanlaman güzel oldu ins tutar bebis, tutarsa haber et bana daEnalttaki test bugun saat tam 6’da yapılan. Bugecede değerlendirildi. Artık hayırlısıSizede ayrıca teşekkür ederim sabırla yanımda oldugunuz için
Evet çatlamış kesinlikle. Zamanlaman güzel oldu ins tutar bebis, tutarsa haber et bana daRica ederim. Sevgiler
Ay inşallah tutar bende bunu denemek istiyorum tutunca yazarsan sevinirim
Bende o programlara bakıyorum doğru mu peki 4aydir istiyorumİ
Bende 2.ay’da denemek istedim. Adetlerim çok düzenlidir, ama telefonda yüklü olan programla aynımı diye görmek istedim, programın yanılma payı ufakta olsa var, ilkkez ovulasyon testi denedim bu ay bakalım rabbim ne göstericekİnsallah tutar
Siz nezamandır istiyorsunuz bebiş
Bende o programlara bakıyorum doğru mu peki 4aydir istiyorum
Hayırlısı olsun inşallah adet günün nezamanAy’ın 20sinde en yüksek hamile kalma şansı olduğunu gösteriyor ama testlere göre 21’in gecesi çatladı bugunde silik çıktı, demekki yanılma payı var programın
Yaklaşık 4 5 gündür bugecede dahil ara vermeden degerlendirdik, kısmet artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?